Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים , תקלה שקרתה לי בעבר חזרה בצורה יותר עיקשת, נורת כרית אויר נדלקת והתלונה היא מותחן חגורה בצד נוסע , התנגדות גבוהה מידי ( כביכול נתק).

בפעם הקודמת שזה קרה קצת ספריי מגעים סידר לי שקט לכמה חודשים , עתה דבר לא עוזר.

בדקתי התנגדות של המותחן, היא לא היתה הכי יציבה אבל נעה סביב ערכים של בערך 2 אוהם.

העפתי מבט גם בקצה הכבל והוא מראה תקין.

קשה לי להאמין שהחוט נפגע כי כלום לא קרה ברכב, לא היתה עבודה כלשהי שמציבה סיכון.

אשמח לרעיונות מה עוד אפשר לבדוק.

17abf1b439e1c46cdf39e3f1ea727efb.jpg92666717af92b610afac500ea9b0c3a6.jpg0965cf06df7e703f5887fa33fab357e9.jpg

8c0aefd329dd063c849e3be8921d9d5f.jpg

עריכה אחרונה על ידי erezfed

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

מה יהיה ? לאף אחד אין רעיון?

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

הראשון איני יודע, רציתי להמנע מהפירוק הארוך אבל כנראה שאין ברירה, אבדוק ונראה.

את הבדיקה שציינת לא ביצעתי, כי כשאני עובד באיזור הכריות אני תמיד מנתק מצבר אז אין סריקה, אולי אני יותר מידי חושש מפיצוץ ;-/

פורסם

החששות מובנים. לכן מנתקים מצבר כמו שעשית.

אם היה ניתן להצליב איכשהו את הכבלים, עם המותחנים - היה ניתן לדעת אם מדובר בבעיית חיווט או מותחן.

מעלה את זה רק כרעיון (אולי היצרן היה מספיק חכם וייצר מחברים/קונקטורים שונים לכל צד...).

מה שכן ניתן - זה לבדוק גם את החיבורים בצד של מחשב כריות האויר.

alfa 156 2.5.

פורסם

Vאמת רעיון לא רע , אני בספק אם הם שונים, הבעיה שהמחשב כריות אויר אצלי תקוע אי שם מתחת לדשבורד, נראה שאין מנוס מלפרק קצת כדי להגיע אליו.

אם אפשר אצליב את הכבלים ונראה אם הבעיה ,עוברת, למותחן הנהג.

מעניין גם אם יש measuring block בתוכנת VCDS שיראה את ההתנגדות שהמחשב רואה , זה יכול לתת עוד מידע וככה יהיה אפשר להשוות בין שני המותחנים עוד לפני הפירוקים השונים.

פורסם

אני יותר ממאמין שאם תצליב את הכבל + המותחן (כל צד קומפלט = כבל + מותחן ביחד) - התקלה תעבור לצד נהג.

אבל התכוונתי למשהו קצת יותר מסובך (היות וקשה לי להאמין שיש לך כבל כריות אויר ספייר או מותחן ספייר) - להצליב רק את הכבלים (שניהם) או רק את המותחנים (שניהם). זה יצריך אותך לפירוק דיי רציני.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני לא יודע אם אפשר לפרק את המותחן עצמו מהחגורה , נראה לי שזה מגיע יחידה אחת ובטח זה לא משהו שארצא להתעסק איתו.

אני חושב שאם אגיע ליחידה הראשית אוכל לבדוק משם את ההתנגדות של כל צד , ולראות הבדלים.

פורסם

אתה עובד קשה מידי. תיקח נגד של 2 אום ותחבר אותו לכבל של המותחן ואז תמחוק את התקלות. אם נמחק אז הבעיה בחגורה .אם לא אז הבעיה בכבל או במחשב

פורסם

תודה על הטיפ, זה בדיוק הכיוון אבל חייב לדעת את ההתנגדות, היו שינויים שבהם ראיתי גם 14 אוהם, אני חייב לבדוק בצד השני כדי לקבל ערך אמיתי ומדוייק.

פורסם

לעניות דעתי, במודולים של מחשבי כריות אויר ברכבים היותר ישנים, אם ישנה בעייה כלשהי עם המחשב הזה עצמו -

לא תהייה איתו תקשורת כלל (עם הסקאנר).

מכאן אני (לפחות) מסיק שהבעייה היא במותחן או בחיווט.

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה על הטיפ, זה בדיוק הכיוון אבל חייב לדעת את ההתנגדות, היו שינויים שבהם ראיתי גם 14 אוהם, אני חייב לבדוק בצד השני כדי לקבל ערך אמיתי ומדוייק.

פורסם

טוב אז בטח מתים לדעת איך יצאתי מפגר … אחרי שפירקתי את כל הקונסולה המרכזית, רק כדי לגלות שאין שם כלום שעוזר (סנסור כריות, לא עוזר לי), אז הצצתי מתחת לאיזור רגלי הנהג ומסתבר לשלם מגיעים החוטים מהחגורות, ומסתבר שהחיבור בדיוק בקצה השמאלי, ומסתבר שבעטתי בו לא מעט… קיצר קצת סדר בחוטים והכל חזר לעבוד. הכי כיף לשרוף 3 שעות על עבודה של 3 דקות :-/

תודה על העזרה והייעוץ.

• תוכן חדש...