Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

השבוע גיליתי שהחלון החשמלי הימיני שלי לא יורד מהשליטה בדלת של הנהג

אני יכול להרים את החלון אבל לא להוריד

להבדיל כל החלונות האחרים מתפקדים בסדר גמור

מה יכולה להיות הבעיה

פורסם

מצטרף לשאלה,אותו הדבר רק מהשליטה של הנוסע הקדמי, אני אישית ניתקתי וחיברתי את הקונקטורים של החלון,זה עזר לכמה רגעים אבל שוב הפסיק להוריד,אתה מוזמן לנסות ואם למישהו פתרון מושכל יותר בשמחה!!

פורסם

פתח את הפנל של הכפתורים ותנקע את המגעים של הכפתור חלון-לפעמים הם מפויחים ואין מגע ולכן אין מתח והחלון לא עולה או יורד

GM-Power-Window-Switch-Contacts-Cleaning-Guide-025.jpg

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם
שלום,

השבוע גיליתי שהחלון החשמלי הימיני שלי לא יורד מהשליטה בדלת של הנהג

אני יכול להרים את החלון אבל לא להוריד

להבדיל כל החלונות האחרים מתפקדים בסדר גמור

מה יכולה להיות הבעיה

תנסה להגדיר את החלון ומהמפסק שלו ולא ממפסק הנהג.

תוריד את החלון עד למטה כאשר ירד עד הסוף אל תשחרר את המספק תמתין 3 שניות ואז תעזוב .

אותו הדבר בעלייה של החלון תרים אותו ותחכה 3 שניות אז תעזוב את המפסק.

אך ורק דרך המפסק של החלון עצמו. לאחר מכן תנסה להוריד ממפסק הנהג רגיל.

אריק ובנץ מכים שנית!!!!:wink:

פורסם

תצליב בקונסולה של הנהג בין מתג חלון ימני (הבעייתי) למתג אחר, תקין, ובדוק אם התקלה נשארה עם המתג החשוד כתקול.

אם מתג תקול - נסה לפרק ולנקות מגעים. אפשרות שנייה - להחליף.

alfa 156 2.5.

פורסם

מכירים מישהו שיכול להתעסק עם הפתיחה והניקוי ? כי אני ממש לא טוב בדברים האלו ובטח ובטח לא יודע לעשות את זה

פורסם
מכירים מישהו שיכול להתעסק עם הפתיחה והניקוי ? כי אני ממש לא טוב בדברים האלו ובטח ובטח לא יודע לעשות את זה

הקפצה

פורסם

כעיקרון כל חשמלאי יוכל לפרק ולנסות לנקות מגעים / להצליב מתגים (אם צריך להחליף מתג - איני בטוח שיש לכ"א).

רשום בבקשה:

1. מהיכן אתה בארץ ?

2. באיזה רכב מדובר ?

alfa 156 2.5.

פורסם
כעיקרון כל חשמלאי יוכל לפרק ולנסות לנקות מגעים / להצליב מתגים (אם צריך להחליף מתג - איני בטוח שיש לכ"א).

רשום בבקשה:

1. מהיכן אתה בארץ ?

2. באיזה רכב מדובר ?

רמת גן

יונדאי I25

• תוכן חדש...