Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לפני כשנה רכב שהתברר לצערי שעבר תאונה אחת או יותר, התאונה המקורית טופלה במוסך מורשה, אך כיום הרדיאטור של הרכב לא יושב בתושבת שלו ולמעשה בחלקו נשען על רצפת הרכב, הנושא נדון בבית משפט ולכן לא טיפלתי בבעייה עד היום ופשוט נסעתי ככה עד שמומחה מטעם בית המשפט יבדוק את הרכב, ניגשתי למוסך שטיפל ברכב לאחר התאונה אך הוא טוען שהרכב עבר תאונה נוספת ואין מצב שיצא כך מהמוסך ודרש כ 3200 שח עבור החזרת הרדיאטור למקום, מוסך אחר מאותה רשת הגדיל לדרוש 18000 שח , אני מעוניין לטפל בבעייה ובסך הכל להכניס את הרדדיאטור למקום,כנראה שצריך להחליף או ליישר חלק פח שנקרא מגן והוא כנראה מייקר את העסק, האם אני יכול להיכנס לכל מוסך או שאני חייב לטפל בבעייה כזו רק במוסך מורשה או שיש למישהו המלצה אחרת, אשמח לכל עצה, אני לא ממש מבין במכוניות, הרכב הקודם שלי היה רנו סנייק וגם ממנו אכלתי מרורים, חשבתי שמהונדה יהיה לי שקט אבל גם איתה אני מוצא עצמי מתרוצץ במוסכים...

פורסם

לא חייבים לטפל במוסך מורשה ונראה שהמוסך שתיקן את התקלה לא תיקן אותה בצורה טובה. אם אתה מאזור המרכז חפש בפורום את "מוסך רון" שמומלץ כאן ואולי הוא יוכל לעזור לך.

• תוכן חדש...