Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה.

בקשר לסכין והב.מ.וו השריטות בכלל היו על השכבה השניה של ההשחרה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

עזוב סכינים ושטויות, שים על חתיכת בד את החומר הזה:

http://www.shopdirect.co.il/content/images/thumbs/0003207__500_.jpeg

תמרח על שאריות הדבק, תן לזה חצי דקה ואז בתנועה

מעגלית שפשף בעדינות את המקום, זה ירד בקלות. אח"כ

תעבור עם סמרטוט לח ונקי, וזהו.

פורסם

חבל ממש חבל להשתמש בחומרים כאלה גרועים שהורסים את החלון, מנסיון שלי. קח סמרטוט לח עם פן ביד ותחמם את האזור שהדבק יהיה ממש רך ולשפשף עם הסמרטוט. עבודה קצת.מעצבנת ואיטית אבל התוצאות מרשימות! ללא כל פגע בשמשה

פורסם
עזוב סכינים ושטויות, שים על חתיכת בד את החומר הזה:

http://www.shopdirect.co.il/content/images/thumbs/0003207__500_.jpeg

תמרח על שאריות הדבק, תן לזה חצי דקה ואז בתנועה

מעגלית שפשף בעדינות את המקום, זה ירד בקלות. אח"כ

תעבור עם סמרטוט לח ונקי, וזהו.

טינר או אלכוהול הוריד לי כל שאריות של דבק בעבר.

ממליץ לך לנסות.

חבל ממש חבל להשתמש בחומרים כאלה גרועים שהורסים את החלון, מנסיון שלי. קח סמרטוט לח עם פן ביד ותחמם את האזור שהדבק יהיה ממש רך ולשפשף עם הסמרטוט. עבודה קצת.מעצבנת ואיטית אבל התוצאות מרשימות! ללא כל פגע בשמשה

בעזרת הCIF הורדתי את השאריות דבק שנשארו מהמדבקות של הטסטים שהבעלים הקודמים הורידו בברוטליות (ביחד עם המדבקת תושב).

לאחר מכן עברתי להתקן של הכביש 6 שהחזיר מלחמה לא קלה, שפשפתי עם ציפורנים קילפתי כמה שיכולתי, נשאר מעט.

השתמשתי בCIF ובשלב מסויים גם עם הטינר.

בשישי אנסה עם הפן נראה לי יעזור להוריד את מה שנשאר.

תודה רבה לכולם!!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

קודם כל להורדה הראשנית תחמם עם היט-גאן(או פן) את המדבקה. גם מבחוץ, שתיהיה כמה שיותר דביקה ואז תוריד בעדינות את התושבת פלסטיק הזאת.

החימום(בתקווה כמובן) ישאיר על תושבת הפלסטיק את רוב הדבק כך שבשלב השני תעבוד יוצר קל.

השלב השני הוא להשתמש במגוון החומרים שהציעו לך כאן על מנת להוריד שאריות.

להב סכין יפנית בזווית קהה מבטיח שלא תשרוט את השמשה. יש לעבוד עם הלהב בלבד בלי בית הסכין עצמו.

מומלץ לעבוד על סביבה רטובה כך שהסכין תחליק ולא תשרוט את השמשה.

• תוכן חדש...