Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, רק מעדכן שיש כרטיסים...

בהלוך עשו לי דאמפ מהטיסה המקורית של ארקיע, לטיסה של איגאן.

קומבינה ידועה, אבל לאור הכתבה מהפוסט הקודם שלי, משתלם לי להחליק את זה.

כאילו לא שמתי לב. :-)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עם כל הכבוד לסיכן יש חשיבות גם היום. הוא זה שימצא לך פיתרון כשאתה תקוע, יהפוך את העוחם כדי שתימצא טיסה כשחברות לא רוצות לטוס לפה ויהווה מתורגמן בינך לבין בפקי השירותים.

+100000

כל אחד יכול להזמין אונליין ולהתנהל ואין פסול בכך,אבל עדיין ישנה כמות גדולה מהאוכלוסיה (כולל אנוכי) שמעדיפים לשלם עוד כמה שקלים ולקבל ראש שקט.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

~

ראש שקט יהיה לך רק ללא מתווכים, עם אנגלית טובה וחבילת דאטא, ואחרי שקראת את כל האותיות הקטנות. כל דבר אחר יתן לך אשליה של שקט נפשי, ואולי עם קצת מזל הסוכן ישיג לך את אותו פיצוי/שינוי/תוצאה שהיית מגיע אליהם לבד.

אנשים תמיד רוצים שמישהו "יסגור להם ת'פינה" ולשם כך הם משכנעים את עצמם שהצד השני הוא מקצוען ויודע את העבודה, למרות שבפועל זה בד"כ לא המצב. במדינה בה אי אפשר למצוא אינסטלטור נורמלי או מכונאי שלא יוציא את האוטו עם נזק חדש, נאיבי לצפות למקצוענות בתחום השירות (סוכן נסיעות, בנקאי, פקיד וכו') שמלכתחילה אינו מושך את העפרונות הכי חדים בקלמר.

לסוכני נסיעות עדיין יש נישה קטנה בשוק למקרים ספציפיים - פנסיונרים, לקוחות עסקיים וכו'. מעבר לכך אין להם שום ערך, אין בהם שום צורך, וטוב יעשו רובם אילו ישקלו הסבת מקצוע. אם ידידנו סלע עדיין שורד בתחום, אני מניח שהוא מאלה שיודעים מה הם עושים ולכן פרנסתם בטוחה ומוגנת. מכאן ועד לסנגר על ציבור שלם של עובדים פגי תוקף הדרך רחוקה.

פורסם

דריש, אתה טועה.

אני אתן לך דוגמא מענף קצת שונה והוא השילוח הבינלאומי.

פעם הייתי מתנהל ישירות מול עמילי המכס והמשלחים. זה היה מוציא לי את הנשמה ועולה לי לא מעט. היום אני עובד עם מישהי שהיא פרילנסרית ולמעשה רק מתווכת ביננו. זה עולה לי הרבה פחות, הכל הולך יותר מהר ואני לא צריך בכלל להתעסק עם זה.

גם עם סוכני הנסיעות כשהכל הולך חלק אין בעייה וגם אחר כך לקבל את הפיצוי אין בעייה. הבעייה מתחילה כשאתה תקוע בשום מקום בלי תשובות וצריך לבזבז זמן וכסף כדי לנסות בכלל לאתר למי פונים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

~

לא הבנתי איפה אני טועה.

מה שכתבתי הוא מנסיון של מספר סוכנויות, מספר ארועים שבהם נתקעתי ברחבי העולם מחוץ לשעות העבודה שלהם (במקרה הטוב היה בכוננות איזה סטודנט במשרה חלקית) ומספר מקרים בהם נאלצתי להתנהל מול חברות תעופה לגבי ביטולים/פיצויים או מטען שהלך לאיבוד. בכל המקרים הנ"ל הסוכנים אכזבו ורק כשטיפלתי בנושא לבד התוצאה הייתה משביעת רצון.

פורסם

דריש,כמו שכתבתי,אין בעיה להתעסק (יש לי אנגלית מצוינת,וחבילת דאטא נורמלית לא בעיה להשיג)

כל הכבוד למי שמתעסק בזה קבוע ומתכנן לוגיסטית ואח"כ מוציא לפועל את טיוליו\חופשותיו בדרך זו - ללא ציניות באמת מוריד את הכובע.

