Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסכים עם אסטרטגיית המכתב הרשום, אבל לא הייתי מסתמך רק עליו.

פעם גוף תקשורת מהמובילים בארץ (ולא ננקוב בשמות) התעלם מלא פחות משלושה מכתבים רשומים ששלחתי לו עקב הפרת זכויות יוצרים על ציור של אחייניתי שתחייה שאותו הגוף העלה לחשבון הפינטרסט שלו. ניהלתי עם הגוף מאבק משפטי ארוך ועיקש אך בסופו של דבר ניצחתי והציור הוסר מהדף (המאבק לקח לא פחות מחמש שנים ו-7 דיונים).

בקיצור, מכתב רשום זה נחמד, אבל אני הייתי הולך לשם בעצמי ודורש תשובות. אולי אפילו מביא איתי שולחן, שיהיה מה להפוך.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שחרר גבר, צילמת סרטון והראו אותו בטלוויזיה - תתגאה בזה

או שאתה רוצה אחוזים מהרווחים כתוצאה משימוש בסרטון שלך בכתבה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ניהלתי עם הגוף מאבק משפטי ארוך ועיקש אך בסופו של דבר ניצחתי והציור הוסר מהדף (המאבק לקח לא פחות מחמש שנים ו-7 דיונים).

זה לא באמת ניצחון, מה הרווחתם מזה? לא קיבלתם פיצוי על השימוש ללא רשות, או שכן?

החשיפה והפרסום עצמם לא ממש מזיקים לאמנית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
שחרר גבר, צילמת סרטון והראו אותו בטלוויזיה - תתגאה בזה

או שאתה רוצה אחוזים מהרווחים כתוצאה משימוש בסרטון שלך בכתבה?

לגמרי,

גיא זה נראה כאילו סתם יש לך יותר מידי זמן פנוי ואתה מחפש מה לעשות.

זה שהשם שלך לא מופיע בגופן של כמה מילימטרים על המסך באמת כואב לך?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

שמע - כשמשווים קרדיט על סרטון לשעון חום, אני יכול להבין את סטיו. גם אני אדם עם עקרונות ולא הייתי מוותר - כנראה שמכתב רשום ב3 העתקים זו באמת הדרך לפעול!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני חושב שפיספסתם את מהות העקיצה על דואר רשום...

משרשור הפולו הידנית:

אני אומנם הגדלתי לעשות ושלחתי דואר רשום, טלפונים וכ', אבל בשורה התחתונה הם ראו שיש ביקוש ואולי הם אלו שהשתכנעו והסכימו לייבא אותה..

או שזה רק אני?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה יא הורס שמחות...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

משהו ששמתי לב בסרטונים באתר המדובר, הרכב שמצלם את הרכב שביצע את העבירה בדר"כ הנהג(הצלם) לא מוותר לנהג העובר על העבירה ויוצר סיכון מיותר. כלומר גם הנהג שצילם ונסע בסדר עד לאותו נהג מתוחכם שחתך מימין נניח הפך אוטומטית ללא בסדר גם בסיטואציה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
דווקא זה ממש לא מצחיק, במקרים מסוימים שולחים מכתב רשום טרם הגשת כתב תביעה בבית הדין, עם התניה לשלם (באם מדובר בחוב כספי) תוך X ימים לפני הגשת תביעה - ורק אז מגישים אותה בשלושה העתקים למזכירות ביהמ"ש. שליחת מכתב רשום עם התראה לפני תביעה היא הכרחית ויכולה להשפיע על תוצאות המשפט. בצורה כזאת אני יכול להוכיח לשופט שעשיתי את המיטב כדי לא להגיע למשפט, ושהבעיה בצד השני - ואכן, זה מאוד עוזר בדיון עצמו.

בואו נאמר שאני מבין "דבר או שניים" במשפטים, ושבית המשפט הוא לא מקום זר עבורי. בכל מקרה ואיך שלא יהיה - מדובר בחוצפה, גם אם לא ממש שווה להתחיל להתעסק עם דבר כזה.

גבר, יש לך הרבה זמן פנוי. נסה לתעל אותו לטובת פעילות פרודוקטיבית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כן? ומה יקרה אם הם ימשיכו להעתיק את הסרטונים, גם אז לשתוק? אולי בפעם הבאה ייקחו אוסף של סרטונים וישדרו אותם בלופים - אתם הייתם שותקים? לגבי השידור בטלוויזיה אני ממש לא מתלהב, כבר הופעתי בכבודי ובעצמי במהדורות חדשות (שלחו צוותי צילום הביתה), היה לי טור חודשי בעיתון עם תמונה בצד, ראיינו אותי טלפונית לתחנות רדיו, עשו עליי כתבות באתרי אינטרנט... והכל על דברים חיוביים למען הסר ספק. אז מה זה שידור 2 שניות מסרטון?

לגבי הזמן הפנוי - ההפך הוא הנכון, יש לי עוד 5 מבחנים לסיום התואר (אחד כבר עשיתי, קיבלתי 90). אז ברשותכם זזתי ללמוד למבחן הבא באינטנסיביות כדי לקבל הפעם 100! :inlove:

פורסם
כן? ומה יקרה אם הם ימשיכו להעתיק את הסרטונים, גם אז לשתוק?

זה מה שמדאיג אותך? אתה בכלל מעלה על דעתך מה יקרה אם לסבתא יהיו ביצים?!

היא תהיה סבא...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חחחח איזה צביעות. בטח בחיים שלך לא הורדת סרט, סדרה או משחק מהאינטרנט או לא צפית אצל חבר בכזה שהורד.

פורסם (נערך)
, כבר הופעתי בכבודי ובעצמי במהדורות חדשות (שלחו צוותי צילום הביתה), היה לי טור חודשי בעיתון עם תמונה בצד, ראיינו אותי טלפונית לתחנות רדיו, עשו עליי כתבות באתרי אינטרנט...

לא ברור. האם לטענתך, הדין צריך להיות שונה כאשר מדובר בסלב? לכאורה מישהו מינף עצמו על ידי שימוש ב"מותג" מוכר? עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם

יוזמה מבורכת.

אני היחיד שחושב על השם הרע שיכול לצאת לנהג שרכש רכב יד שניה אשר מככב באתר?

• תוכן חדש...