Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

אני מעוניין לקרוא דעתכם בנוגע למקרה תאונה שהתרחשה לקרוב משפחתי.

התאונה התרחשה בחניית בית חולים כרמל שבחיפה. למי שאינו מכיר בכניסת בית החולים קיים מעגל תנועה ובסמוך אליו חניות צמודות מדרכה.

ביום המקרה, קרוב המשפחה הגיע לבית החולים והחנה בחניית הנכים (כחוק! הוא בעל תו נכה) הסמוכה למעגל התנועה. בתום הביקור הוא ניגש לרכב והתכוון לצאת מהחניה ולנסוע לדרכו. באותה העת עמדו מספר מוניות על מעגל התנועה כאשר חצי רכב נמצא על הכביש וחציו השני על הסף של מעגל התנועה. בעת הניסיון לצאת מהחנייה פגע קרוב משפחתי באחת המוניות שחנתה על המעגל תנועה ונגרם נזק משמעותי לאחת מדלתות המונית.

הם החליפו פרטים וכל אחד המשיך לדרכו.

למרבה הפליאה, לפני מספר ימים קיבל קרוב המשפחה זימון לדיון בבית משפט לתביעות קטנות לאחר שנהג המונית תבע אותו ואת חברת הביטוח שלו.

לא רק שאינני מבין על מה בדיוק תובע נהג המונית שכן לעניות דעתי מדובר פה באשמתו בלבד, לא מובן לי מדוע הוא תובע את קרוב משפחתי באופן אישי ולא רק את חברת הביטוח (לקרוב משפחתי ביטוח מקיף).

האם ישנה סיבה לדאגה? אשמח לדעתכם ועצתכם...

תודה!

עריכה אחרונה על ידי blue01
פורסם

מקום בעייתי ביותר, הרבה אנשים חונים על שולי מעגל התנועה והתנועה במקום מתנהלת באיטיות רבה ובלי הרבה התחשבות.

אני מניח שהקרוב שלך יצא בנסיעה לאחור, על כן האחריות שלו.

בכל מקרה - האם הודיע לחברת הביטוח שלו? במצב כזה הדבר הראשון הוא להודיע לסוכן\חברת הביטוח שכן סביר שהנזק יגיע לסכומים משמעותיים ושתהיה תביעה נגדו. חברת הביטוח כבר תדאג לטיפול נכון - תשלום בלי משפט (ויגבו מקרובך השתתפות עצמית) או הדיינות משפטית.

וד"א - האם קרובך תיקן את רכבו? האם על חשבונו או על חשבון הביטוח?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המקרה פה די ברור, קרוב המשפחה שלך פגע ברכב חונה, נראה לך שהאשמה היא על הרכב החונה?

אם הוא לא יכול לצאת מהחניה הוא היה צריך למצוא את נהג המונית ולבקש ממנו להזיז את הרכב או להתקשר למשטרה שיטפלו בזה.

פורסם

מה הפליאה

קרוב המשפחה פגע ברכב חונה, נהג המונית לא מעוניין להפעיל את הביטוח שלו , כיוון שיש לו השתתפות עצמית גבוהה מאוד.

הוא תובע את הנהג /בעל הרכב , ואת חברת הביטוח שלו. כך צריך לנהוג תובע .

המקסימום , השופט יקבע אשם תורם כלשהו למונית שחנתה שלא כחוק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)
מקום בעייתי ביותר, הרבה אנשים חונים על שולי מעגל התנועה והתנועה במקום מתנהלת באיטיות רבה ובלי הרבה התחשבות.

אני מניח שהקרוב שלך יצא בנסיעה לאחור, על כן האחריות שלו.

בכל מקרה - האם הודיע לחברת הביטוח שלו? במצב כזה הדבר הראשון הוא להודיע לסוכן\חברת הביטוח שכן סביר שהנזק יגיע לסכומים משמעותיים ושתהיה תביעה נגדו. חברת הביטוח כבר תדאג לטיפול נכון - תשלום בלי משפט (ויגבו מקרובך השתתפות עצמית) או הדיינות משפטית.

וד"א - האם קרובך תיקן את רכבו? האם על חשבונו או על חשבון הביטוח?

תודה sperial,

כן, קרוב המשפחה הודיע לחברת הביטוח ואף שילם השתתפות עצמית על מנת לתקן את רכבו.

המקרה פה די ברור, קרוב המשפחה שלך פגע ברכב חונה, נראה לך שהאשמה היא על הרכב החונה?

אם הוא לא יכול לצאת מהחניה הוא היה צריך למצוא את נהג המונית ולבקש ממנו להזיז את הרכב או להתקשר למשטרה שיטפלו בזה.

תמיד אתה עונה על שאלה בשאלה? הייתי שואל אם היה נראה לי אחרת?

מה הפליאה

קרוב המשפחה פגע ברכב חונה, נהג המונית לא מעוניין להפעיל את הביטוח שלו , כיוון שיש לו השתתפות עצמית גבוהה מאוד.

הוא תובע את הנהג /בעל הרכב , ואת חברת הביטוח שלו. כך צריך לנהוג תובע .

המקסימום , השופט יקבע אשם תורם כלשהו למונית שחנתה שלא כחוק.

השכלתי, תודה!

עריכה אחרונה על ידי blue01
פורסם

לא תמיד, רק כשהתשובה לשאלה אמורה להיות ברורה!

בכל מקרה, אני די בטוח שמהתגובה שלי זה די ברור אבל למקרה שלא - קרוב המשפחה שלך אשם כיוון שהוא נכנס ברכב חונה.

פורסם

ענית בעצמך: " אמורה להיות ברורה". כנראה שלא לכולם - כבד את זה ואל תתנשא!

ואגב, היית מובן גם קודם לכן. תודה!

• תוכן חדש...