Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה הסיפור ...

המים נעלמים באורח פלא ממיכל העיבוי,

כל פעם קצת קצת. מה כבר בדקתי ?

- אין נזילה גלויה לעין.

- הוחלפו צינורות מים תחתון ועליון + משאבת מים + רדיאטור.

- בוצע מעקף לרדיאטור חימום. כך שאני שולל אותו בתור סיבה.

- האוטו לא מתחמם בכלל, פקק רדיאטור 0.9 תואם. וגם אין טחינה במים חלילה.

- ראש מנוע נבדק עם לחץ אוויר הפוך, לא נמצא חשד.

לאחר כל הממצאים הנ"ל.

מאיפה המים בורחים ??? :evil:

עריכה אחרונה על ידי Maor Parizat
פורסם (נערך)

יש צינור קטן שמתחבא מאוחרי מכסה שסתומים ליד המצערת מתחבר מהמנוע למצערת אם אני לא טועה בדרך כלל הצינור שמתחבר לבית פילטר אוויר מסתיר אותו.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

יש מצבים בהם המים נשרפים עם עבודת המנוע(פריצה ממעבר מים דרך האטם לחלל הצילנדר) וכאשר יש חוסר מהרדיאטור באופן טבעי העת הצורך ”הוא ימשוך” ממיכל העיבוי כך את זה כאופציה עם כל שאר הבדיקות נוטות לשלילה

פורסם

אם הייתה פריצה באטם ראש לכיוון הצילינדרים היית רואה זאת בבדיקת הלחץ ההפוך שבוצעה.

אני מחזק לחלוטין את מה שרשם מרק לגבי הצינורית הקטנה שיושבת מתחת לסעפת היניקה ומיתחברת בין המצערת לצנרת המיים המתכתית. גם אצלי בבלנו היא נזלה והנזילה הייתה מורגשת רק כאשר הצנרת חמה ונוצר בה לחץ.

פורסם

לכן טענתי שרק לאחר שיסיים את כל הבדיקות כי אכן יש שתי צינורות שנכנסות לסעפת היניקה על מנת לחממה והם בדכ נוזלות ככה הלך לי ראש המנוע.

אבל לידיעה כללית עם קימת דליפה מיזערית לא מחייב שתראה אותה בבדיקת ליקאג. יש מיכשור אחר שניתן לבצע הדיקה אבל הוא לא קיים בהמון מוסכים בהצלחה.

פורסם

אתם יודעים מה אני קולט היום...

עברתי שוב פעם על הצינורות. כולל אלה שהוזכרו פה.

רואה טפטוף בקטנה מעל הגיר, מסתכל למעלה מסתכל למטה.

אומר לעצמי אולי אני עיוור, מה הולך פה ?

יאללה אני קולט טיפה מנצנצת של מי קירור מחוץ לבנד !!??

איך זה קרה לא יודע, אבל מקווה שזה היה הבעייה.

• תוכן חדש...