Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אשכול חדש עקב חוקים נוקשים וקטנוניים שיש פה,

אלה ההצעות שקיבלתי:

סוזוקי בני ברק- אלטו לבנה , 2010 , טסט 9/15, יד 1 פרטית עם 75אלף ק"מ ב27,000ש"ח כולל אחריות חצי שנה

טריימוביל חוצות מפרץ- אלטו כחולה(צבע הרבה יותר יפה לדעתי), 2010, טסט 4/16, יד 1 פרטית עם 63אלף ק"מ ב30,000ש"ח כולל אחריות לשנה (מחיר אחרון ומשוגע לפי מה שחפרו לי שם ושאי אפשר להוריד אפילו 10אג' ממנו)

וההצעה שהכי מעניינת אותי ושוברת לי ת'ראש:

לובינסקי טרייד- פיאט פנדה 2012 לבנה, 2012, טסט 3/16, יד 2 (ידיים פרטיות) עם 85אלף ק"מ ב29,000ש"ח כולל אחריות לשנה ותיקון ליקויים שיעלו מבדיקה במכון מטעמי.

מה שמעניין פה זה שמצאתי מודעה של הרכב כשהוא נמכר לפני כנראה שנה כשהוא עם 39אלף ק"מ.

והנה תצלומים של הרישיון והבדיקה שלו:

20150625_202639.jpg

20150625_202711.jpg

מנוע- בלוק מנוע: רעש אביזרי מנוע/ רצועה / מותחנים וגלגלות= מערכת תיזמון: החלף רצועות זימון לפי הוראות יצרן

מ.קירור- תקין

מ.דלק- תקין

מ.הצתה- תקין

מערכת פליטה- תקין

סרן קדמי ומערכת היגוי- תקין

קפיצים- תקין

שלדת מרכב- תקוני מרכב,משמעות נמוכה, תקוני מרכב וצבע, מעיכות/מעוך/שריטות בצבע+ פגמים, סימני פגיעה = לפנים, הוחלפו חלקי מרכב

מערכת בלמים ללא פירוק גלגלים- תקין

צמיגים- תקין

מערכת תאורה+מצבר- תקין

העברת כח- תיבת הילוכים ידנית, בלאי יתר

מחוונים- תקין

.

היו עוד כמה הצעות אבל פחות מעניינות, נגיד 2011 I10 מליסינג עם 131אלף ק"מ ב28אלף ש"ח או פיג'ו 107 2011 עם 71ק"מ מיד פרטית אבל עם קלאץ' וצמיגים די גמורים ב29אלף ש"ח.

אשמח לדעות לגבי הטופס בדיקה והרישוי (למה הכוונה שם כשרשום " ב31/03/2014 29,977 ק"מ" ???) ובכלל לגבי כל הפוסט.

אם מישהו גם יודע בכמה אפשר להחליף את המשענות לראש מאוד אשמח לדעת.

תודה לכל העוזרים, YULIANX אשמח לשמוע את דעתך.

פורסם

החלפת חלקי מרכב זה ביטוי מאוד כללי. ממליץ לבדוק באילו חלקים מדובר.

התאריך והק"מ הרשום הוא בדיוק כמו שזה נראה - ב31.3.2014 הרכב עשה טסט והק"מ שהיה באותו זמן הוא 29977 ק"מ.

פורסם

ותאריך בעלות אני מניח שמן הסתם התאריך שבו הוחלפה הבעלות. משמע תוך 4 חודש נסעו בו 9 אלף ק"מ ואז מי שרכש את הרכב מכר אותו אחרי 8 חודש, שזה זמן די קצר ומחשיד לא? וזה שהרכב נמצא במגרש כבר 3 חודש

פורסם

המחיר של הפנדה טוב - אני מכרתי פנדה 2011 לפני 8 חודשים במחיר כזה, עם ק"מ כמעט זהה. זה היה המחיר הכי זול ביד 2.

עם זאת, שלי לא הייתה עם אף תאונה, פשוט כלום.

לפני שאתה קונה דווקא מטרייד אין - הייתי מציע לך להתקשר לאנשים רגילים שמוכרים ביד2. חלקם לא מקבלים בכלל טלפונים. תציע הצעה של 29 אלף ש"ח לאנשים, ותראה מי מסכים. יש מצב טוב שתצליח להשיג את המחיר הזה לרכב שלא עבר כל תאונה.

פורסם

תודה על התגובות, האמת שאני לא מוצא פנדות שמתחרות בהצעה הזאת, אולי רק כאלה בצבע אדום ואני ממש לא אוהב. תכל'ס אני מבין שדי קרעו ת'רכב מבחינת.השימוש בו, השאלה על מה זה ישפיע בעתיד? אם הרי הליקויים ברכב יתוקנו וביניהם זה גיר ורצועת טיימינג כרגע.

פורסם

פנדה שעשתה בשנתיים 30 אלף ק"מ זה אחלה. בשנה השלישית לחייה היא עשתה 55 אלף ק"מ שזה כבר לא הכי אחלה. הבעלים מבית ג'אן זאת אומרת שהיא טחנה עליות וירידות, ולא רק שייטה בנינוחות בכביש 6.

חפש פנדה אחרת או שתפסיק לחפש יהלומים במגרשים. לא חסר כאלו מאנשים פרטיים. תיכף תראה לנו רכבים מהמגרשים בכניסה לנתניה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

פנדה שעשתה 55 אלף ק"מ בבית ג'אן וברחבי הארץ נשמע לי די רע. זה רכב בשנה האחרונה לא הפסיק לעבוד כמעט לשנייה.

ממליץ לך באמת לחפש משהו אחר, אולי בחברות השכרה - המחיר יהיה דומה.

• תוכן חדש...