Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לחבר נהרס גאנט מגנזיום אחד מתוך ארבעה.

הרכב הוא סיאט איביזה החדשה, גאנט בקוטר 15''.

בדקתי אצל ג.מ פורטל ואין לו כזה.

אשמח לרעיונות היכן לחפש.

uploadfromtaptalk1427220998521.jpg

פורסם

זה גאנט שהוספת לאיביזה רפרנס? ברר מי המתקין שלהם ולך אליו.

אם זה הרכבה מקומית(כך נראה) תמצא איפה הורכב, יהיה קשה למצוא בפרוקיות כי זה גאנט דיי נדיר(שונה משל כל הsc והfr)

פורסם

זה דגם דיי נפוץ , גנט סיני שיובא על ידי מ.י.ח ונמכר בצמפיון לפני כשנתיים (לא יודע לגבי היום) כאופציה למי שמעוניין בחישוקים קלים לאיביזה רפרנס , ראיתי אותו גם באוטודיפו בעבר(שמוכרים גם הם גנטים של מ.י.ח), אתה יכול לפנות ישירות ליבואן, רשמתי לך את הלינק למעלה.

פורסם

מסכים עם הבחור מעליי, הגאנט לא נדיר בכלל והיה מוצע בחוברת הגאנטים כשקניתי את האיביזה שלי וראיתי הרבה איביזות עם הגאנט הזה על הכביש.

תדבר עם צמפיון שיפנו אותך למתקין המקומי שלהם.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם (נערך)

רוב האיבזות בפירוקיות הם sc, רוב מוחץ שלהם(רפרנס ידני) נמכר בלי גאנטים, הגאנטים נמכרים שנתיים בלבד מה הסיכוי שימצא?

ממה שיוצא לי לראות באיזור הצפון לא נתקלתי בגאנט כזה בפירוקייה.

גם לי הציעו את הגאנט ה"מקורי" הזה בסוכנות, בקיצור אמרו לך מי היבואן, תחילה פנה אליו.

עריכה אחרונה על ידי SHAI-SPORTWAGON
  • תוכן חדש...