Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהי הגדרתכם האישית (שכן אין אחת גלובלית, אני משער) למושג השגור בפני פשוטי העם : "למצות אופנוע" ?

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מהי הגדרתכם האישית (שכן אין אחת גלובלית, אני משער) למושג השגור בפני פשוטי העם : "למצות אופנוע" ?

לדעתי, מי שמכריז שהוא "מיצה את האופנוע", פשוט משתעמם ממנו.

ולכן, אפשר "למצות" אופנוע גם אחרי חודשיים או גם לא למצות אותו מעולם...

(וכן - אני לא חושב שזה קשור ליכולת הרכיבה של הרוכב או ליכולות הדינאמיות והפיזיות של הכלי עצמו)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

כמו שאמר הכרוב, להפסיק להתרגש.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

למצות אופנוע?

זה היום שאתה מבקש מהכלב הקבוע שמשתין לו על הגלגל...לזוז קצת כי גם אתה רוצה להשתין.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

הכוונה- שאתה צריך להגיע מA לB ואתה אומר לעצמך "איזה בעסה לרכב עכשיו לB"

במקום "היי יש לי תירוץ לרכב אולי נגיע לB דרך C,D,E,וF"

בטח שלא מצב שאתה יותר מהיר מהאופנוע- אפילו מג'יאיכס אפשר להוצא דברים שרוב הרוכבים לא יאמינו שאפשריים, שלא לדבר על 600 ספורטיבי מודרני, או אפילו מלפני דור או שניים.

פורסם
הכוונה- שאתה צריך להגיע מA לB ואתה אומר לעצמך "איזה בעסה לרכב עכשיו לB"

במקום "היי יש לי תירוץ לרכב אולי נגיע לB דרך C,D,E,וF"

בטח שלא מצב שאתה יותר מהיר מהאופנוע- אפילו מג'יאיכס אפשר להוצא דברים שרוב הרוכבים לא יאמינו שאפשריים, שלא לדבר על 600 ספורטיבי מודרני, או אפילו מלפני דור או שניים.

:mm_yeah:

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם

יש כמעט הסכמה גורפת...

אם כך... האם אפשר "להתלונן" בפני מישהו שאומר שהוא מיצה את -R1 החדש שלו ?

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם
יש כמעט הסכמה גורפת...

כן. אפשר לומר לו שכנראה הוא לא מיצה את יכולות האופנוע אלא שפשוט נמאס לו להסתכל על האופנוע שלו והוא מחפש מראה חדש להתרגל אליו.

זה כמו לומר לג'ינה ג'ימיסון שמיצית אותה במיטה ואתה צריך כוכבת פורנו אחרת.:-)

פורסם
כן. אפשר לומר לו שכנראה הוא לא מיצה את יכולות האופנוע אלא שפשוט נמאס לו להסתכל על האופנוע שלו והוא מחפש מראה חדש להתרגל אליו.

זה כמו לומר לג'ינה ג'ימיסון שמיצית אותה במיטה ואתה צריך כוכבת פורנו אחרת.:-)

את האמת זה די דומה...

כי גם ל R1 וגם לג'ינה לא יהיה איכפת אם תביא עוד חבר או חברה :wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
יש כמעט הסכמה גורפת...

אם כבר,אתה צריך לשאול את אותו אחד למה הוא מתכוון כשהוא אומר "מיציתי את האופנוע".

אולי גם הוא רואה את הדברים כמו חלק מהאנשים פה,כלומר מיצוי=נמאס לי מהאופנוע מסיבה כלשהיא.

אין כמו לגרף עלים!

פורסם

לדעתי יש שתי דרכים למצות אופנוע.

1: במלוא מובן המילה למצות את היכולות של האופנוע.

היכולות של הרוכב גדולים על יכולות האופנוע. לדעתי המקרה הזה די נדיר אולי במקרה של רוכב מיומן ביותר עם אופנוע די נחות .אני ממש לא מאמין שזה המקרה עם הR1 החדש.

2: מיצוי האופנוע מבחינת הריגוש.

לפעמים לאופנוע יש עוד המון לתת לעומת מה שהרוכב יכול "לקחת" אבל הרוכב הפסיק להתרגש מהאופנוע או חושב שמאופנוע אחר וחדש הוא יתרגש ויהנה הרבה יותר.

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

• תוכן חדש...