Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב ישן, שהשווי שלו בסביבות 18-20 אלף שקל. יש לו נזקי פח קלים מאחורה, צבע שמתחיל לדהות על הגג וקצת מאחור, ומכת פח וצבע מקדימה כפי שניתן לראות בתמונה שזה הדבר הרציני יותר. מעבר לזה, לכל אורך האוטו יש פגיעות צבע קלות יותר וקלות פחות (פגיעות דלתות כנראה), כולל על המכסה מנוע (פגיעות אבנים קטנות וחלודה בקצוות). את כל הנזקים האלו לא אני עשיתי יש לציין.

הלכתי לקבל הצעת מחיר על המכה מקדימה, ונאמר לי שבסביבות ה 1300 שקל. על כל אוטו באותו הצבע להוציא אותו כמו חדש, העלות 5000 שקלים.

אני מצד אחד אוהב את האוטו מאוד, והייתי מאוד רוצה שיראה טוב. מצד שני, האם זה בכלל שווה להשקיע כל כך הרבה כסף במראה קוסמטי על אוטו שהשווי שלו נמוך כל כך? זה יצא בערך רבע-שליש ממחיר האוטו.

אני לקחתי מחיר ממקום שנחשב טוב מאוד ומומלץ עם קבלות. אני יודע שיש כל מיני עבודות יותר זולות באזור טייבה/קאלנסוואה אבל אני לא כל כך מעוניין בזה.

בכל אופן אשמח לדעתכם.

IMG_0932.jpg

פורסם

יש לך את אלעד שירותי רכב בחולון, הוא יודע לעבוד ראיתי המון עבודות אצלו והמחירים טובים.

יש עליו המון חוות דעת טובות, אם אתה מהאיזור גש אליו לבדוק.

Opel Adam S 2017

פורסם

תראה, לא טיפלתי אצלו עדיין אני צריך לעשות את הגג לאחר שחומר כלשהו "אכל" לי את הלכה בכמה מקומות, ברכב משנת 2010 ככה שזה דיי צורם לי בעין, והתלבטתי רבות בין ציפוי מדבקה לגג או צביעה מחדש מה שיוריד את ערך הרכב.

אז עשיתי אליהם סיבוב וההצעת מחיר שקיבלתי היתה זולה יחסית, והעבודות שראיתי בפייסבוק ובפורום היו נראות טוב מאוד.

אם ההתלבטות שלך היא בגלל שהרכב ישן וכו', אז זה תלוי רק בעקרון מה שאתה חושב + תוסיף את מצב הרכב מבחינה מכאנית, שלא תשקיע כסף ברכב שמועד לפורענות (ידועה לי בעיית הגירים האוטומטים ברכבים הנ"ל).

Opel Adam S 2017

פורסם

זה באמת שיקול ריגשי מול שיקול שכלתני. פשוט תהיתי מבחינת כדאיות אם בכלל שווה לשקול זאת.

תודה בכל אופן. האוטו אגב משנת 2004, ידני במצב מכאני טוב מאוד. אני בתקווה להשתמש בו עוד כמה שנים טובות.

אולי אנסה לבדוק בעוד מקומות להצעות זולות יותר.

פורסם

האם ההצעה ב 5,000 ש"ח הייתה לפחחות וצבע של כל המכונית או רק חלקים מסויימים?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מחיר לא רע

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שאלה שלא קשורה כל כך לשרשור לא פרסמת לא מזמן שגנבו לך את האוטו?

ואיך מצאת אותי אם כן.

וגבי צביעה זה תלוי כמה הוא חשוב לך באמת וכמה אתה מתכנן עוד להשקיע ולשמור על הרכב.

לדעתי ברכב כמו שלך בגג יש לך סאן רוף אז תמשיך אותו פשוט עם מדבקה ושאר האוטו פוליש ווקס ואולי איזה תיקון נקודתי פה ושם ואני מאמין שתיהיה מרוצה בלי לזרוק יותר מדי כסף.

פורסם

אכן. המשטרה מצאה. המכה מקדימה (ופגיעה אסטית בג'אנטים חדשים) לא היו לפני שהאוטו נעלם לו לחודשיים. זה סיפור קצת מוזר ואין לי ממש מושג מה היה שם, אבל כנראה שגררו את הרכב למקום אחר מבלי להודיע לי בפורים, ו"מצאו" אותו ביום העצמאות. הודיעו לי חצי שעה אחרי שבדקתי רכב חדש מהחברה. בכל מקרה עשיתי עליו עכשיו ביטוח לכל מקרה.

מבחינתי להחזיק את הרכב עוד כמה שנים, עד שיגמר. הוא נוסע נהדר ואני מתחזק אותו. הרבה כסף אבל כלום לעומת הלוואה של 60 אלף שקל שהתכוונתי לקחת. האופציה שלך גם כן טובה, אפשר לטפל נקודתית בדברים. אני מניח שהוצאה כזו של 5K על כל הרכב זה יותר משהו ריגשי ולא כדאי מאשר רציונאל אמיתי. בסך הכל רובו במצב טוב. אני אבדוק בכל זאת עוד מקומות עד שאגיע להחלטה.

תודה בכל אופן וסליחה על הכותרת :p

• תוכן חדש...