Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי היקרה אוהבת להשאיר את החדר סגור עם החלונות סגורים, מה שאומר שכל חורף אני מסביר לה שזה מייצר עובש עקב התאבות ומחסור באוורור אבל אתם יודעים איך זה... דבר ללאמפה!!

השנה אני רוצה לחסל את העובש ולצבוע עם צבע ''אנטי עובש''. איזה צבעים יש בשוק? איזה מומלץ? ואיפה ניתן להשיג מהיום למחר (ו) ?

בגוגל משבחים חברה בשם KEFA אבל אין נקודות מכירה שמצאתי,אולי מישהו נתקל?

עוד שאלה קטנה, החדר צבוע בצבע כהה ואנחנו רוצים להחליף צבע, האם לצבוע קודם בסיד או שניתן לצבוע בצבע ''אנטי עובש'' ועליו לצבוע בצבע הרצוי?

איציק .נ מקווה שתגיב פה היום :roll::oops:

פורסם

"אקרינול" של טמבור.

כ 60 ש"ח לאריזה של ליטר.

כ 200-250 ש"ח לאריזה של 5 ליטר.

קח בחשבון רק חיסרון אחד ביחס לסיד: במידה ולשכן שלך תהיה נזילה לתקרה שלך, יהיו לך קילופים בצבע.

בנוגע לגוון - תגוון ישירות את האקרינול (אפילו שהוא מגיע רק בלבן ואין בסיס אחר). זה יצא מעט יותר בהיר ממה שתראה במניפה.

איציק

upercryl_Acrynol.pdf

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

החדר צבוע בכחול כהה(בחלקו הגדול) ואמור להפוך לאפור בהיר, לא יהיה יותר זול לצבוע בסיד לבן ועליו אקרינול עם גוון אפור? או שזה יהיה בעייתי מבחינת העובש? מדובר בחדר של 4.5*3 מטר

תודה על התגובה המהירה!

פורסם

לפיגמנט לבן קשה לכסות על פיגמנט כהה, לכן אם אתה בונה על גוון אפור במקום כחול, צא לדרך ישירות עם האפור ואל תעשה משחקים פסיכולוגיים עם הצבע :)

תכין את עצמך ל-2 שכבות (לארקינול כושר כיסוי מעולה). במצב רגיל הייתי אומר לך ששכבה אחת תספיק, אבל מאחר ואתה משנה גוון אתה תצטרך 2 שכבות ואולי אפילו 3 (תלוי איך תעבוד עם החומר מבחינת דילול וכמויות צבע על הרולר).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תיידע את אשתך שגם צבע דוחה עובש לא יחזיק מעמד מול התעבות וחוסר איוורור ויתמלא עובש.

ייקח לו יותר זמן להתעפש מצבע רגיל.

פורסם

בפעם האחרונה שצבעתי את הבית, השתמשתי בחומר מיוחד שאמור להרוג את העובש הקיים ולמנוע הצתברות של עובש חדש.

כשאגיע הביתה אבדוק של איזו חברה זה היה.

לקחתי שני חומרים,

אחד מגיע בתרסיס שאותו ריססתי לפני הצביעה. תוך שניה זה העלים את כל העובש.

את החומר השני, ערבבתי עם הצבע.

בחורף הראשון זה עבד נהדר ולא היה עובש בכלל.

השנה זה לא ממש עזר והעובש חזר בכל הכוח.

גם אני התייאשתי.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

האמת שספריי אקונומיקה משמיד את העובש לחלוטין בדקות..הבעיה שזה חוזר תמיד, אז צריך גם צבע עם הגנה ועמידות

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...