Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה.

רק הבהרה קטנה, הבורג לא היה מהודק היטב. זה לא שהוא היה פתוח לחלוטין. אני ראיתי במו עיניי שמבצעים ניקוז אוויר. באמת שאין לי טענות למוסך שמשון.

אגב, בתיאוריה - אם היה נגרם נזק, מתי הייתי רואה את תוצאותיו? מתי הייתי מרגיש בהן?

פורסם
תודה רבה.

רק הבהרה קטנה, הבורג לא היה מהודק היטב. זה לא שהוא היה פתוח לחלוטין. אני ראיתי במו עיניי שמבצעים ניקוז אוויר. באמת שאין לי טענות למוסך שמשון.

אגב, בתיאוריה - אם היה נגרם נזק, מתי הייתי רואה את תוצאותיו? מתי הייתי מרגיש בהן?

תעקוב בקפדנות על גובה נוזל הקירור.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם

מה, בפונטו עדיין אין מיכל עיבוי?

אם כן, זה עדיין דרעק של אוטו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תתחדשו על הרכב, עשיתם קניה נכונה מהבנאדם הנכון.

אני שמח שיצא לך לחוות נסיעה בS2000 אבל S2000 זה לא מיאטה :-)

( מוסקונה.ב ) .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, אז הרכב מאבד מים. כמות מאוד קטנה, אבל מובחנת. גם די ברור לאן הם נאבדים- הם מטפטפים החוצה איפשהו לרצפת הפלטה שמחזיקה את המצבר.

יש לכם מושג מה יכול להיות הגורם, והאם הוא קשור איכשהו להתחממות?

פורסם (נערך)

צינור רדיאטור עליון קרוע או הבנד שמחזיק את הצינור סגור על בית הטרמוסטט לא סגור חזק מספיק או אולי במקרה דווקא הבנד על היציאה מהרדיאטור בחלק העליון.

תחפש על מנוע חם עם פנס מאיפה בדיוק זה יוצא. נשמע שיש שם סדק קטן והנוזל משפריץ לכיוון בסיס המצבר.

כדאי לטפל בהקדם בבעיה כדי שביום חם מאוד הצינור לא יתבקע. אם זה רק הבנד אפשר על מנוע קר לתת עוד רבע-חצי סיבוב לבורג שם וזה אולי יסגור הסיפור. אפשר על מנוע קר לגמרי לפתוח את פקק מילוי נוזל הקירור לשחרר לחץ במערכת אם קיים ואז עם מברג שטוח ארוך לשחרר מעט הבנד הרלוונטי וליישר אם צריך את הצינור על החיבור שלו ואז לסגור חזרה. אם תעשה את זה מספיק מהר אז איבוד נוזל הקירור יהיה מינימלי.

לא חושב שזו תוצאה של ההתחממות אבל לא ניתן לפסול לחלוטין.

אם תחליף הצינור אז כדאי לבדוק מצב הטרמוסטט ואם צריך אז להחליף אותו על הדרך. צינור רדיאטור יש תחליפי טוב. אבל, טרמוסטט לדעתי רצוי מקורי.

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

טוב, חיזקתי את הבנד, יצאתי לנסיעה של כ20 ק"מ והמקום נראה יבש.

אעקוב אחרי מצב המים עוד כשבועיים, אם לא יירדו אז כנראה שזה זה.

תודה.

פורסם

ממש לא ^^

אני מטפל במוסך שמשון מאז שיש אצלי פיאט ובכל טיפול אני יוצא עם חיוך, הבן אדם מקצועי והידע שלו עשיר מכל מוסכניק אחר שהייתי אצלו (סופר לנסר - הייתי אצל הרבה).

אל תשכח שגם לטובים יש טעויות ואף אחד לא מושלם.

עצם זאת שהסכים לקחת על עצמו אחריות (בעל המוסך) לכל תיקון אחר המקרה אומר מספיק. נכון שזה לא כיף אבל גם זה קורה.

אם אני אספר כמה פאשלות עשו לי ברכבים הקודמים במוסכים מורשים זה לא ייגמר.

פות"ש - תתחדש :)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...