Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתחלה דיברו על "יותר מ-315 כוח-סוס", עכשיו נחשפים הנתונים הרשמיים של 345 כ"ס, 35 יותר מגרסאת האקו-בוסט של המוסטאנג, 53 כ"ס יותר מהגולף R.

ford-cn4ud-focus-rs-3d-201-42[1].jpg

מפלצת קטנה...

http://wot.motortrend.com/1506_official_2016_ford_focus_rs_makes_345_hp_324_lb_ft.html

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מפלצת לא קטנה בכלל!

הפרונט לא מסתדר לי אבל ההבטחה וההסלמה של הקטגוריה מטורפת

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

לקחו הוט האצ' והפכו אותה לרכב ספורט. לא חבל?

לא רוצה לפתוח את הדיון הזה שוב. סתם לא התאפקתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

היא נראית מעולה מכל כיוון, אין לי מושג על מה אתם מדברים. מתחרה רצינית בקטגוריה למי שלא מחפש רק סמל ופוזה.

פורסם
נראית מעולה, רק לא בצבע המוזר הזה.

דווקא בצבע המוזר הזה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לקחו הוט האצ' והפכו אותה לרכב ספורט. לא חבל?

לא רוצה לפתוח את הדיון הזה שוב. סתם לא התאפקתי.

זה נראה כמו מירוץ חימוש, פורד לא נשארים פראיירים

האוטו נראה כאילו עבר מקצה "שיבורים" בטייבה, למרות זאת לא הייתי מתנגד :-D

פורסם

העיצוב בכוונה מוחצן. המטרה של הרכב הזה היא לא להראות יפה, אלא להראות.

מתפתח לו עוד פלח שוק חדש של סופר הוטהאצ'ים, גרסאות קצה של האצ'ים שמטרתן הוא תצוגת יכולת של החברות. עוד זרוע במלחמה הקרה בין יצרני הרכב.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לפי ההערכות שפורסמו באנגליה המחיר שלה צפוי להיות באיזור של הסובארו STI שזה דומה לסיביק TYPE R החדשה.

בהשוואה ל RS3 של אאודי שהמחיר שלה דומה ל A45.

בגלל שפורד חלשה יותר בערכים התדמיתיים שלה לעומת המותגים הגרמניים למשל, נראה שזו מכונית למורעלים בלבד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שי, אל דאגה. בגרמניה, הולנד ובריטניה הפוקוס מככבות - בכל וורסיה שהיא. אני נוטה להאמין שהשוק העיקרי יהיה הבריטי, לאחריו הגרמני, הולנדי ואולי גם האמריקאי (שנורא מתלהבים ממנה).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ממש לא מודאג מה יקרה אצל הגויים. סתם ניסיון לבנות תחזית למצב תאורטי שיבואן הליסינג יתעורר בבוקר עם חזון מקומי. אם פיאסטה ST לא עניינה אותו, אז באמת שהדיון על RS דימיוני.

מן חלומות שצצים על אוזו של שבת בבוקר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...