Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה החלפתי את ג'אנטים ברכב שלי מברזל למגנזיום. השגתי את הג'אנטים המקוריים דרך פירוקיות/מודעות והגעתי לפנצ'ריה.

א. הפנצר מאכר טען שהברגים שיש לי לא מתאימים ואני חייב ברגים שונים (מתאימים לחישוקים קלים).

האם זה נכון?

האם המחיר שהוא קבע לברגים שלו (10 ש"ח לבורג -> 200 ש"ח סה"כ) סביר?

ב. באותה הזדמנות רציתי לעשות רוטציה (סבב אופנים). אותו פנצר מאכר טען שאסור לעשות הצלבה אלא רק להעביר את הקדמיים אחורה (באותו צד). זה נשמע לי מוזר כי בספר הרכב כן רשום לבצע הצלבה כל 10K ק"מ וגם בפעם האחרונה שעברתי טיפול במוסך (מורשה) עשו לי את זה בלי שום בעיה.

למיטב ידיעתי הצמיגים שלי הם סימטריים (CONTINENTAL ECO CONTACT 3).

מי צודק בעניין?

תודה

פורסם

א. כן, סביר שהוא צודק. אתה יכול לראות ויזואלית את ההבדלים (יש שטוח, קוני או מעוגל). איני יודע להגיד לגבי המחיר.

ב. האקו-קונטקט 3 הוא אסימטרי, מה שלא מונע עקרונית להחליף צד (צד חיצוני נשמר ככזה). עם זאת, יש המלצה כללית להימנע משינוי כיוון הגלגול לאחר אלפי קילומטרים שהצמיג עבר, משום ששלד הצמיג "מתיישב" באופן תואם.

• תוכן חדש...