Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 3 שנת 2006,

לפני מספר חודשים נכנסו בי מאחור, חלק לא קטן של הטמבון נכנס פנימה,

שאלתי בתמימותי אם יש אפשרות לשאוב אותו בוואקום החוצה, אמרו לי ממש לא ושצריך להחליף לטמבון חדש.

הוחלף לטמבון חדש.

כעת שוב נכנסו בי מאחור, הפעם אין שום בקע /כיפוף וכו', אלא בעיקר שריטות ושפשופים לרוב,

ממש לרוחב כל הטמבון.

גם הפעם אמרו שיש להחליף לטמבון חדש, שאלתי מדוע לא פשוט לבצע תיקון מקומי וצבע,

זה הרי בעיקר פגמים חיצוניים, אמרו לי שטמבון חדש יעלה פחות מההשקעה של כל עבודת התיקונים והצביעה.

החלפת טמבון לטמבון חדש חלופי + צבע + חשמל + עבודה + מגן צד אחד (לא הבנתי מה זה) = ~3,500 ש"ח כולל מע"מ.

אישית אני דווקא מעדיף טמבון חדש (חברת הביטוח של הנהג הפוגע תשלם),

אבל מסקרן אותי האם המוסך בוחר בדרך הקלה והרווחית יותר שלא בהכרח הכי זולה אלא לטובתו,

או שזה באמת המציאות, שעדיף להחליף מאשר לתקן סוג פגיעה שכזה.

פורסם

אפשר לתקן ובעלות הרבה יותר נמוכה קפוץ לכל פחח

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

אין לי סיבה לעשות זאת, אני לא משלם, אני אפילו מעדיף טמבון חדש,

אבל סתם מתוך סקרנות, מדוע המוסך תמיד (מניסיוני) מחליף? זה יותר רווחי עבורו,

או שבאמת בריבוי שריטות/שפשופים העלות היא כמו טמבון חדש?

פורסם

תקשיב נפלת על חנטריש רציני, 500 שקל לפני מע''מ קיבלתי הצעת מחיר במוסך קיה על שיפוץ טמבון אחורי-עבודת פחחות,צבע,חשמל (יש מצלמה וחיישנים).

אבל תעלה תמונה של הנזק,אולי אנחנו לא מבינים אותך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

זה לא מוסך קטן ואנונימי, אלא רשת גדולה וידועה, בכל מקרה, קיבלתי תשובה לשאלתי, כנראה שיותר משתלם למוסך להחליף :-)

ולי זה גם עדיף.

תודה.

פורסם

אם העלות היא עליך ולא אכפת לך שהטמבון לא יהיה כמו חדש ניתן להוציא אותו החוצה בעזרת חימום עם מייבש שיער ולחיצתו עם היד החוצה.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אמרת שהטמבון נכנס פנימה מהמכה.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אני מת לדעת איך עובדת שיטת השקשוקה של מוסכי הפחחות. אתה מקבל טמבון חדש במחיר מופקע על חשבון חברת הביטוח, הפחח / צבעי מרוויח עבודה קלה ומקבל עליה סכום נכבד, הטמבון הישן שלך הולך לתיקון ונמכר במחיר מופקע לכאלה שאין להם ביטוח ומחפשים "טמבון מפירוק" וכולם יוצאים מבסוטים מהעניין.

:roll:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• אחראי פורום
פורסם
אין לי סיבה לעשות זאת, אני לא משלם, אני אפילו מעדיף טמבון חדש,

אבל סתם מתוך סקרנות, מדוע המוסך תמיד (מניסיוני) מחליף? זה יותר רווחי עבורו,

או שבאמת בריבוי שריטות/שפשופים העלות היא כמו טמבון חדש?

הרבה יותר רווחי בשבילו. בשביל פחחות אמיתית הוא היה צריך להחזיק פחח שעולה יותר כסף ולא עוד אחד שלמד להבריג אתמול.

ואיפה הזמן, הכלים, החומרים? החלפת פגוש כולל הצבע זה עבודה של בקושי יום שבמהלך הייבוש העובד עושה עוד כמה דברים.

win win.

תעלה בבקשה תמונה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...