Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 2001 - נכבה המנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה עם הרכב.

הוא מניע לרוב בלי בעיה, אבל או שהוא נכבה תוך כמה שניות בודדות או שהוא עובד אבל מגמגם בסל"ד סרק. רק בסרק, בטורים גבוהים הוא עובד מעולה.

פירקתי את המנוע צעדים, והוא עובד, כלומר הפין נכנס פנימה והחוצה...

מבחינת צנרת אוויר בסעפת יניקה באוטו הזה אין כמעט צינורות בכלל, רק צינור יניקה ראשי מהפילטר...

רעיון מישהו?

פורסם
ניקית את התעלה בבית המצערת של מנוע הצעדים לאחר שהוצאת אותו?

לא. אעשה זאת. אני מחליף את מנוע הצעדים כי נעלם לי חלק (הפין). אז כשאחליף אעשה את זה. לנקות עם ספריי קרבורטור ואיזה קיסם אוזניים בפנים?

המנוע צעדים לא היה מלוכלך כמעט בכלל אז לא ניקיתי כלום...

ושכחתי לציין, שנורת ה-check engine מהבהבת באופן תמידי מרגע ההנעה, לא דולקת קבוע, לא נדלקת לכמה שניות ונכבית אלא מהבהבת. מה זה אומר?

תודה.

פורסם
יש לך תקלת מיספייר באחד מהצלינדרים

כן, נראה לי אתה צודק (אתה מכיר טוב את ה-206?)

כי היום החלפתי שמן+פילטר שמן+פלאגים ופלאג אחד מתוך הארבעה היה שרוף לגמרי. ממש שחור.

עכשיו המנוע מרגיש שעובד יותר טוב אבל אני לא יכול לדעת עדיין כי אני צריך להחליף את המנוע צעדים.

אבל למה זה קרה רק בפלאג הזה? הסליל הצתה כאן הוא משותף לכל ארבעת הפלאגים. אז למה דווקא בפלאג הזה? יכול להיות בעיה במזרק של הצילינדר הזה?

מחר אקנה מנוע צעדים ואעדכן.

פורסם
תחילה יש לבצע סריקת תקלות! משם להיתקדם...

איך אני יכול לעשות סריקת תקלות? חייב מוסך בשביל זה?

פורסם
כן, נראה לי אתה צודק (אתה מכיר טוב את ה-206?)

כי היום החלפתי שמן+פילטר שמן+פלאגים ופלאג אחד מתוך הארבעה היה שרוף לגמרי. ממש שחור.

עכשיו המנוע מרגיש שעובד יותר טוב אבל אני לא יכול לדעת עדיין כי אני צריך להחליף את המנוע צעדים.

אבל למה זה קרה רק בפלאג הזה? הסליל הצתה כאן הוא משותף לכל ארבעת הפלאגים. אז למה דווקא בפלאג הזה? יכול להיות בעיה במזרק של הצילינדר הזה?

מחר אקנה מנוע צעדים ואעדכן.

במקרה מדובר על הפלאג הכי שמאלי? אם פותחים את המכסה מנוע?

זה צלינדר מספר 1 לדעתי.

פורסם

עזוב שניה את מנוע הצעדים וחיישן לחץ שמן וטפל בצילינדר בעל הפלאג הבעייתי. האם שמת לב אם האלקטרודה והתבריג של הפלאג רטובים משמן? האם הרכב מעשן? צורך שמן? אולי תעלה תמונה של אותו פלאג כדי שיהיה לנו כיוון לתת לך..

פורסם
עזוב שניה את מנוע הצעדים וחיישן לחץ שמן וטפל בצילינדר בעל הפלאג הבעייתי. האם שמת לב אם האלקטרודה והתבריג של הפלאג רטובים משמן? האם הרכב מעשן? צורך שמן? אולי תעלה תמונה של אותו פלאג כדי שיהיה לנו כיוון לתת לך..

הרכב לא מעשן ולא צורך שמן. כן הפלאג מלוכלך משמן (נראה לי שזה שמן). כמו כן, זה בצילינדר שקרוב לפתח מילוי שמן מנוע, אבל אני לא בטוח אם זה קשור.

זה הצילינדר השני מימין.

פורסם

כמו כן לפלאג הזה יש ריח של דלק ולאחרים לא...

ועוד שאלה, באוטו-דטא רשום שהפלאגים למנוע הזה של NGK הם: BKR6EZ

והפלאגים שהוצאתי היום מהמנוע הם: BKR6E - 11

אמרתי למוכר בחנות חלפים גם שיביא לי BKR6EZ והוא הביא לי BKR6E - 11 ואמר לי שזה אותו דבר...:(

(אם הם היו זהים לא היו להם מספרי דגם שונים....לא?)

פורסם

ניראה שאטם מיכסה שסתומים נוזל ופשוט ניצוץ לא מיתקבל כמו שצריך וזה מה שאתה מרגיש כלומר הפלאג פשוט לא ייתפקד כל עוד תהיה זליגה של שמן לכיוונו.

• תוכן חדש...