יחד עם זאת,מספיקה פאשלה אחת שלא בשליטתך,כמו תקרית מסוג כלשהו,בעיה עקב מזג אוויר,שביתה,או כל דבר אחר שאין לך יותר מדי מה לעשות ואז למי "תבוא בטענות" ? הרי אתה ארגנת הכל,ועכשיו אתה צריך "לשבור ת'ראש" מה עושים.

פה אם יש לך סוכן,כמו שכתב נהג-לילה - הוא דואג ומתרוצץ ומארגן לך פתרונות,במקום שתעמוד במקום בארץ זרה ותחפש מוצא.

חוצמזה מספיקה פעם אחת שמשהו שתכננת לא יצא כמו שצריך,או בכלל,והבטחון העצמי צונח צניחה חופשית (אפילו אם לזמן קצר ביותר)

כאמור,אנחנו מדברים רק על אנשים כמו סלע ושות' שבאמת יודעים מה הם עושים,ולא על שאר סוכניות "עזרא ובניו" שרואים אותך בתור ארנק,ומהרגע שיצאת מהמשרד - זבש"ך

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

~

הבעיה היא שבתחום הזה גם ה"מקצוענים" לעיתים קרובות מתגלים כחסרי תועלת, וברגע הכי קריטי. כמי שטס עשרות פעמים בשנה ונקלע מדי פעם לסיטואציות בלת"מ, למדתי זה מכבר שאי אפשר לסמוך עליהם.

הדיון כאן נסוב על הגדרת הנורמלי. מדבריך עולה שמר סלע ושאר עמיתיו הרציניים הם הסטנדרט הנהוג בתחום, אני טוען שהם נדירים ויחידי סגולה. מנסיוני, ברירת המחדל בתחום הם אנשים חסרי כישורים ויכולת והם ה-99% שמוציאים שם רע לכל השאר. בדיוק כמו ששליחי המזון ורוכבי הקטנועים החבוטים מהווים את רוב ציבור ה"אופנוענים" בארץ ומשפיעים על דעת הקהל בעניינם.

פורסם
~

הבעיה היא שבתחום הזה גם ה"מקצוענים" לעיתים קרובות מתגלים כחסרי תועלת, וברגע הכי קריטי. כמי שטס עשרות פעמים בשנה ונקלע מדי פעם לסיטואציות בלת"מ, למדתי זה מכבר שאי אפשר לסמוך עליהם.

הדיון כאן נסוב על הגדרת הנורמלי. מדבריך עולה שמר סלע ושאר עמיתיו הרציניים הם הסטנדרט הנהוג בתחום, אני טוען שהם נדירים ויחידי סגולה. מנסיוני, ברירת המחדל בתחום הם אנשים חסרי כישורים ויכולת והם ה-99% שמוציאים שם רע לכל השאר. בדיוק כמו ששליחי המזון ורוכבי הקטנועים החבוטים מהווים את רוב ציבור ה"אופנוענים" בארץ ומשפיעים על דעת הקהל בעניינם.

דריש, הדיון הוא לא על נורמלי אלא על סוכן מקצועי. גם חלק לא קטן מהמוסכים הם חאפרים אז לא תכניס את האוטו לטיפול?

גם לי יוצא לצערי לנסוע לא מעט ואני כמעט תמיד נוסע לבד. גם כשאני סוגר הכל לבד תמיד יש לי סוכן בסטנד ביי לבלתמים וכבר קרה לי שהיא סידרה לי טיסה מעכשיו לעכשיו במקום טיסה שנאלצתי לפספס בגלל פגישה שהתארכ ולא יכולתי לאחר לפגישה הבאה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא מבין איפה הבעיה עם הסוכנים האינטרנטים...

במאי שנה שעברה הייתי ברודוס ולפני שבועיים חזרתי מקוס, בשני המקרים החופשה היתה דרך "גוליבר".

התהליך היה פשוט, קל ומסודר ואפילו המחיר היה זול יותר לעומת רכישה עצמאית של כל מרכיב בחופשה (טיסה, מלון, העברה).

