Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

שלחתי לסטפן מגבר לתיקון, לוויתן 3, ב21 לינואר.

הייתה המון סחבת מאז אך לפני שלושה שבועות ביצעתי תשלום סופי וסטפן כתב לי בתאריך 8/4 שהמכשיר ישלח בחמישי, יום לאחר מכן.

מאז, נעלמו עקבותיו.

נסיונות לשלוח מיילים לא הועילו, שלחתי מאז כשישה מיילים בימים שונים.

תיכף נחגוג שבועיים מהמועד המקורי שהוא היה אמור לשלוח. ניסיתי ליצור קשר עם השותף שלו גם כן, וגם למלא טופס יצירת קשר באתר. גם נסיונות אלו עלו בתוהו.

האם יש לכם, או למי שיש נסיון איתו, רעיון איך להמשיך מכאן? אני כבר מודאג ומאוד לחוץ על המגבר הזה.

אלון.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הנסיון שלי עם סטפן מנץ הוא טוב סה"כ אפילו טוב מאוד - הבן אדם שירותי מאוד ואדיב - עזר המון כאשר רכשתי את הלוויתן הראשון הודות לתקלות שהיו בו (ואחת שעדיין קיימת עד היום אבל החלטתי להשאיר את המגבר במצב הזה)

מה גם שהחברה שלו מאוד הצליחה מאז - לא רק שהם כבר הוציאו דור שלישי למגברים האלה, הם גם מייצרים אותם בעבור חברות אחרות כמו FOCAL למשל ומוכרים אותם בכמויות נאות ביותר.

האם הצלחת למצוא מידע על השערה שכזו בגוגל?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נכון לעכשיו האתר למעלה השמש זורחת - בדקת אולי שלא נכנסו לך הודעות לתיקייה של הSPAM או משהו כזה? ניסית להרים טלפון לשירות שלהם?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלחת את המגבר כדי שהוא יתקן אותו אישית? למה?

למנץ יש ידע עשיר וגם אימייל שבו הוא מוכן לחלוק אותו (כבר שלח לי בעבר סכמאות, אפילו של מגבר בן יותר מ20 שנה שהוא תכנן),

ואת התיקון עושים במעבדה בארץ (תאמין לי שהם עושים עבודה יותר טובה מההלחמות של הסדנה שלו, מניסיון)

פורסם

העדפתי לתת למהנדס בעצמו שיעשה את התיקון, הוא תיקן אותו באופן אישי.

בכל אופן הקו של החברה מנותק, לא פעיל.

עכשיו אני מאבד עשתונות.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מהנדסים מתכננים, טכנאים מתקנים*.

(ואת זה אני אומר לך בתור מהנדס אלקטרוניקה, תאמין לי שלא היית רוצה לגעת עם מקל במשהו שהלחמתי:-P)

פורסם

זה אכן נשמע מדאיג ומוזר - יש לך חבר בארה"ב שיכול לנסות ליצור איתם קשר ולראות אם הם עונים?

Pioneer TS-X150

פורסם

נגמרה הסאגה בשעה טובה.

מתברר שהם עברו לפני כשנה מקום, וגם הטלאפון השתנה, אך לא עודכן באתר.

הצלחתי ליצור איתו קשר והמגבר אכן נשלח היום.

תודה אדי.

פורסם

לא חשבתי אחרת - החברה מצליחה, אין שום חדשות רעות מרעישות ברשת.

תתחדש על מגבר פנטסטי! אני בימים הקרובים כנראה אעלה סקירה מאוד מעניינת על הלוויתן - כנראה מתישהו בשבועיים הקרובים.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...