Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני בעל מזדה לנטיס שנת 98 ישנה וטובה.

השנה זאת הפעם הראשונה שנכשלתי בזיהום אוויר.

שמו לי תוסף דלק בתחנת פז ומלאתי טנק מלא בתקווה שאעבור את הטסט לקראת סוף השבוע.

רק לאחר כמה דקות נודע לי על תוסף הדלק LM Gold Label שמבטיח ברמת האחריות את נושא זיהום האוויר בטסט. "לא עברת טסט, קבל את כספך חזרה" כתוב על האריזה ובתעודת האחריות במצורפת לה, כמובן שגם קיבלתי המלצות חמות מחברים ומכרים שזאת הדרך הנפוצה והזולה ביותר לפתור את הבעיה ברכבים ישנים.

עכשיו אני שואל. האם אני יכול לערבב את הגולד לייבל עם תוסף הדלק הראשוני שניתן לי בתחנת פז? וכמובן כשהטנק מלא? מה לעשות במצב כזה? הבדיקה החוזרת לזיהום אוויר היא ביום שישי-גג ראשון הקרוב, האם נסיעה של יומיים תספיק לניקוי מערכת הדלק כדי שכבר בשישי בבוקר אוכל לעבור בביטחה את הטסט?

בקיצור אין לי מושג איך להזיז את התהליך כדי לעבור ביום שישי-ראשון את הטסט. זקוק להנחיות כיצד לפעול.

תודה

פורסם

כשאני הייתי ניגש לטסט הייתי לפני זה מרסס ספריי קרבורטור ישירות לבית מצערת במשך עשר דקות, ואז עושה נסיעה קצת מאומצת של 20 דקות ונוסע לטסט, כמובן לתת לאוטו להגיע לטמפרטורת עבודה לפני הבדיקה.

אצלי זה היה עוזר

פורסם
כשאני הייתי ניגש לטסט הייתי לפני זה מרסס ספריי קרבורטור ישירות לבית מצערת במשך עשר דקות, ואז עושה נסיעה קצת מאומצת של 20 דקות ונוסע לטסט, כמובן לתת לאוטו להגיע לטמפרטורת עבודה לפני הבדיקה.

אצלי זה היה עוזר

תודה.. לגבי התהליך שלי, תוסף הדלק לדעתך יעזור? נכשלתי בשניי סעיפי co דרך אגב.. כל השאר נמצא תקין

פורסם

כן ולא. לא תמיד יש אנשים ששמו תוסף ולא עזר להם יש כאלה שזה עזר (לי) ברכב הקודם פיגו205 היתה בעיית זיהום והתוסף עזר .

Hu: pioneer dehx6650bt comp:focal ps165 Amp: focal r4280 sub: more primo

פורסם
אני לא הייתי מערבב שני סוגי תוספים. אין לדעת אם ייווצרו תגובות כימיות לא רצויות בין שני התוספים.

מסכים.. זה סיכון לא קטן

פורסם

לפותח הפוסט, שים לב לאותיות הקטנות. הם מבטיחים את כספך בחזרה במקרים ובתנאים ספציפיים. לא כל מי שנכשל בטסט על זיהום אויר מקבל את כספו בחזרה. תקרא את האותיות הקטנות כי אתה בישראל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...