Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדרך לרכישת רכב חדש, נכנסתי לאחד מסניפי צ'מפיון ואחת התוספות שהציעו לי חיישני רוורס ב-1350 ש"ח.

כנראה מחייבים על כל חור בנפרד, או שזה עבודת יד.

הגיוני?

פורסם

מטורף......אני יודע שהם משתמשים בחיישנים בהתקנה שטוחה שקצת יקרים יותר מהסטנדרטיים, אבל עדיין המחיר שציינת מופרז ביותר

פורסם

חיישני רוורס סינים פשוטים, עם צג חצי ירח, שמותקנים על ידי לא מעט יבואנים בארץ, עולים באיביי 52 שקלים. בארץ נמכרים בסביבות ה200 וקצת כולל התקנה.

היבואנים מאז ומעולם תמחרו אותם בצורה מגוכחת.

אם מדובר בחיישנים שקועים, שאינם בולטים מהטמבון, או אם מדובר במותג כלשהו, מדובר בעלות יקרה יותר. לא מכיר מחירים.

יום טוב גם לך

פורסם
אני בדרך לרכישת רכב חדש, נכנסתי לאחד מסניפי צ'מפיון ואחת התוספות שהציעו לי חיישני רוורס ב-1350 ש"ח.

כנראה מחייבים על כל חור בנפרד, או שזה עבודת יד.

הגיוני?

הכל חייב להיות מוגזם אצלם?!?!

פורסם

באיזו סוכנות היית? לי הציעו ב - 690 ש"ח חיישנים שקועים. עדיין מחיר מופרז לדעתי. אני מאמין שניתן למצוא היום חיישנים דומים ובצבע הרכב שלך ב- eBay וגם בארץ ביותר זול. בכל מקרה את החיישנים אני לא רכשתי מהם , ובטח שהמחיר שציינת מוגזם!

פורסם

תמיד חיישנים שטוחים יעלו יותר מהבולטים אבל בלי שום קשר, ביררת לאחרונה כמה עולים ג'אנטים בסוכנות...?

המחירים שם מנופחים ולא קשורים למציאות בכלל. לרוב זה כדי לשחק במקום הורדה במחיר או כתוספת ממש יקרה שקיבלת בחינם.

לדוגמא - "הורדה במחיר מחירון זה בלתי אפשרי אבל תקבל מתנה ממש יקרה - חיישנים בשווי 1200 ש"ח".

זה הרי נשמע יותר טוב מאשר "קבל חיישנים בשווי 200 ש"ח".

פורסם

לפולו שהזמנתי לפני חודש דרשו 690 ש"ח כמובן שוויתרתי על התענוג

אולי הציעו לך עם מצלמה אחורית?!

פורסם
לפולו שהזמנתי לפני חודש דרשו 690 ש"ח כמובן שוויתרתי על התענוג

אולי הציעו לך עם מצלמה אחורית?!

זה בלי מצלמה.

• תוכן חדש...