Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי ניסן אלמרה 2006 היא ברשותי קצת מעל 3 שנים

בזמן האחרון יש לי רעשים בהגה בזמן נסיעה יותר נכון בזמן ביצועה פניה אני שומע מין נקישות פניתי למוסך ושם החליפו לי בולמים קדמיים מסרק הגה משולשים מייצבים קיצור כל הפרונת חדש והבעיה עדיין לא נפתרה ויש לי הרגשה שהמוסך ניצל אותי הם בעצמם לא יודעים מה הבעיה.

אשמח לעזרתכם בנושה

פורסם

או ציריות כמו שכבר ניכתב או אפילו תפוחי הגה. ההרגשה שלך ככל הנראה לא מטעה והמוסך ניצל את חוסר היידע שלך. רק המוסך צריך לקחת בחשבון שאם הבעיה לא ניפתרת אתה לא חייב בתשלום ועל זה היית צריך לעמוד. בכל מיקרה תיגש לשמוע גם חוות דעת אחרת לבעיה.

מהיכן אתה בארץ?

פורסם

אני מבאר שבע

בנוסף פניתי למומחה לפרונת והוא אמר ש צריך לחכות עד שהרעש יחמיר כדי לדעת היכן הבעיה

פורסם
אני מבאר שבע

בנוסף פניתי למומחה לפרונת והוא אמר ש צריך לחכות עד שהרעש יחמיר כדי לדעת היכן הבעיה

מה שם המוסך שהחליף לך חצי רכב ולא פתר את הבעיה? שנדע להתרחק.

והמומחה השני לפרונט גם לא נשמע כזה מומחה עם תשובה כזאת..

יכול להמליץ לך על מוסך אמין במידה ואתה מעוניין בב"ש

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם

הרעש מופיעה בעיקר בכיכרות כאשר הסיבוב של ההגה יותר גדול מאשר בפניה רגילה או בזמן פרסה ו זה נשמה כמו נקישות

פורסם

אכן אתה מתאר רעש של ציריות.

מוזר שאמרו לך לתת לזה להתפתח אז אולי זה רעש אחר שלא ברור המקור שלו.

אם תשים הקלטה של הרעש זה יוכל לעזור לי לשער מה זה יכול להיות

• תוכן חדש...