אגב, לחלק מהיעדים (איי יוון למשל) אין כמעט טיסות סדירות אלא רק צ'רטרים שעמוסים ב...כאלו שקנו דרך החבילות האלו.

לא קל למצוא טיסה ישירה עצמאית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם (נערך)
באותו עניין,פרסום מהיום ב ynet/

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4679020,00.html

באותו עניין?

מה בדיוק הקשר?

אנשים שלא מוודאים שהם בדף האמיתי ולא בדף מזוייף לפני שהם מוסרים פרטים אישיים יש גם בבנקאות, בקנייה של מטען לאייפון בזיביי (במקום איביי. ללא כוונות זדון :-))

אתמ מציע שנפסיק למסור פרטי כ.א בנט?

(למרות שהגברת הלא חכמה הזו עשתה להם העברה ישר לחשבון...)

קספר. המוצר הוא אותו מוצר.

מדובר על השירות הנלווה למוצר.

בזמנו, כשזה עוד היה מקובל, היתה לי סוכנת קבועה, שטיפלה בנסיעות העבודה (הקודמת) שלי.

מקצוענות כזו היתה אז דרושה.

לא היו אי-טיקטס, לא היתה אפשרות סבירה להזמין מלון ללא סוכן.

היא שלאה בכל פרט, ואפילו היתה דואגת לך לצ'ק אין מוקדם ומסדרת לך מקום טוב במטוס.

היו שולחים אותי בפתאומיות להפגש עם כל מיני הזויים בכל מיני חורים,והיא תמיד היתה מספקת את הסחורה.

היום, המזכירה של המחליף שלי מתקתקת כמה אותיות על המקלדת ומזמינה כרטיסים ומלון.

ואם נתקעים?

כמו שדריש אומר-קצת תושיה ומסתדרים.

אפשר לחשוב שהסוכן זמין 24/7, או שהוא איזה קוסם שיכול למצוא מה שלא קיים בשוק החופשי

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
דריש, הדיון הוא לא על נורמלי אלא על סוכן מקצועי. גם חלק לא קטן מהמוסכים הם חאפרים אז לא תכניס את האוטו לטיפול?

אם זה משהו שאני יודע לעשות לבד ויש לי זמן - בטח שלא אכניס למוסך.

גם לי יוצא לצערי לנסוע לא מעט ואני כמעט תמיד נוסע לבד. גם כשאני סוגר הכל לבד תמיד יש לי סוכן בסטנד ביי לבלתמים וכבר קרה לי שהיא סידרה לי טיסה מעכשיו לעכשיו במקום טיסה שנאלצתי לפספס בגלל פגישה שהתארכה ולא יכולתי לאחר לפגישה הבאה.

חברת תעופה שהיה לי כרטיס איתה ופשטה רגל, טיסה בסופ"ש שבוטלה עקב טייפון... עברתי הכל, לבד ובשלום.

תשובותיי בגוף הציטוט

פורסם

natco

אתה באמת לא מבין מה הקשר?

הקשר הוא שאם הייתה מתבצעת קנייה בארץ,הרי שגם במקרה של הונאה/אי דיוקים ,

אפשר להגיע למקור ההזמנה בקלות רבה.

זה כל הקשר.

סלע

פורסם

בינתיים, כל מי שנסע דרכי מהפורום קבל שרות מעולה ונהנה מאוד.

ערבא טבא.

רק עכשיו ראיתי שרשור זה,

אך לא נותר לי אלא לחזק משפט זה.

מנסיון כמובן.

alfa 156 2.5.

פורסם

בהלוך עשו לי דאמפ מהטיסה המקורית של ארקיע, לטיסה של איגאן.

natco, טסתי לפני הרבה שנים ב-753 של ארקיע. עד כמה שאני זוכר מהמטוסים היותר צפופים שהכרתי, אבל אולי בינתיים שופצו, או שמדובר באחד הכלים היותר חדשים שלהם.

לעומת זאת טסתי לפני כמה חודשים לאתונה עם איגיאן. טיסה נעימה ושירות מצויין, קשה לי לשפוט את מרווח הרגליים כיוון שכדרכי "תפסתי" מוקדם מושב במעבר החירום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...