Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני רוצה להחליף את המאזדה 6 מודל 2003 שלי לרכב חדיש וחסכוני הרבה יותר.

עדיפות לסופר מיני , או משפחתית קטנה/5 דלתות - אוטומטית בלבד.

תקציב: 65K (חריגה קלה אפשרית)

שימוש: עירוני 80% מהזמן (יש אפשרות שתוך כמה חודשים הנסיעות הבין עירוניות יעלו משמעותית).

מה לא חשוב לי : אני נהג יחיד , בלי ילדים , לא צריך תא מטען גדול ולא מושבים אחורים מרווחים.

מה כן חשוב לי :

-חיסכון בדלק :מאוד והכי חשוב ,המאזדה שלי עושה 1:10 ,ואני מחפש שיפור משמעותי.

-אמינות: אני שונא מוסכים ובעיות , וזה הסיבה שאני מעדיף רכבים עם "קבלות" , כאלה שרמת האמינות שלהם לא מוטלת בספק.

-נוחות נסיעה - אני בגובה 1.95 עם מבנה רחב , אז לא כל רכב יכול להכיל אותי :-) ,אני נהג רגוע מאוד שלא ממהר לאף מקום , ככה שאני מבלה הרבה על המושב ובתא הנהג וזאת הסיבה שחשוב לי מאוד נוחות המושב והתא.

מקווה שהדרישות שלי ראליות .

תודה מראש על העזרה.

תודה

עריכה אחרונה על ידי winnerm
פורסם

לאיזה צריכה אתה מצפה ובאיזה מסלול? בין עירוני/עירוני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כתבתי : "

שימוש: עירוני 80% מהזמן (יש אפשרות שתוך כמה חודשים הנסיעות הבין עירוניות יעלו משמעותית)."

הייתי רוצה 1:15 ומעלה , אבל אני לא יודע כמה זה ראלי.

פורסם

התקציב שלך מאוד קרוב לדיזל כמו רנו פלואנס,היא חיסכונית מאוד,נוחה ומרווחת,וגם תהיה מעולה לנסיעות בין עירוניות ארוכות.

הייתי מציע לך את הספייס סטאר,אבל אם נוחות זה גורם מאוד משמעותי לא בטוח שתאהב את המושב שלה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל תודה .

אני לא חובב רכבי דיזל (טעות שלי שכחתי לציין) .

לגבי הספייס סטאר , קראתי הרבה והיא נשמעת נהדר , מחיר , איבזור וצריכת דלק (התלונות על מזגן חלש קצת מבאסות) , אבל הפחד הכי גדול שלי הוא מהגודל ,היא מאוד קטנה ואין לי מושג אם כל 1.95 ס"מ וה125 ק"ג שלי יכנסו לשם.

אשמח לשמוע את דעתם סיאט AM5 , נכון היא מעל התקציב , אני מאמין שעם קצת סבלנות יהיה אפשר למצוא אותה במחירים לא רעים ביד 2

פורסם

לי יש תחושה שמושב לא יהיה לך נוח במיצובישי אבל תשב.

האיביזה בעיר לא תהיה כזאת חיסכונית,יש לה מושב טוב,מאחור מעט צפוף אבל זה לא משנה לך,עיקר הבעיה זה הגיר שלא ידוע מה יהיה אחרי כמה שנים איתו,וזה לדעתי החיסרון הגדול שלה.

אבל ב 80 אלף יש לך כבר רכבים אחרים,למשל פריוס,הונדה אינסייט.

פורסם

שוב תודה.

ל

הונדה אינסייט יש שנתונים שנכנסים כבר עכשיו לתקציב ...יש הבדל בין השנתונים שנכנסים לתקציץ לבין אלה שלא?

פורסם

אני קצת יותר גבוהה (2M) וגם רחב ומתנייד בפיקנטו שמכילה אותי ללא בעיות (הרבה יותר טוב מהסוניק), בכל מקרה המלצתי לא לפחד ללכת לבדוק רכבים קטנים, יש כאלו שמאוד מרווחים לנהג (לא הI10 חבל לך על הזמן...).

סודוקי ספלאש מרווחת באופן מפתי לנהג וחסכונית להפליא.

• תוכן חדש...