Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום של 9 שנים מגאן DCI 07

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לסכם לטובה ורעה את רנו שנמצאת במשפחתי 9 שנים משנת 2007, כאשר נרכשה בקרסו יד 2 עם 30אלף ק"מ על מד האוץ, כאשר היום סיימה לגמוע כ250,000 ק"מ שמתוכם נהגתי 100,000 בארבע וחצי שנים שיש לי רישיון, היה לי גם 106 למשך כחצי שנה עד שהלכה לעולמה, מקווה שלאחר השיחרור שלי עוד שלושה חודשים להחזיר עטרה ליושנה, ונחזור לאריה השועג:lol: אז שניגש לסיכום.

טיפולים של הרכב:

לאחר שנגמרה האחריות בערך עם 50אלף ק"מ על השעון הפסקנו לטפל ברנו כי עבדו עלינו היינו צריכים לעבור טיפול שבו מחליפים לנו פילטר סולר פילטר שמן ועוד כמה דברים שאני לא זוכר לצערי, אבי סימן בטוש את החלקים כי במוסך אמרו לנו ללכת לחדר המתנה ולא להיות בקרבת הרכב, לאחר סיום הטיפול ראינו שלא החליפו פילטרים כמו שציינו בחשבונית, ומאז בעצם אנחנו מטפלים בה במוסך ליד הבית כל 10,000 מחליפים פילטר סולר ופילטר שמן כמובן עם החלפת שמנים רצועת טיימינג החלפנו לאחר כ100 אלף ק"מ ומאז רק טיפולים תקופתים של 10 אלף.

אמינות הרכב:

מבחינת מנוע הדיזל הצנום לדעתי 1.5, עם 80כ"ס לא היו תקלות עד לאחרונה כאשר התחילה ליתעורר בעיה עם המזרקים ורכב נכבה לעיתים קרובות עקב דלק שלא מגיע למנוע כרגע עקב חוסר בתקציב בחרנו שלא לטפל בזה

לחלק המאכזב יותר מאז שאני זוכר לרכב יש תקלות חשמל מאוד מוזרות עם חלונות שלפעמים עובדים ולפעמים לא רק לאחר כיבוי והדלקה של הסוויץ, או דבר מוזר יותר כאשר שאני מאותת ימינה האיתות משתגע עובד מהר כאילו יש מנורה שרופה וגיליתי שביחד עם האיתות גם אור הברקס מהבהב לו, עוד הפתעה שגיליתי עם הזמן שלפעמים אין אורות הפנים הרכב כולל לוח שעונים היו הרבה לילות שנאלצתי לנהוג ללא אור בלוח שעונים, מנורה שדלקה קבועה של כרית אוויר שיתגלה כבעיה במגעים, ולפעמים יש נסיעות שנדלקת מנורה של ESP וABS ולאחר העצירה בצד כיבוי הרכב והדלקת הרכב נפסקות מעצמן.

צריכת דלק:

כיוון שרכב דיזל צריכת דלק מצויינת 20ק"מ לליטר, זה דבר שאני מאוד מתגאה בו ברכב הזה ויאמר לזכותו.

ירידת ערך:

הרכב נקנה עם 30 אלף על השעון במחיר של 88,000, ולאחר תשע שנים על הכביש הרכב שווה 15,000.

ביצועים:

עוד נקודת זכות לרכב הזה זמינות הכוח עקב הטורבו וכוח במומנט נמוך, לצאת לעקיפות עם הרבה מאוד כוח וביטחון ועד היום משאיר מכוניות חדשות מאחוריו ללא מאמץ גם אחרי 250,000 אלף.

תא הנוסעים:

עוד נקודת זכות לרכב זה תא הנוסעים בגירסא המפוארת עם בקרת אקלים הרכב מצויד גם בחיישן גשם חיישן תאורה, תא הנוסעים נשמר בצורה טובה החלפתי 4 פעמים את פתחי הדלת בגלל הרכבת רמקולים ברכב ככה זה ברנו ברגע שמפרקים חלק ברכב הוא לעולם לא חוזר למקום כמו שצריך וחבל, יש לי כלבה שנוסעת קבוע ברכב ולצערי תא הנוסעים נראה בהתאם.

סיכום:

מבחינת מנוע וטיפולים הרכב מאוד אמין ואין ספק שמדובר ברכב מאוד חזק ואמין, לאור הצלחה אפשר לראות היום על הכבישים הרבה פלואנס דיזל, ואין ספק שבענין הזה קרסו התחילו להביא הרבה יותר מנועי דיזל אמינים, מבחינת חשמל אני מאוכזב כי הבנתי שחלקן מהנפצות הרכב נכונות, וצריכת הדלק הנפלאה של הרכב ונוחות הנסיעה שלו אני חושב שרנו עשו עבודה טובה וטוב שכך, זה שרשור שני של הרכב הזה, ואני יודע שצריך לשפר8).

אשמח לתגובות.

הרכב שלי: שברולט ספארק 1.0 14'

פורסם

תודה על הסיכום, מעניין לקרוא כיצד הרכב מזדקן בנסועה גבוהה.

הבעיה עם האיתות והברקס היא ממש לא מוזרה, כל מוסך וחשמלאי סביר יכול להגיד לך שזה סה"כ חוט מינוס שהתנתק והלחמה פשוטה סוגרת את הנושא.

נושא ה abs esp יכול להיגרם כשחסר נוזל בלמים, מתי בדקת והחלפת אותו לאחרונה?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
תודה על הסיכום, מעניין לקרוא כיצד הרכב מזדקן בנסועה גבוהה.

הבעיה עם האיתות והברקס היא ממש לא מוזרה, כל מוסך וחשמלאי סביר יכול להגיד לך שזה סה"כ חוט מינוס שהתנתק והלחמה פשוטה סוגרת את הנושא.

נושא ה abs esp יכול להיגרם כשחסר נוזל בלמים, מתי בדקת והחלפת אותו לאחרונה?

האמת שלא החלפתי אני אבדוק את הענין, תודה לך

פורסם
עוד יומיים הודעה בפרום על רנו מגאן למכירה:-D

לא רואה בעיה עם זה. ירצו - יקנו, לא ירצו - לא יקנו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אין בעיה,אבל לאחרונה זה נהיה מגמה במידה וכל פותח נושא כזה יבוא ומראש רושם שזה נועד למטרת המכירה על מנת לא להכביד על הודעת הפרסום של המכירה.

מעבר לכך סיקור מעניין ואינפורמטיבי .

פורסם

> או דבר מוזר יותר כאשר שאני מאותת ימינה האיתות משתגע עובד מהר כאילו יש מנורה שרופה וגיליתי שביחד עם האיתות גם אור הברקס מהבהב לו

מגעים לקויים (אפס חלוד) בפנס אחורי. לפרק, לנקות מגעים ולהחזיר. מאז עובד שנים כמו שצריך.

פורסם

מצטער להרוס אנחנו כרגע לא חושבים על מכירה, וגם אז אני מאמין שנעשה טרייד אין, תודה על התגובות שככתי לציין הבעיה עם האורות תוקנה.

פורסם

מה הייתה הבעיה?

אגב, האם התאורה אצלך אוטומטית?

אצלי ביטלתי את ההדלקה האוטומטית ובפעמים הבודדות שזה קרה(פעם בכמה חודשים) כיבוי והדלקה של התאורה פתר את הבעיה.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

ביטלתי את האפשרות של האוטומטית, ולא פתר את הבעיה משכן ניקוי מגעים פתר הכל.

• תוכן חדש...