Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לגבי קיה ריו: אני לא יודע עד כמה זה רלבנטי אליך - מיכל הדלק שלה זעיר. אם את מתכננת על נסיעות ארוכות כדבר שבשגרה, דעי לך שאת הולכת לבקר הרבה בתחנת הדלק, ללא קשר לצריכה של הרכב. אותי זה ממש שיגע.

בנוסף, היא אינה מצטיינת בשיכוך מהמורות וגם מושב הנהג אינו מן המשובחים שפגשתי.

דבר אחרון: מישהו כאן פעם טען שלרכב הזה יש הגה של ספינת פיראטים. ואללה, לא טעה.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לגבי קיה ריו: אני לא יודע עד כמה זה רלבנטי אליך - מיכל הדלק שלה זעיר. אם את מתכננת על נסיעות ארוכות כדבר שבשגרה, דעי לך שאת הולכת לבקר הרבה בתחנת הדלק, ללא קשר לצריכה של הרכב. אותי זה ממש שיגע.

בנוסף, היא אינה מצטיינת בשיכוך מהמורות וגם מושב הנהג אינו מן המשובחים שפגשתי.

דבר אחרון: מישהו כאן פעם טען שלרכב הזה יש הגה של ספינת פיראטים. ואללה, לא טעה.

הגה של ספינת פיראטים?

דווקא יצא לי לנהוג עליו כמה ימים שקיבלתי אותו כרכב חלופי מהעבודה וזה ממש לא היה הרושם שלי.

הנסיעה דווקא הייתה יחסית חלקה והסביבה הפנימית די נוחה

פורסם

הכוונה שההגה מאוד קל?

דווקא לי זה דיי נוח, ובסך הכל עוזר בתמרונים בעיר..אבל הוא לא גורם לי לחוסר ביטחון על הכביש.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

לגבי הקיה ריו , במידה ואני נוסעת בממוצע כ70 ק"מ ביום וארכוש את הרכב עם גיר ידני (1.4)האם עדיין תדירות התדלוק תהיה גבוהה?

בגלל שקשה לי להחליט בנוגע לרכב שיענה על הצרכים שלי כחלק מהתלבטויות שלי לרכישת רכב שקלתי לאחרונה גם את הג'יפון של ניסאן קשקאי ידנית (1.6).

הבנתי שהיא יחסית סוחבת בעליות , מרווחת מספיק, חסכונית (כ1ל' ל14ק"מ)נראית סבבה עם אבזור בסיסי.

הבעיה שלרכב זה ירידת ערך גבוהה יחסית, אבזור נמוך והוא די גדול להתניידות וכו'. ראיתי אחד ביד 2 60 אלף ק"מ , ב 70K ש"ח, גרסה בסיסית בצבע לבן? האם כדאי לרכוש אותו? האם הוא עדיף על הקיה ריו 1.4 ידנית או על היונדאי I25 1.6 פרימיום(אוטומט)????גם אם תאורטית יש סיכוי שארצה להחליף/למכור אותו בעוד כשנתיים???מבחינת העלויות מול התועלת וגם ערך מוסף(כגון סאן רוף ומערכת מולט')??

תודה על התשובות וסליחה על החפירה :)

עריכה אחרונה על ידי אבנט
  • תוכן חדש...