Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם אני משחק טניס פה ושם, אך בעצמי לא יכול לענות על השאלה עד כמה הכישורים הנדרשים למשחק זוגות שונים מאלו של משחק יחידים.

לצורך הדוגמא אם פדרר ודג׳וקוביץ׳ ישתפו פעולה במשחק מול הזוג הפעיל הטוב בעולם, האם הם יביסו אותם? מי אם אלה שבוחרים להתמקד במשחקי זוגות, שחקנים מבוגרים יותר? שחקני יחידים טובים פחות? או כאלה שמאיזושהי סיבה פשוט טובים יותר מאחרים במשחק הזוגות?

פורסם

שונה מאוד, זה כבר לא משחק שלך לבד מול יריב אלה משחק עם טקטיקה, חלוקת אחריות, החלטות אם לסמוך על בן הזוג או לנסות לקחת את הכדור לבד ועוד הרבה.

תחשוב שזה לא שונה מלחיות בבית, לבד אתה עושה הכל ומה שבא לך ואיך שבא לך, בזוג או שזה מצליח או שזה מתרסק בגלל מיליון סיבות.

נולה ו RF לא בהכרח יהיו טובים במשחק זוגות וגם אם כן זה משהו שהם צריכים להתאמן עליו ביחד, אי אפשר לעלות מעכשיו לעכשיו כזוג ולנצח

נסה פעם אחת לשחק זוגות וישר תבין את זה, אני מניח שאתה יודע שבזוג המגרש גדל ככה שהוא כולל את השוליים הארוכים ושכל משחקון בן זוג אחר חייב להגיש.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• אחראי פורום
פורסם

בהחלט שונה. פסיכולוגי. יש פה משמעות לאגו, יש משמעות להבנה שבעצם חצי מהמגרש שלך באחריות מישהו אחר,

ההבנה בין בני הזוג צריכה להיות עיוורת, מתי "עוזבים" לבן זוג, מתי ומי עולה לרשת. אין לזה חוקים, החצי שלהם לא מחולק לשניים ותיחנק עם מה שקורה בחצי שלך.

בגלל כל אלה, אין תבנית לשחקן יחידים ולזוגות, זה בעיקר אופי.

שיחקתי חלק נכבד מחיי והניסיון שלי בזוגות היה לא קטן אבל לא קנה אותי ואני דווקא לא סוליסט באופי, סתם מעדיף לבד.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אין קשר, הדרוג נקבע על פי כמות משחקים ומיקום בטורנירים.

יכול להיות שכל אחד מהם יכל להיות מדורג מס 1 כבודד אבל הם לא השקיעו שם ולכן לא טיפסו בדירוג, הם השקיעו כזוג והתקדמו בדירוג הזוגות, מיקום בזוגות לא משפיע בכלום על דירוג כיחיד ולהפך וגם לא מחייב, אפשר להיות טוב באחד מהם בשניהם או באף אחד מהם.

יש שחקנים שבוחרים להשקיע גם וגם, לוסיה ספרובה הצליחה השנה ברולאן גרוס לקחת אליפות כזוג ומקום שני כיחידה ואולי אם היא היתה משחקת רק כיחידה בטורניר היא אפילו היתה מנצחת את ויליאמס, זה עומס עצום להגיע לגמר בשני תחומים שונים ולדעתי היא לא האמינה שהיא תעבור רבע גמר בפריז כיחידה, היא ממוקמת בדירוג הנשים במקום 8 היום ובזוגות במקום 5, ואני חושב שזה הישג אדיר.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...