Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מעורב בתאונת שרשרת שאני הוא הרכב האמצעי.

הרכב מאחורי לא שמר מרחק וניכנס בי. בגלל עוצמת הכניסה אני נדחפתי על הרכב מקדימה ונכנסתי בו.

הרכב שניכנס בי לקח אחריות על שתי המכוניות וערב את הביטוח. הביטוח שלו מבקש את צילומי הטסט של הרכב שלי

הבעיה היא כזאת לא חדשתי את הטסט במשך חודשים כי שחכתי. הרכב עבר טסט לאחר התאונה

זה בעיה???

לא היה נפגעי גוף.

לפי מה שבדקתי הביטוח חובה לא תופס עם אין לך טסט בתוקף.

יש סיכוי שלא ישלמו על הנזק שניגרם לרכב?

פורסם
הייתי מעורב בתאונת שרשרת שאני הוא הרכב האמצעי.

הרכב מאחורי לא שמר מרחק וניכנס בי. בגלל עוצמת הכניסה אני נדחפתי על הרכב מקדימה ונכנסתי בו.

הרכב שניכנס בי לקח אחריות על שתי המכוניות וערב את הביטוח. הביטוח שלו מבקש את צילומי הטסט של הרכב שלי

הבעיה היא כזאת לא חדשתי את הטסט במשך חודשים כי שחכתי. הרכב עבר טסט לאחר התאונה

זה בעיה???

לא היה נפגעי גוף.

לפי מה שבדקתי הביטוח חובה לא תופס עם אין לך טסט בתוקף.

יש סיכוי שלא ישלמו על הנזק שניגרם לרכב?

חייבים לשלם, מה גם שהוא לקח אחריות.

באותה מידה הוא יכל לפגוע בבית והיה משלם (גם אם לבית לא היה טסט :-) ).

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

נכון, אבל לנסוע ללא טסט זה חמור מאד,

היה לי מקרה של רכב שפגע בי ללא טסט,

שכמעט הגעתי איתו לבית משפט למרות שהיה מכוסה בביטוח מקיף,

ואם אתה חס וחלילה הייתה פוגע בהולך רגל?

חברת הביטוח שלך היתה מתנערת ממך והיית בבעיה.

לא מבין איך יש לאנשים אמץ לנסוע בלי כל הביטוחים או טסט.

פורסם
חייבים לשלם, מה גם שהוא לקח אחריות.

באותה מידה הוא יכל לפגוע בבית והיה משלם (גם אם לבית לא היה טסט :-) ).

אני לא מכיר חברת ביטוח שממהרת לשלם, בטח אם אין לך טסט בתוקף. לגבי פגיעת הרכב שמאחור ברכב שלך, ניחא. לגבי זה שנדחפת לרכב שמלפניך, חברת הביטוח תטען ש"כנראה" הבלמים ברכבך לא היו תקינים וזו הסיבה שהרכב לא בלם מאחר והם בטוחים ששמרת מרחק מהרכב שלפניך ורק בלמיך אשמים. האם תוכל לטעון שהבלמים תקינים, ברכב ללא טסט? לדעתי, תקיז דם עד שתקבל פרוטה מביטוח הרכב שפגע בך ויותר מפרוטה, תחויב לשלם לרכב שפגעת בו.

ארז רונן

פורסם
אני לא מכיר חברת ביטוח שממהרת לשלם, בטח אם אין לך טסט בתוקף. לגבי פגיעת הרכב שמאחור ברכב שלך, ניחא. לגבי זה שנדחפת לרכב שמלפניך, חברת הביטוח תטען ש"כנראה" הבלמים ברכבך לא היו תקינים וזו הסיבה שהרכב לא בלם מאחר והם בטוחים ששמרת מרחק מהרכב שלפניך ורק בלמיך אשמים. האם תוכל לטעון שהבלמים תקינים, ברכב ללא טסט? לדעתי, תקיז דם עד שתקבל פרוטה מביטוח הרכב שפגע בך ויותר מפרוטה, תחויב לשלם לרכב שפגעת בו.

