Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אה-הא.

יציאת חירום=הטריק האהוב עלי.

כמו מחלקה ראשונה קטנה בתוך מטוס השכר העלוב. ;-p

לצערי לא רלוונטי בטיסה עם ילדים.

צריך להיות מסוגל לתפעל את דלת החירום....

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

natco - איגיאן אינה חברת שכר עלובה, אלא חברה סדירה המפעילה מטוסים טובים. לארץ מגיעים בדכ מטוסים מודרניים ממשפחת A320. נראה לי שאתה צריך להתייחס לשינוי כאל שדרוג.

בכלל, כנראה שהתיחסות שלך לחברות התעופה שגויה. דווקא חברות ה-LCC מפעילות ציים צעירים. הן קונות מטוסים במספרים גדולים מאד (הזמנה של 100 כלים מאותו דגם אינה דבר חריג, ויש גם הזמנות גדולות פי כמה) ומחליפות אותם לפני שהם מגיעים לצורך בטיפולים גדולים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא מבין איפה הבעיה עם הסוכנים האינטרנטים...

במאי שנה שעברה הייתי ברודוס ולפני שבועיים חזרתי מקוס, בשני המקרים החופשה היתה דרך "גוליבר".

התהליך היה פשוט, קל ומסודר ואפילו המחיר היה זול יותר לעומת רכישה עצמאית של כל מרכיב בחופשה (טיסה, מלון, העברה).

אגב, לחלק מהיעדים (איי יוון למשל) אין כמעט טיסות סדירות אלא רק צ'רטרים שעמוסים ב...כאלו שקנו דרך החבילות האלו.

לא קל למצוא טיסה ישירה עצמאית.

גוליבר הם סוכנים שפשוט הזמנת דרך האתר שלהם. אנחנו מדברים על הזמנה ישירה מול חברת התעופה ומול המלון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
גוליבר הם סוכנים שפשוט הזמנת דרך האתר שלהם. אנחנו מדברים על הזמנה ישירה מול חברת התעופה ומול המלון.

הדיון פה התפתח לנחיצות הסוכן "הישן והטוב" מול הזמנה עצמאית דרך סיטונאי תיירות (כמו גוליבר) או הזמנה ישירה מול חברת התעופה. כאשר מדובר בחופשה באיי יוון לרוב הזמנה ישירה של חלק ממרכיבי החופשה אינה רלבנטית ובמקרים אחרים יוצאת יקרה יותר. בשתי החופשות שלו בדקתי כמה יעלה לי הזמנה עצאית של המלון ושל טיסה וזה יצא יקר יותר (טיסה ישירה לקוס בכלל לא מצאתי, לרודוס היה קל יותר למצוא).

אגב, בשתי המקרים טסנו ב-agean airlines והיה ממש בסדר גמור כולל דיוק בזמנים, שירות מסביר פנים ומטוס מרווח יחסית לאל על (כך שגם אני עם 202 ס"מ שרדתי טיסה של שעה וחצי במושב רגיל).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לרוב בחופשות מהסוג הזה לקחת דיל זה יותר זול אבל כשאתה מדבר על נסיעות ליעד מסויים, תאריכים קשיחים ומלונות באיזורים ספציפיים יותר זול לעשות את זה לבד.

כשאני נוסע לעבוד אני לא יכול להרשות לעצמי לבזבז זמן על עניינים מנהליים או על נסיעות כי המלון לא נמצא באיזור שנוח לי ולכן אני בונה לי את החבילה שמתאימה לי על סמך האינטרנט אבל את ההזמנה אני עושה אצל סוכן כשאני מציב מולו את כל הפרטים כולל מחיר יעד או דרך וואלה טורס שיש לי ניסיון טוב איתם.

וואלה טורס מתפקדים מצויין כשיש בעיות. נסעתי דרכם בפעם הראשונה לחופשה וכשהיתה בעייה עם המלון (אוכל זוועה וחדרים לא נקיים) הם דאגו באותו היום להעביר אותנו למלון אחר הרבה יותר טוב וללא תוספת תשלום. מאז אני נוסע די הרבה דרכם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

או.קי.

נחתנו. איירבאס A319 אספנות. אבל שמור יפה. המושבים של ריקרו....

שירות מצויין על הטיסה.

יצאו בזמן, נחת בזמן, שגם זה לא מובן מאליו.

כמו שאמרתי כבר בהודעה הראשונה, נסיון להרכיב לבד טיסה ומלון היה יקר בכמה עשרות דולרים (ולא כולל העברות משדה"ת כמובן).

הטיסות שלא רציתי היו של פגסוס.

את איגאן לא הכרתי, אך התרשמתי לטובה מהפעם הראשונה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תהנו, באיזה אי אתם?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם (נערך)

בינתיים, כל מי שנסע דרכי מהפורום קבל שרות מעולה ונהנה מאוד.

אמת, בתור מי שסגר דרך סלע טיול לברצלונה, אני חייב להגיד שמדובר בסוכן בחסד!

עריכה אחרונה על ידי NiNi

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תוכן חדש...