Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הרכב הנ"ל שנת 2012 - תחילת 2012. עשה כל הטיפולים בזמן , 60000 קמ .טיפול אחרון לפני כחודשיים.

אתמול לאחר נסיעה של כ 10 ק"מ הבחנתי ברעש כמו של מאוורר - ככל שמגבירים את הטורים.

כעצרתי בצד, כיביתי מזגן ובמצב ניוטרל שמתי גז - ששמים גז שומעים את הרעש - מעין חריקה.( נורה של מפתח שבדי דלקה) הרעש לא תמיד, אלא אקראי .

על פניו נראה שאולי רצועה חיצונית לא תקינה או לא מתוחה .

בבוקר- נורית תקלה לא דולקת יותר ורק בשתי דקות ראשונות של הנסיעה שמעתי את רעש החריקה מדי פעם ואח"כ הפסיק. כשהגעתי למוסך - לאחר נסיעה של עוד מס' דקות לא הופיע הרעש יותר.

במוסך אופל - בדקו ללא חיבור למחשב ובנוסף לא היה רעש (שחוויתי אתמול ובבוקר) כאשר בדקו את האוטו.

למרות זאת קבעו שצריך להחליף מגדש טורבו ומערכת פליטה - חלק חדש תמחרו לי כ 6000 ש"ח ( משופץ 4000)

בנוסף המוסך מוסר שהיות ומחליפים חלק זה אז צריך גם להחליף צינור הזנה שמן לטורבו כ 300 ש"ח וגם להחליף שמן+ פילטר שמן - עוד כ 280 ש"ח , עבודה כ 960 ש"ח כל זה מחירים לפני מע"מ ( לפני חודשיים כבר החליפו לי שמנים ופילטרים) סה"כ כולל מע"מ כמעט 9000 ש"ח.

יש לציין שאח"כ נסעתי עוד כ 7 ק"מ ולא היו רעשים כלל.

מה דעתכם ? האם הגיוני המחירים -? האם הגיוני אופן הבדיקה - ללא מחשב וגם שהרעש שהיה לי שבגללו הגעתי למוסך - לא הופיע בזמן בדיקה במוסך ובכל זאת על פי בדיקה של כ 3 דק החליטו מה שרשמתי? ( אפילו לא נסעו בו - רק הניעו, שמו גז וניסו להקשיב לרעש מסוים.

הייתי רוצה חוות דעתכם וכן מוסך מומלץ לאופל על מנת לקבל חווד דעת נוספת.

תודה

פורסם

כתוב מהיכן אתה בארץ כדי לקבל המלצה למוסך אחר. בתיקון כזה יקר חובה לטעמי ךפחות לקבל חוות דעת שנייה ואפילו שלישית ךפני שמוציאים סכום כזה מהכיס.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אתמול בלילה, הנעתי שוב את הרכב והגברתי קצת טורים לצורך הבדיקה - כרגע התופעה הפסיקה - אין את הרעש

יכול להיות שבגלל שהיה טמפרטורה גבוהה באותו יום הרצועה חיצונית השמיע רעש ?

המליצו לי על מוסך חינאווי ביפו - מישהו שמע עליו, מכירים ?

פורסם

הייתי במוסך נוסף שמטפל גם באופל,

בנסיעת מבחן - הרכב כרגע רועד במצב ניוטרל, ולא מצליח לעבור את ה 90 קמ"ש - לא סוחב מעבר לכך.

לאחר בדיקות לחץ ואקום, גזים ועוד מס בדיקות המוסך בדעה שהבעיה זה טורבו, אך בבדיקות נוספות טוען בסוף לאחר יום שלם של בדיקות שזה מכסה שסתומים ולא טורבו .(טוען שאין אספקת אויר לטורבו מהמכסה שסתומים ולכן כרגע הטורבו לא נכנס לפעולה).

האם זה הגיוני ויכול להיות ? יכול להיות שהטורבו בכל זאת לא תקין וגרם לנזק נוסף (מכסה שסתומים)

נא עזרה מה עושים ? והאם לא מספיק להחליף אטם שסתומים במקום את כל המכסה ?

תודה

• תוכן חדש...