איך הבלמים לא תקינים?? אני עמדתי בזמן התאונה לא הייתי בנסיעה. הרכב שנכנס בי לא שם לב לפקק שנוצר

פורסם
איך הבלמים לא תקינים?? אני עמדתי בזמן התאונה לא הייתי בנסיעה. הרכב שנכנס בי לא שם לב לפקק שנוצר

ואיך אתה יודע שהבלמים תקינים, לאוטו היה טסט בזמן התאונה?

נשמע הזוי? חכה ותראה...

ארז רונן

פורסם

לפות''ש הנכבד,

אני מניח שאתה אדם צעיר,לדעתי

עדיף לך ללמוד לקח בצעירותך וככה להיות אחראי בהמשך.

אני לדוגמא נסעתי מהר בכביש החוף לפני כ 20 שנה כנהג

חדש,אחרי הדו''ח שקיבלתי אני נוסע כחוק,ואני שמח על מה שקרה.

קח את זה כביקורת בונה,ידידי.

פורסם

חברות ביטוח לא תמיד עושות בעיות.

לפני כשנה וחצי, אבי נכנס מאחור ברכב. אבי נהג בקיה פורטה 2011 והרכב הנפגע היה מיצובישי פאג'רו משנתון מתקדם (לא זוכר בדיוק).

כמובן שאבא שלי הודה ועירב את הביטוח.

הבעיה הייתה שהפאג'רו היה רשום על שם תו סחר, מה שאומר שיש סעיף ברישיון שאומר "רישיון הרכב מופקד, הנסיעה ברכב אסורה".

מה שזה אומר באופן כללי, זה שבשביל שרכב כזה ינוע על הכביש, וגם יהיה מבוטח, הוא חייב להיות עם לוחיות "במבחן" ומטרת הנסיעה ברכב תהיה לצורך מכירת הרכב או טיפול בו. התאונה קרתה בשעות הערב כאשר אשתו של חבר של הסוחר בעל תו הסחר נהגה ברכב, כמובן ללא מטרה שקשורה למכירת הרכב או לטיפול בו.

על פניו, חברת הביטוח יכלה להערים קשיים ולאמר שבוצע שימוש אסור ברכב והיא לא חייבת לשלם, אבל בפועל הם שילמו לרכב הנפגע ללא קשיים.

זה לא אומר שבמקרה שלך חברת הביטוח לא תערים קשיים, אבל אפשר לקוות לטוב. בכל מקרה, תקווה לטוב ותתכונן לרע.

שלח את הרישיון, אבל תלמד לפעם הבאה. אתה יכול להיות הנהג הכי זהיר בעולם, אבל אתה לא לבד על הכביש.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
ש"כנראה" הבלמים ברכבך לא היו תקינים וזו הסיבה שהרכב לא בלם מאחר והם בטוחים ששמרת מרחק מהרכב שלפניך ורק בלמיך אשמים. האם תוכל לטעון שהבלמים תקינים, ברכב ללא טסט? .

איזה קשקוש זה ? מי מצפה מרכב שפוגעים בו מאחור שילחץ על הבלמים ? מספיק עם האגדות האלה. זה מסוג הדברים שעו"ד מתמחה בשנה ראשונה יכול לנסות לטעון.

אם הפוגע נכנס מאחור ולקח אחריות, פוליסת צד ג' שלו תשלם לכל הנפגעים.

ובלי קשר - אין שום סיבה בעולם (אבל שום סיבה) לא להעביר טסט בזמן (גם אם הרכב חונה)

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם
איזה קשקוש זה ? מי מצפה מרכב שפוגעים בו מאחור שילחץ על הבלמים ?

באיזה מהירות לדעתך נסע הרכב שנכנס ברכב שלך?

האם נאלצת לגרור את רכבך למוסך או שיכולת להמשיך לנסוע?

מה עלות הנזק שנגרם לרכבך?

האם הרכב שפגע בך יכול היה להמשיך לנסוע או שנאלץ להזמין גרר?

מה לדעתך מידת הנזק של הרכב שפגעת בו?

עמדת בפקק, בהילוך סרק מבלי ללחוץ על הבלמים?

ארז רונן

• תוכן חדש...