Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער שאני רושם משהו ספקולטיבי, שכן לא ראיתי את הרכב המדובר:

יתכן שהחליפו את הרפידות האחוריות שלא לצורך. רפידות אחוריות נשחקות בערך כל שלוש החלפות של הקדמיות.

הגיוני מאוד עם הברקסים.

אבל פעם הבאה שווה לקבל הצעה, לשאול בפורום אם זה הגיוני ולא לטפל ישר.

זה קצת לא רלוונטי שזה אחרי הטיפול.

אלי

היה מקבל הצעת מחיר של הטיפול (600+מע"מ), היו רושמים: קצת יקר, אבל לא נורא.

הרכב היה עולה על הליפט, וכעבור חצי שעה היה מקבל טלפון: רפידות קדימה ואחורה.

עכשיו, כשהרכב על הליפט ואתה שבוי של המוסך, לך תשווה מחירים, תבדוק אם מדובר ברפידות תחליפיות או מקוריות, ואם המקוריות אכן מבצעות את העבודה.

פורסם
מחיר מוגזם ולא הגיוני. כי בתן גז עושים את זה בפחות מאלף שח שזה כולל את העבודה ואת החלקים, הטיפול והחלפת רפידות בלם קדמי ואחורי. בתכלס- כמו שכתבו לך פה, עדיף לך להתיעץ לפני ולא לגלות שעשקו אותך אחרי זה.

אם כבר הזכרת את תן גז אז אני אנצל את השרשור כדי לשאול.

קראתי פה בעבר שדיברו על החבילות שירות שהם מציעים ואחרי שאני קורא פה את כל התשלומים שפותחת השרשור שילמה, אני תוהה שוב על האופציה של לשלם 50 שקל בחודש שבחישוב שנתי זה כבר כמעט מכסה את ההוצאה שלה על הטיפול . מה גם שאני מלפי מה שהם כותבים, אתה פטור מהכאב ראש של לשרוף יום על המוסך כי לוקחים לך את הרכב ומחזירים..

יש מנוסים בקהל?

• תוכן חדש...