Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"יעוץ ברכישה"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם יש לי שאלה קטנה לפני רכישה של רכב.

אני עומד ללכת לרכוש רכש מבנאדם מבוגר. מדובר ברכב שנת 2011 שעשה 18 אלף קילומטר.

יד ראשונה כמובן מבנאדם מפנסיונר.

הרכב חדש שמור ונוצץ מבפנים וגם בחוץ ניראה כאילו יצא מהחברה. שמור בחניון תת קרקרעי ומכוסה בכיסוי.

האם כדאי לבדוק את הרכב מעבר לבדיקה של תאונות מכות וכו.?

אבא שלי אומר לי שאין מה לבדוק לדוגמא בקומיופסט רכב כזה כי הוא חדש לגמרי וחבל על 500 שקלים האלה

מה אתם הייתם עושים

פורסם

אתה זה רוכש את הרכב?

אתה זה שיוציא כמה עשרות אלפי שקלים על הרכב?

כיצד נהגו ברכב? האם שמרו עליו? תחזקו אותו כראוי? על כל אלו לא תוכל לענות תשובה אמיתית.

אני ממליץ שתעשה בדיקה - כזאת שתכסה בדיקת שלדה ותאונות אבל לא רק.

בדיקה של כלל המכלולים, גם אם חלק מהבדיקה הוא כסת"ח של המכון, ייתן לך מעט יותר בטחון ברכב.

בהצלחה, אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

תודה אלי. האם במוסך מורשה של הרכב אפשר לבדוק מעבר למכות וטיפולים שהרכב עבר.?

או שייב ללכת למכון בדיקה בשביל זה.

פורסם

מוסך מורשה יכול לראות את היסטוריית הטיפולים של הרכב, אם זה טופל במוסך מורשה.

כמובן שמוסך מורשה יכול לבצע את בדיקת המכלולים של הרכב.

אני לא יודע אם טוב יותר או פחות ממכון בדיקה.

כשכתבת 'פנסיונר' בהודעה הראשונה, נזכרתי בסרטון הזה - https://youtu.be/3EfnAHWD1PY.

בהצלחה, אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

לא מוותרים על בדיקה נקודה. גם אם הפנסיונר שמר על האוטו עדיין יתכנו תקלות ועדיף לגלות אותן עכשיו ולא אחרי הקניה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

עושים בדיקה כי זה לא רכב חדש,אלא בן 4,על בדיקה מוותרים אם קונים רכב מהסוכנות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מכר קנה רכב בן 7 מפנסיונר חביב, לקח את דוד שלו המכונאי לבדוק את הרכב וקיבלת אור ירוק.

כעבור כמה שנים בבואו למכור את הרכב גילה שהרכב עבר תאונה בחלקן האחורי וחלק מהפח נדרש בתיקון רציני, המילים "פגיעת שלדה" הדהדו ברחבי טופס הבדיקה של הקונה הראשון.

מיותר לציין שהוא הוריד לבסוף במחיר יותר מעלות הבדיקה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...