Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקה במוסך מורשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום הלכתי לראות רכב והבעלים של הרכב אמר לי שעד כה, כל הידיים עשו בדיקה של הרכב במוסף מורשה. הוא אמר לי לצלם את הלוחית רישוי ולהתקשר אל יונדאי ולבקש מהם היסטוריה של טיפולים. זה נראה הגיוני? אם כן כל אחד יכול לתת מספר רישוי ולהוציא היסטוריה?

איך בעצם אני יכול לבדוק היסטוריית טיפולים? הוא טען לפני שהגעתי אליו שהאוטו לא עשה תאונה, לעומת זאת הוא אחרי זה אמר שהחליפו טמבון וצבעו אותו כנראה בעקבות תאונה קטנה. ביקשתי לראות דו״ח שמאי אבל הוא אמר שזה קרה באחת הידיים הקודומת וכמו כן לא היה דו״ח שמאי כי זו היתה תאונה קטנה.

אני מפחד שאולי הוא מטייח איזה תיקון גדול יותר. כמו כן במידה והיתה תאונה רצינית, האם זה יהיה רשום איפשהו? או רק בבדיקה במכון מורשה אוכל לגלות זאת?

תודה

יונדאי i20 2010 GLI

פורסם

מוסך לא נותן הסטוריית טיפולים למי שאינו בעל הרכב - אם אתה רוצה לקבל אתה חייב להיות מלווה ע"י הבעלים.

הוא חרטטן - מאיפה הוא יודע ש"כל הידיים בדקו את הרכב במוסך מורשה?" - אם לא מדובר ברכב נדיר, אני הייתי ממשיך הלאה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
היי צבי

למה להמשיך הלאה? רק בגלל שהוא ניסה לחרטט אותי והוא לא אמין?

אכן כך

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לפותח השרשור: היום מדובר בשוק של קונים. אם אתה מוצא מוכר לא אמין, חרטטן, מספר סיפורי כזב, חבל אפילו לדון בזה. פשוט להמשיך הלאה. לא חסרים אנשים ישרים שמוכרים את הרכב, חפש לך מישהו אמין, שיהיה מוכן להתחייב בכתב שהרכב לא עבר תאונה, שאין נזקי שלדה ו/או קצות שלדה ותבקש שיתחייב שככל שימצאו ליקויים כאלה או ליקוי במנוע ו/או גיר- הוא מתחייב לשאת בעלות הבדיקה.

בהצלחה

פורסם

חברים תודה על העזרה. זו הסיבה שאני די מתבאס לקנות ביד 2 מפרטי. הייתם קונים מחברת טרייד אין כמו טריידמוביל? יש שם רכב שעונה פחות או יותר על הדרישות שלי אבל בתקציב מעט גבוה ממה שחשבתי להוציא

2010 - i20 inspire- יד2 אוטומט - ליסינג יד רשונה - פרטי יד שנייה - 95 אלף ק״מ

מחירון - 55 אלף אחרי ההורדה של הליסינג - הבחור טוען שיכול להוריד ל50 אבל לא יוכל להגיע ל45.

מה אומרים?

יונדאי i20 2010 GLI

פורסם

לך תראה את הרכב בעיניים - ואח"כ תדע אם שווה לשאול...

ממליץ לך לבדוק גם בסוויץ'

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
חפש לך מישהו אמין, שיהיה מוכן להתחייב בכתב שהרכב לא עבר תאונה, שאין נזקי שלדה ו/או קצות שלדה ותבקש שיתחייב שככל שימצאו ליקויים כאלה או ליקוי במנוע ו/או גיר- הוא מתחייב לשאת בעלות הבדיקה.

למה אתה נותן עיצות אחיתופל?

אף אחד לא יתחייב בכתב ולא יתן התחייבות שכזאת.

ואתה גם מציע לכלול את הליקויים במנוע/גיר?! לא רציני.

ואגב זה שמישהו מתחייב לא אומר שהוא אמין.

קודם משוחחים עם המוכר שואלים ברבה שאלות והכלל הוא: "אם יש ספק - אין ספק", כלומר לא מתעסקים עם מישהו שיש לגביו ספקות.

פורסם
חברים תודה על העזרה. זו הסיבה שאני די מתבאס לקנות ביד 2 מפרטי. הייתם קונים מחברת טרייד אין כמו טריידמוביל? יש שם רכב שעונה פחות או יותר על הדרישות שלי אבל בתקציב מעט גבוה ממה שחשבתי להוציא

2010 - i20 inspire- יד2 אוטומט - ליסינג יד רשונה - פרטי יד שנייה - 95 אלף ק״מ

מחירון - 55 אלף אחרי ההורדה של הליסינג - הבחור טוען שיכול להוריד ל50 אבל לא יוכל להגיע ל45.

מה אומרים?

הרכב מאוד נפוץ, הנתונים והמחיר לא מספיק אטרקטיביים כדי לבזבז זמן על מנת לנסות לאמת את הסיפורים של בעל הרכב.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...