Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שניתן להבין מן הכותרת יש בבעלותי פורד מונדאו 2008, בזמן האחרון נוצרו לי בעיות אלקטרוניקה, חשמל באוטו כגון צופר שאינו מצפצף, חיישני רוורס צורחים בעת העברת ההילוך לרוורס, חיישן חגורה שממשיך לצפצף גם לאחר חגירת החגורה, מזגן שפתחי האוורור שלו אינם תואמים את הפונקציה של המחשב( למשל מצב אוורור רגליים מוציא רוח לעבר הפנים) ואורות ערפל שאינם עובדים.

מנין לדעתכם באות הבעיות האלה( פיוזים, צמות חשמליות , תוכנת מחשב?)

ואם אינכם יודעים גם המלצות לדרכי גילוי הבעיה יעזרו .

לשם גילוי נאות אני חייל אז אם תוכלו להוסיף סדר גודל של מחירים משוערים זה יעזור מאוד.

תודה רבה , אילון.

פורסם

חיישני הרוורס הינם פריט בהתקנה בארץ,קרוב לודאי שאינם קשורים לכל שאר התקלות ובדרך כלל במקרה כפי שתארת יש חיישן פגום או חוט חיישן מנותק.

כל שאר התקלות שתארת מוזרות וליתר דיוק הצירוף שלהם.

התקלות הפיעו ביחד? בדקת פיוזים?

פורסם

אני הייתי מתחיל בהסרת כל המרכיבים "המקומיים" שהוספו לרכב אי פעם בארץ. לדוגמא - חיישני רברס, קודנית, אזעקה שאינה מקורית, מרימי חלונות מקומיים, מערכת שמע לא מקורית וכו'.

קיים סיכוי יותר מסביר שהתקנה כזו או אחרת מהנ"ל בוצעה באופן חאפרי ששיבש משהו.

פורסם

לא צריך מייד להסיר, כדאי לבצע בדיקה.

להתחיל עם מערכת חיישני הרוורס, קופסת הפיקוד מקבלת חשמל מאור הרוורס.

בחיבורים לפנס האחורי לפעמים יש מגע לא תקין קורוזיה וכו' וזה גורם לבעיות במערכת החשמל של הרכב.

התחל שם, ואז המשך לרכיבים שעשו לך בעיות או הותקנו לאחרונה, וכך לעבור על הבעיות.

ואו גש לחשמלאי טוב -

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
כפי שניתן להבין מן הכותרת יש בבעלותי פורד מונדאו 2008, בזמן האחרון נוצרו לי בעיות אלקטרוניקה, חשמל באוטו כגון צופר שאינו מצפצף, חיישני רוורס צורחים בעת העברת ההילוך לרוורס, חיישן חגורה שממשיך לצפצף גם לאחר חגירת החגורה, מזגן שפתחי האוורור שלו אינם תואמים את הפונקציה של המחשב( למשל מצב אוורור רגליים מוציא רוח לעבר הפנים) ואורות ערפל שאינם עובדים.

מנין לדעתכם באות הבעיות האלה( פיוזים, צמות חשמליות , תוכנת מחשב?)

ואם אינכם יודעים גם המלצות לדרכי גילוי הבעיה יעזרו .

לשם גילוי נאות אני חייל אז אם תוכלו להוסיף סדר גודל של מחירים משוערים זה יעזור מאוד.

תודה רבה , אילון.

תתחיל עם בדיקת סורק במוסך מורשה .

שלב הבא אם לא יהיו תקלות קשורות וזה כמובן לבדוק שכל הפיוזים תקינים משם זה לטפל במערכת מערכת לפי הסדר ומתחילים עם מה שלא עובד שזה הצופר.

• תוכן חדש...