Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

קודם אני חייב להגיד לפורום הזה המון תודה, למדתי פה כל כך הרבה בחודשים האחרונים שאני גולש פה וקורא המון מידע והמלצות מחברי הפורום ובעקבות כך השטיפות ושיטות העבודה שלי נעשו יותר ויותר טובות הכל בזכותכם :-).

קראתי לפני כמה ימים דיון בנושא מכונת DA והומלץ כאן על המכונה DAS-21E שנמכרת במצבע בCYC ובעקבות כך החלטתי לרכוש אותה.

עכשיו רק נשאר לי לבחור פדים טובים ופוליש. יצא לי לחפש פה קצת מידע ומרוב המבחר אני כבר די מבולבל ולכן אשמח לעזרה לעשות את הבחירה הנכונה.

הרכב שאני עובד עליו הוא אלפא מיטו שפרסמתי עליו כאן בעבר.

תודה

עריכה אחרונה על ידי Firefox17
פורסם (נערך)

אז כך פולישים fg400,sf4000

פדים של lake country

פלסטלינה אפורה שלhemical Guys

ומזרק של אופטימום אחד

Ipa 15%

עריכה אחרונה על ידי aviad.solomon
פורסם (נערך)
אז כך פולישים fg400,sf4000

פדים של lake country

פלסטלינה אפורה שלhemical Guys

ומזרק של אופטימום אחד

Ipa 15%

אוקיי, תוכל לכוון אותי בבקשה לפדים ספציפים של Lake Country?

חשבתי על האופציות הבאות אשמח לשמוע את דעתך:

שלב 1: Orange CSS Light Cutting Foam Pad

שלב 2: White CSS Polishing Foam Pad

שלב 3: Gray CSS Finishing Foam Pad

פלסטלינה אני מתכוון לעשות עם Clay Towel של NanoSkin.

ולמה התכוונת במזרק?

עריכה אחרונה על ידי Firefox17
פורסם

אהלן,

קודם כל - אפשר לשאול מדוע אתה מחפש לקנות כרגע פוליש? אם אתה רוחץ את האוטו ידנית וכמו שצריך, והצבע במצב טוב - למה למהר לעשות פוליש ולהוריד שכבות מהלכה?

לגבי ההמלצה שקיבלת על FG400 - זה אולי פוליש (יותר נכון - קומפאונד) מדהים, אבל הוא מאד מאד אגרסיבי ומומלץ להשתמש בו רק ברכבים עם לכה קשה, או לאחר שיוף בנייר זכוכית רטוב. כדאי לנסות לברר קודם כאן או בפורומים אחרים עד כמה הלכה של האלפא שלך קשה ורק אז לבחור פוליש - תזכור שאתה רוצה להשתמש בשיטה הכי פחות אגרסיבית כדי להגיע לתוצאה רצויה. בסופו של דבר אנחנו מגרדים לכה מהאוטו ומסכנים את הצבע שלנו ואנחנו מעדיפים לעשות זאת כמה שפחות.

המזרק של אופטימום - מדובר ב-coating של אופטימום שמגיע בתוך מזרק - מוצר שנקרא Opti gloss coat.

לגבי הפדים - הגישה שלך נכונה בגדול, אבל אתה תצטרך יותר מפד אחד מכל סוג. אם אתה תעשה את שלב החיתוך עם פד אחד בלבד אתה תוכל להעמיס עליו יותר מדי בפוטנציאל והוא יכול להיהרס. אני אישית פחות אוהב את ה-CCS, וחושב שה-Hydro Tech טובים יותר.

פורסם
אהלן,

קודם כל - אפשר לשאול מדוע אתה מחפש לקנות כרגע פוליש? אם אתה רוחץ את האוטו ידנית וכמו שצריך, והצבע במצב טוב - למה למהר לעשות פוליש ולהוריד שכבות מהלכה?

לגבי ההמלצה שקיבלת על FG400 - זה אולי פוליש (יותר נכון - קומפאונד) מדהים, אבל הוא מאד מאד אגרסיבי ומומלץ להשתמש בו רק ברכבים עם לכה קשה, או לאחר שיוף בנייר זכוכית רטוב. כדאי לנסות לברר קודם כאן או בפורומים אחרים עד כמה הלכה של האלפא שלך קשה ורק אז לבחור פוליש - תזכור שאתה רוצה להשתמש בשיטה הכי פחות אגרסיבית כדי להגיע לתוצאה רצויה. בסופו של דבר אנחנו מגרדים לכה מהאוטו ומסכנים את הצבע שלנו ואנחנו מעדיפים לעשות זאת כמה שפחות.

המזרק של אופטימום - מדובר ב-coating של אופטימום שמגיע בתוך מזרק - מוצר שנקרא Opti gloss coat.

