Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויטה יאריס דגם sky 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניינת לשדרג את היאריס שלי (אוטו' 2013) ליאריס סקיי (חלון גג) 2015.

אשמח לשמוע חוות דעת עליה (השיקול הכלכלי ידוע ואפשרי)- ביצועים, צריכת דלק, נוחות נסיעה.

בנוסף- איזה צבע מומלץ? אני מעט חוששת מ'ניקור עיניים' עם חלון הגג- זה מאוד בולט בצבעים בהירים אבל גם חשוב לי צבע שיהיה נוח לתחזוקה ושיראו עליו כמה שפחות שריטות ואבק. כיום יש לי צבע כסוף בהיר ולצערי ממש רואים עליו שריטות ..

הצבעים שיש הם אדום, תכלת, לבן , לבן פנינה, כסוף בהיר, אפור כהה ושחור.

פורסם

מה מטרת השידרוג?

כי בגדול זה אותו הרכב שיש לך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום,

אני מתעניינת לשדרג את היאריס שלי (אוטו' 2013) ליאריס סקיי (חלון גג) 2015.

אשמח לשמוע חוות דעת עליה (השיקול הכלכלי ידוע ואפשרי)- ביצועים, צריכת דלק, נוחות נסיעה.

בנוסף- איזה צבע מומלץ? אני מעט חוששת מ'ניקור עיניים' עם חלון הגג- זה מאוד בולט בצבעים בהירים אבל גם חשוב לי צבע שיהיה נוח לתחזוקה ושיראו עליו כמה שפחות שריטות ואבק. כיום יש לי צבע כסוף בהיר ולצערי ממש רואים עליו שריטות ..

הצבעים שיש הם אדום, תכלת, לבן , לבן פנינה, כסוף בהיר, אפור כהה ושחור.

איזה ניקור עיניים יש ביאריס עם גג שמש? זה לא שקנית אודי או מרצדס, בסך הכל טויוטה יאריס. מכונית עממית, רגילה, סטנדרטית ולא מנקרת עיניים.

אבק הכי פחות רואים על צבעים בהירים, כמו לבן או שנהב או כל הגוונים המוזרים האלו שגברים לא רואים. אבל זה לא ממש משנה כי הכל מתלכלך בסוף, אם לא מאבק אז מלשלשת ציפורים ועטלפים שרואים על כל צבע.

לגבי הרכב - ביצועים, צריכת דלק ונוחות נסיעה מאוד דומים למה שיש לך ביאריס היום. זה אותו הרכב בגדול, עם מתיחת פנים קלה. עוד תוכלו לקרוא בקישור הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...