Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני ב- 60K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש סופר מיני (אבל לא חייב) עבור כ- 100 ק"מ בנסיעות יומיומיות.

חשוב שיהיה חיסכוני, לא ספרטני. ידני לא בא בחשבון.

פורסם

100 קילומטר ביום כפול חמישה ימי עבודה כפול ארבעה שבועות בחודש - זה לא מעט קילומטרים.

חיסכון בדלק צריך להיות לדעתי פרמטר עיקרי בבחירת הרכב, כל קילומטר לליטר עושה הבדל משמעותי בסוף החודש.

כיוון שרכבי דיזל אוטומטיים טובים בתקציב שלך יהיה קצת קשה למצוא וגם היברידי עם מעט קילומטרים בתקציב הזה זה די נדיר, אני הייתי מציע לך ללכת לכיוון של ניסאן מיקרה. היא קצת יותר קטנה מסופר-מיני רגילה אבל הרבה יותר חסכונית בדלק. סדר גודל של 14-15 ואולי אפילו 16 קילומטרים לליטר, תלוי באופי הנסיעות שלך. רכב ממש לא ספרטני - מערכת שמע מקורית, בקרת אקלים (בדגם המאובזר), שליטה על המערכת מההגה, חימום מושבים ועוד.

פורסם
100 קילומטר ביום כפול חמישה ימי עבודה כפול ארבעה שבועות בחודש - זה לא מעט קילומטרים.

חיסכון בדלק צריך להיות לדעתי פרמטר עיקרי בבחירת הרכב, כל קילומטר לליטר עושה הבדל משמעותי בסוף החודש.

כיוון שרכבי דיזל אוטומטיים טובים בתקציב שלך יהיה קצת קשה למצוא וגם היברידי עם מעט קילומטרים בתקציב הזה זה די נדיר, אני הייתי מציע לך ללכת לכיוון של ניסאן מיקרה. היא קצת יותר קטנה מסופר-מיני רגילה אבל הרבה יותר חסכונית בדלק. סדר גודל של 14-15 ואולי אפילו 16 קילומטרים לליטר, תלוי באופי הנסיעות שלך. רכב ממש לא ספרטני - מערכת שמע מקורית, בקרת אקלים (בדגם המאובזר), שליטה על המערכת מההגה, חימום מושבים ועוד.

אוף טופיק, יש לי 2 מיקרות הדגם המפואר תחת הידיים, בקרת אקלים, בקרת שיוט, מגביל מהירות וכ'ו..

שתיהן 2012, נקנו כיד 2 בהפרשים של שנה, עלו לכביש אחת בתחילת 2012, אחת בסוף 12.

יותר מאשמח לדעת ולהבין למה רשום וגם את/ה רושמים כרגע שיש חימום מושבים בזמן שאין את זה באף אחד מהרכבים, או בכאלה שבדקתי.

בדקתי בספר רכב, אמור להיות כפתור, אבל אין בשום רכב שראיתי בארץ.

אשמח לתשובה כנה ואמיתית.

לגבי המיקרה כרכב של כ500 ק"מ בחודש, הייתי מוותר,הבידוד רעשים לוקה בחסר, בכבישים מהירים זה מציק קצת, אישית לי ולאשה.

מה שכן חסכוני ביותר, בכביש 6 על 110 עם בקרת שיוט פועלת, אפשר להגיע כם ל1 ל19 בכיף

• תוכן חדש...