לגבי הפדים - הגישה שלך נכונה בגדול, אבל אתה תצטרך יותר מפד אחד מכל סוג. אם אתה תעשה את שלב החיתוך עם פד אחד בלבד אתה תוכל להעמיס עליו יותר מדי בפוטנציאל והוא יכול להיהרס. אני אישית פחות אוהב את ה-CCS, וחושב שה-Hydro Tech טובים יותר.

לפי דעתי הצבע לא במצב כל כך טוב, תוכל לראות את מצב הצבע בדיון שקשרתי - תקן אותי אם אני טועה.

לגבי להכה אני אכן אבדוק את הנושא, יש קומפאונד קצת פחות אגרסיבי? כמובן שאני מעדיף להשתמש בשיטות קצת פחות אגרסיביות בכדי להגיע לתוצאה הטובה ביותר.

בפדים אתה מתכוון לאלו: http://www.autogeek.net/lc-hydro-tech-foam-pads.html

פורסם

שים לב שזה רכב איטלקי אז הלכה קשה אך לא כמו רכב גרמנים .הפדים שהוא כיוון אותך מצוינים ביותר.לגבי המזרק מוצר שישמור על התוצאה שלך לאורך זמן .

פורסם
לפי דעתי הצבע לא במצב כל כך טוב, תוכל לראות את מצב הצבע בדיון שקשרתי - תקן אותי אם אני טועה.

לגבי להכה אני אכן אבדוק את הנושא, יש קומפאונד קצת פחות אגרסיבי? כמובן שאני מעדיף להשתמש בשיטות קצת פחות אגרסיביות בכדי להגיע לתוצאה הטובה ביותר.

בפדים אתה מתכוון לאלו: http://www.autogeek.net/lc-hydro-tech-foam-pads.html

קשה לקבל מהפוסט שלך הערכה מה מצב הצבע, צריך לעשות את זה תחת תאורה מתאימה ולראות את כמות הסווירלים וכו'. קח בחשבון שחלק מהפגמים שהראית שם לא יתוקנו עם פוליש (בתמונות 7 ו-8 ).

יש אינסוף קומפאונד'ס ופולישים וזה לא קל לבחור את הנכון ביותר, אולי הכי חכם יהיה לפנות לדיטיילר מקצועי שיש לו ספקטרום רחב של מוצרים לראות אם הוא יסכים לעשות Test Spot לאוטו שלך עם כמה מוצרים ולראות מה האופטימלי ואז להזמין אותו, עדיף בעיניי מלזרוק כסף על כמה פולישים שונים בשביל למצוא את האחד שהכי מתאים לך (או להתייעץ בטלפון ולראות אם הוא עבד על מכונית כמו שלך ולשאול על מה הוא ממליץ).

אני שוב אומר - לא בטוח שהרכב שלך זקוק לפוליש. בייחוד אם זה רכב בשימוש יומיומי (Daily Driver), שחונה בחוץ, ואז הוא גם יותר מועד לנזקי השמש ולפגיעות מרכבים אחרים וכו' (אבל גם קח בחשבון שזו רק דעתי, ולא כולם יסכימו איתי :) ). מה שכן, אם אתה באמת עושה פוליש, אז כן מומלץ להשתמש ב-Coating - לא בהכרח של אופטימום (אם כי מאד מומלץ) - זאת שכבת הגנה מעולה לאורך זמן רב.

כן, התכוונתי לפדים הללו. אם אתה מזמין מחו"ל, נראה לי שיותר זול לקנות שישייה שלהם דרך Auto Detailing Solutions.

בהצלחה!

פורסם
קשה לקבל מהפוסט שלך הערכה מה מצב הצבע, צריך לעשות את זה תחת תאורה מתאימה ולראות את כמות הסווירלים וכו'. קח בחשבון שחלק מהפגמים שהראית שם לא יתוקנו עם פוליש (בתמונות 7 ו-8 ).

יש אינסוף קומפאונד'ס ופולישים וזה לא קל לבחור את הנכון ביותר, אולי הכי חכם יהיה לפנות לדיטיילר מקצועי שיש לו ספקטרום רחב של מוצרים לראות אם הוא יסכים לעשות Test Spot לאוטו שלך עם כמה מוצרים ולראות מה האופטימלי ואז להזמין אותו, עדיף בעיניי מלזרוק כסף על כמה פולישים שונים בשביל למצוא את האחד שהכי מתאים לך (או להתייעץ בטלפון ולראות אם הוא עבד על מכונית כמו שלך ולשאול על מה הוא ממליץ).

