Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני ידנית עד 80K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הגיעה העת להתחדש , נהגתי 6 שנים על סוזוקי סוויפט אוטומטית.

חשבתי לעבור לסופר מיני ידנית .

הסיבות:

1. הפרש גדול בין אוטומט לידני.

2. חיסכון בדלק.

והשאלה, מה כדאי?

מחר נסיעת מבחן על הפיאסטה המוצעת במחיר נוח יחסית.

סוויפט ידנית?

ריו?

צרפתייות?

מה הולך היום? :)

תודה,

פורסם

הייתי בודק את הקליאו והפיגו 208 כמו כן הייתי בודק את הדאציה סנדרו שתהיה זריזה מהם עם מנוע 0.9 טורבו שקיים גם ברנו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לקליאו והפיגו מנועים אטמוספרים כמו שאתה אוהב.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממליץ לך לבדוק את הריו 1.25 הידנית, מנוע 4 צילינדרים בלי טורבו רכב פשוט ואמין בלי הרבה יומרות יחסית חסכוני ועיצוב טוב,

אני נוהג על הגירסא עם המנוע הגדול יותר ה1.4 הידנית(שממה שהבנתי כבר לא נמכר כלכך), ובסך הכל דיי מרוצה מהרכב(סגרתי השבוע 14,500 קילומטר וכמעט שנה),

האמנם נתקלתי בדילמה עם הבלמים(לפי המורשה הרפידות קרובות להיגמר) ואני צריך לבדוק עוד במוסך צד שלישי את הנושא אבל חוץ מזה מאוד נהנה מהרכב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
חושש ממנועים מהסוג הנ"ל ( טורבו קטני נפח ) ו/או בעלי 3 בוכנות . אני קצת OLD SCHOOL .

אם כך אז ה-I20 החדשה תפורה עלייך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה,

עדיין לא ביצעתי נסיעות מבחן . מכיוון והסוויפט - אצלי בגרסת מנוע 1500סמ"ק זריזה יחסית- אני מקווה שהריו/I20/פיאסטה

לא יתגלו כ"עגלות" . מבחינת עיצוב מצאה חן בעיני 1.פיאסטה 2. ריו 3. I20.

כולן אמינות אני מניח? ( נוסע כ12K לשנה נסיעה רגועה ).

ואוף טופיק : עד כמה בעייתי לדעתכם גיר הPOWERSHIFT בגרסה של הפיאסטה.

הייתי עושה מאמץ נוסף אם הייתי יודע שהוא לא "מתפרק" כמו שאחדים אומרים/כותבים .

תודה,

פורסם (נערך)

אם אתה מדבר על רכב חדש, חוץ מהאיביזה אין אף רכב סופר מיני אוטומטי שנכנס לתקציב שרשמת. הפיאסטה פאוור שיפט עולה כ 90k.

ידניות אולד סקול לא טורבו ולא 3 צילינדרים, יש את הפיאסטה/i20/ריאו/קליאו/איביזה.

מנסיעות מבחן שעשיתי לא שמתי לב להבדלים משמעותיים בינהן, רובן עם אותם הנתונים והתנהגות כביש ועם הבדלים מינורים ולדעתי לא משמעותיים באבזור.

בסוף בחרתי בפיאסטה בגלל שהיא היתה היחידה עם 7 כריות אוויר והיא גם היתה הכי זולה.

ב i20 החדשה לא נסעתי, נסעתי בישנה שלדעתי יש לה את אותו המנוע כמו לחדשה.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

בובי, זה לא נכון. יש גם את ה208 שנכנסת לו לתקציב עם עודף.

לא יודע איך היא מול הפיאסטה (כי לא בדקתי את הפיאסטה) אבל מול האיביזה היא עדיפה בעשרות מונים (לדעתי האישית)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אני אמור לבצע מחר נסיעה על הפיאסטה הידנית. ה208 זה מנוע 3 בוכנות . לא אוהב :). בנוסף משום מה ההגה שם ממוקם

בצורה לא הגיונית ( לא הצלחתי להגיע למצב שהוא לא יסתיר את חלקו התחתון של לוח המחוונים.

פורסם

בהצלחה, תחזור לעדכן על הפיאסטה הידנית ככל שתוכל

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

צהריים טובים,

אני לפני רכישה של רכב.

הלכתי לבדוק את הקליאו 0.9T הידנית בנסיעת מבחן בחברה- הרכב מגיע עם כל הפיצ'רים האפשריים (התנעה בכפתור, מערכת מולטימדיה איכותית של LG עם GPS גם, מראות מתקפלות חשמלית, ועוד מיליון שטויות שדחפו), הנסיעה נחמדה, האוטו סה"כ מאוד מגניב ויפיפה.

קיבלתי מחיר שחורג ב8 אלף מהתקציב שלך- ולדעתי שווה את זה. (לדגם הכי מאובזר, כולל צבע מטאלי אדום)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

שלום,

הבוקר ביצעתי נסיעת מבחן לפיאסטה הידנית . ההתרשמות היא כמובן סובייקטיבית ובכל זאת , במילה אחת : אכזבה בשתי מילים: אכזבה גדולה.

1. מנוע הרכב חלש למדי וזה בהחלט מורגש , יש צרך "למשך" סל"ד ע"מ לקבל קצב התקדמות סביר . מעל 100 קמ"ש (110-115) הרכב פשוט רועש ולא נעים .

2. תצרוכת הדלק לא מצדיקה פשרה על מנוע שכזה (ממוצע 1:12 עירוני/בין עירוני 70% עירוני , לא להיט )

3. מושב לא נוח (לטעמי) . רעשי רוח ,כביש ומנוע נוכחים בכל מצב כמעט. ( הרכב היה עם 28K ק"מ )

4. אבזור דל בדגם "אמביינטה"

5. לטובה אציין את הסבלנות והמקצועיות של אנשי המכירות בסוכנות ברעננה - שאפו !

לסיכום , חזרתי לנקודת המוצא .

עניין נוסף: משעשע למדי שהרכב שאני נוהג בו סוויפט 1500 סמ"ק בן 6 שנים שרכשתי כחדש , מבצע כל אחת מהמטלות טוב יותר.

חבל שסוויפט חדשה עולה קרוב ל100K והיא כבר עם מנוע קטן יותר.

רעיונות?

שבת שלום :)

פורסם

הייתי בודק קליאו 0.9 טורבו בת שנה.

• תוכן חדש...