Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי בכמה מקומות ונראה לי שבטוסון אין צורך במשמנת ניסיתי לברר מה

קורה אם בכל זאת אני רוצה להתקין נאמר לי שהם לא מתקינים על הרכב הזה כי אין צורך.

בנוסף אני מבין שהמערכות האלה לא מתאימות לחלק מהרכבים מה בנוגע לטוסון האם כדאי להתקין על הרכב הזה?

ולגבי מחיר האם 7100 במזומן ללא משמנת זה מחיר טוב?

פורסם

מנסיוני ,אין שום בעיה בהנעת הרכב הנ"ל על גז ,הוא כמעט או בכלל לא מאבד כוח במנוע ,צריכת הדלק גבוהה בכ5% מבנזין (שולי ביותר)

לגבי משמנת ,באמת כיום המערכות החדישות לא זקוקות למשמנת כלל ,וזה מכיוון שהם מכוילות היטב עם מחשב הרכב, ונותנים הזרקה ממש מדויקת, שינוי ערכים ולמידה מתחדשת תוך כדי נסיעה ,ובנוסף בזיהוי קיק דאון או מכת טורים גבוהיים ,המערכת מזריקה אוטומטית גם בנזין ,וכך לא נוצר חום מטורף בלי משהו נוזלי שיקרר את השסטומים

משמנת פשוטה רגילה, באה קומפלט עם כל ערכה של הסבה ,והם מחיובים להתקין לך אותה ,רק שאני באמת לא חושב שיש עניין לזרוק כסף במילוי השמן (היקר) שבה. אתה יכול לדרוש שיתקינו ואתה לא חייב למלא שם שמן

לגבי המחיר, סביר לחלוטין ,תלוי מאד באיזה יצרן מדובר ,יש גם מערכות טובות שעולות 6000 כולל עבודה

מקווה שעזרתי, ובהצלחה לך ,זוהי עסקה מאד משתלמת כיום במצב מחירי הדלק

רמי

פורסם

לגבי התאמת המנוע אין לע מה להגיד, אך לגבי המחיר אציין שקבלתי הצעות מחיר שנעות סביב ה7000 שח למערכת למנוע 6 צילינדרים.

כך שזה נראה המחיר בשוק כיום.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

פורסם
מנסיוני ,אין שום בעיה בהנעת הרכב הנ"ל על גז ,הוא כמעט או בכלל לא מאבד כוח במנוע ,צריכת הדלק גבוהה בכ5% מבנזין (שולי ביותר)

לגבי משמנת ,באמת כיום המערכות החדישות לא זקוקות למשמנת כלל ,וזה מכיוון שהם מכוילות היטב עם מחשב הרכב, ונותנים הזרקה ממש מדויקת, שינוי ערכים ולמידה מתחדשת תוך כדי נסיעה ,ובנוסף בזיהוי קיק דאון או מכת טורים גבוהיים ,המערכת מזריקה אוטומטית גם בנזין ,וכך לא נוצר חום מטורף בלי משהו נוזלי שיקרר את השסטומים

משמנת פשוטה רגילה, באה קומפלט עם כל ערכה של הסבה ,והם מחיובים להתקין לך אותה ,רק שאני באמת לא חושב שיש עניין לזרוק כסף במילוי השמן (היקר) שבה. אתה יכול לדרוש שיתקינו ואתה לא חייב למלא שם שמן

לגבי המחיר, סביר לחלוטין ,תלוי מאד באיזה יצרן מדובר ,יש גם מערכות טובות שעולות 6000 כולל עבודה

מקווה שעזרתי, ובהצלחה לך ,זוהי עסקה מאד משתלמת כיום במצב מחירי הדלק

רמי

תודה על העזרה. דיברתי איתם ואמרתי להם שיתקינו לי בכל מקרה את המשמנת הם אומרים שזה יקפיץ לי את המחיר בעוד 1500 ש"ח. הגיוני??

• תוכן חדש...