אני שוב אומר - לא בטוח שהרכב שלך זקוק לפוליש. בייחוד אם זה רכב בשימוש יומיומי (Daily Driver), שחונה בחוץ, ואז הוא גם יותר מועד לנזקי השמש ולפגיעות מרכבים אחרים וכו' (אבל גם קח בחשבון שזו רק דעתי, ולא כולם יסכימו איתי :) ). מה שכן, אם אתה באמת עושה פוליש, אז כן מומלץ להשתמש ב-Coating - לא בהכרח של אופטימום (אם כי מאד מומלץ) - זאת שכבת הגנה מעולה לאורך זמן רב.

כן, התכוונתי לפדים הללו. אם אתה מזמין מחו"ל, נראה לי שיותר זול לקנות שישייה שלהם דרך Auto Detailing Solutions.

בהצלחה!

אני מסכים איתך לגבי 7 ו-8 בהחלט אלו יטופלו ככל הנראה אצל פחח.

פה ניתן לראות דוגמא שמישהו עבד על מיטו והוא השתמש ב FG400 וScholl S3 Gold XXL ולפי דעתי התוצאה טובה, האם זה נותן את הכיוון שאני צריך?

לגבי המזרק תודה לשניכם על ההמלצה.

פורסם
אני מסכים איתך לגבי 7 ו-8 בהחלט אלו יטופלו ככל הנראה אצל פחח.

פה ניתן לראות דוגמא שמישהו עבד על מיטו והוא השתמש ב FG400 וScholl S3 Gold XXL ולפי דעתי התוצאה טובה, האם זה נותן את הכיוון שאני צריך?

לגבי המזרק תודה לשניכם על ההמלצה.

Scholl S3 הוא באותה רמה של FG400, שניהם מאד אגרסיביים. ללא ספק הם עשו את העבודה, השאלה היא אם פוליש אגרסיבי פחות יביא לך תוצאות דומות.

פורסם

ושוב מחזק את אותך המטרה הסופית היא חתוך כמה שפחות וקבל כמה שיותר .

בסוף של דבר כך בחשבון שלקנות את כול הציוד הנידרש והכמות שעות שתשקיע ,היו שוות לקבלת שירות מאיש מיקצועי.

פורסם
Scholl S3 הוא באותה רמה של FG400' date=' שניהם מאד אגרסיביים. ללא ספק הם עשו את העבודה, השאלה היא אם פוליש אגרסיבי פחות יביא לך תוצאות דומות.[/quote']

איזה פולישים אתה ממליץ שהם פחות אגרסיביים? המחשבה היא להתחיל עם משהו פחות אגרסיבי ואם אני אראה שדרוש משהו יותר חזק אז אעבור אליו.

ושוב מחזק את אותך המטרה הסופית היא חתוך כמה שפחות וקבל כמה שיותר .

בסוף של דבר כך בחשבון שלקנות את כול הציוד הנידרש והכמות שעות שתשקיע ,היו שוות לקבלת שירות מאיש מיקצועי.

אני מסכים איתך, אבל אני בן אדם שמאוד אוהב לעבוד עם הידים ואני מאמין שגם אוכל לעשות עבודה טובה.

בנוסף כל העבודה הזאת בשבילי היא תרפיה :) ואני יכול לנהל את הזמן באופן עצמאי ומבלי להיות תלוי באף אחד.

פורסם

אחלה אז אני ממליץ לך על שילוב של שניים . מגס 105~205 יתנו לך תוצאות מצויינות ,אבל כך בחשבון שהם מאוד שמנים (ריכוז גבוה של שמן ) העיקר זה אופן הפעולה וכמות הלחץ והחום שאתה מפעיל על הפד.

פורסם
איזה פולישים אתה ממליץ שהם פחות אגרסיביים? המחשבה היא להתחיל עם משהו פחות אגרסיבי ואם אני אראה שדרוש משהו יותר חזק אז אעבור אליו.

שוב, יש הרבה מאד פולישים, טווח מאד רחב של אגרסיביות, הרבה חברות. לא בטוח שאני יכול להמליץ לך על אחד ספציפי ובגלל זה המלצתי להתייעץ עם דיטיילר מקצועי שאולי יכוון אותך יותר. כמה שנחשבים עם מידת אגרסיביות בינונית שעולים לי כרגע לראש:

1) Menzerna Super Intensive Polish

2) Wolfgang Total Swirl Remover

3) Scholl S17

4) Optimum Hyper compound

5) ת'כלס - ה-DA Microfiber system של מגוויארס אולי הפיתרון הטוב ביותר, תקרא על זה.

בקיצור, יש המון.

אחלה אז אני ממליץ לך על שילוב של שניים . מגס 105~205 יתנו לך תוצאות מצויינות ,אבל כך בחשבון שהם מאוד שמנים (ריכוז גבוה של שמן ) העיקר זה אופן הפעולה וכמות הלחץ והחום שאתה מפעיל על הפד.

105 גם די אגרסיבי לא? אני הייתי עושה test spot עם הסופר אינטסיב פוליש ותואמיו קודם.

• תוכן חדש...