Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני לא מבין מה המהומה...

וכן תתנחם בזה ששיחק מזלך והרכב שקנית ללא בדיקה הוא אחרי הטיפול לראש מנוע ולא לפניו

פורסם

שלום YOYO40

לגבי השאלה שלך, משמעות הדברים ככל הנראה היו בעיות קומפרסיה, אם יש פה איזשהי בעיה? לא! אין בעיה לפתוח ראש מנוע לעשות את הטיפול הדרוש ולהחזיר הכל למקום, זה לא מוריד שום ערך של האוטו ולא יהיה לך שום בעיה בעתיד אם העבודה נעשתה באופן מקצעוי.

האם רואים דבר כזה בבדיקה? לא.

בנוסף אני להגיד כמה מילים בקשר לבדיקת רכב.

מבחינה מכאנית בדיקה שלהם לא שווה שקל, בנסוף שבמכונים בצפון הפסיקו לעשות בדיקה קומפרסיה אמרו לי "שמכשיר בדיקת הקסם" שמתחבר לפלוס ומינוס של המצבר ולצינורית של מדיד שמן נותן להם את כל המידע, אני חושב שזה מגוחך.

פורסם

העיקר לגהץ 500 שקלים ולצאת מרוצה, ועוד אחרי זה אומרים לך מה לא לקחת לבדיקה?! איך ייתכן שיהודי ישראלי שחי במדינת ישראל לא ייקח רכב לבדיקה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
לפי דעתי האישית בלבד: בבדיקה סטנדרטית(זאת שעולה 500 שקל), אני לא מאמין בתעשיית הבדיקות האלה. אם נתעלם לרגע מכל הכסתחים, לא יכתבו ולא יידעו כלום לגבי זה, מה שצריך לעשות זה פשוט ללכת למוסך מורשה ולהוציא היסטוריית טיפולים, ואצלך יש תיעוד מלא כי הוא טיפל רק שם = יותר פשוט מזה אין וזה גם בלי כסף. שנית אני לא חושב שיש לך ממה לחשוש, יכולים להיות לזה הרבה סיבות, ולא מחייב שעשו שם ראש מנוע.

קשה לי להאמין שבנאדם בן 73 ירמה אותך...

אם תוכל תעלה צילום של הטיפולים שעבר אולי נצליח לפענח את הסיבה ומה בדיוק נעשה.

תודה רבה. יום ראשון אני הולך לבדוק יותר פרטים במוסך של טויוטה ואעלה תמונות

פורסם
העיקר לגהץ 500 שקלים ולצאת מרוצה, ועוד אחרי זה אומרים לך מה לא לקחת לבדיקה?! איך ייתכן שיהודי ישראלי שחי במדינת ישראל לא ייקח רכב לבדיקה.
לא מסכים איתך לגמרי...הבדיקה אומרת די הרבה על מצב הרכב ולפעמים עולים על דברים מאוד חשובים ויש כמובן גם אחריות שאני יודע על מקרים שהוא מומשה הלכה למעשה.

חשוב לדעת לקרוא את הבדיקה נכון ולהבין מה כסת"ח ומה באמת חשוב והשיחת סיכום בדיקה עם הבודק היא החשובה ביותר...

• תוכן חדש...