Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי במזדה 3 2008

אשמח לקבל המלצות למערכת מולטימדיה לרכב ולדעת מה יותר טוב תואם מקור או מערכת אחרת שבשבילה צריך פאנל.

והמלצות רמקולים קומפוננט שמתאים לרכב עד עלות של 1000 שקל ואני שוקל להוסיף מגבר השאלה עם יש בו צורך

תודה

פורסם

לא ממליץ לך על מערכות תואמות מקור

מדובר בדרך כלל במכשירים ALL IN ONE ברמה לא גבוהה שמתומחרים יקר ביחס לתמורה שאתה מקבל

אני ממליץ לך על מכשיר אפטר מרקט ,אתה תקבל תמורה גבוהה יותר למחיר.

מומלץ במחיר "בסיסי" Pioneer AVHX2750BT כמובן שאם יש לך תקציב יותר גבוהה

אפשר לרכוש מכשיר יותר טוב אבל ה 2750 נותן תמורה מעולה למחיר.

הרמקולים אצלך ברכב הם 5X7 אני ממליץ לך על קומפוננט מורל TEMPO ULTRA 572

רמקולים ברמה דורשים גם הגברה ,וכן אני ממליץ לך להוסיף מגבר.

פורסם
לא ממליץ לך על מערכות תואמות מקור

מדובר בדרך כלל במכשירים ALL IN ONE ברמה לא גבוהה שמתומחרים יקר ביחס לתמורה שאתה מקבל

אני ממליץ לך על מכשיר אפטר מרקט ,אתה תקבל תמורה גבוהה יותר למחיר.

מומלץ במחיר "בסיסי" Pioneer AVHX2750BT כמובן שאם יש לך תקציב יותר גבוהה

אפשר לרכוש מכשיר יותר טוב אבל ה 2750 נותן תמורה מעולה למחיר.

הרמקולים אצלך ברכב הם 5X7 אני ממליץ לך על קומפוננט מורל TEMPO ULTRA 572

רמקולים ברמה דורשים גם הגברה ,וכן אני ממליץ לך להוסיף מגבר.

תודה על התגובה המהירה במערכת של פיונר קיים גם ספר טלפונים ושליטה על המכשיר מהצג והאם יש אופצייה להוסיף עליו waze ..?

פורסם

תודה רבה על העזרה חברים התקנתי בסוף גירסה אחת אחורה ללא שיקוף מסך כי הבנתי זה בחיתולים אצל פיונר.

שומעים מעולה יש באסים מרגשים כאילו יש יש מגבר וסאב עם הרמקולים האורגיניל עכשיו השאלה העם רמקולים אפטר מרקט ומגבר יעשו שינוי אשר שווה את ההשקעה.. ?

פורסם

חבל לדעתי.

בשביל 150 שקל יותר, אתה מקבל פונקציות כמו אות מוצא גבוה יותר, איקוולייזר רחב יותר, תיקוני זמן ועבודת 3WAY, וגם ברגע שהחומרה תעודכן צפוי שיקוף מלא (שאולי אפשרי עם המירורלינק במקום ה-AppRadio/Mode).

פורסם (נערך)

אתה מדבר על ה-2650, נכון?

כמה שילמת עליו?

איזה 3WAY יש לך בו? 3 זוגות יציאות למגבר זה לא מה שהתכוונתי אליו.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

התכוונת אכן ל-AVH-265BT ולא ל-AVH-X2650BT, כן? מדובר במערכת מוחסרת עוד איזה פונקציה וחצי.

אז נגיד התקנה 150 ש"ח ופאנל 300 ש"ח = 1350 ש"ח למערכת? (מינוס עוד כמה גרושים למצלמה)

ה-2750BT נמכר כעת תמורת 1480 ש"ח.

שתבין, אני לא מנסה לצלוב אותך על בחירתך, אבל מציע לבדוק אם אפשר לבצע את ההחלפה בעלות מינימלית נוספת וקבלת תמורה משתלמת לדעתי.

• תוכן חדש...