Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

מעוניין להביא רכב בתקופה הקרובה.

התקציב שלי הוא 25,000 ולאחר בדיקות ארוכות הגעתי לצמצום האפשרויות ל-2:

דייהטסו סיריון שנת 2007/08

הונדה ג'אז שנת 2002/03

2 הרכבים נכנסים לי בתקציב. השאלה היא מי מהם עדיף? האם ההבדלים בשנתון הם עד כדי כך קריטיים או שזה מתגמד לעומת היתרונות של הג'אז? רצוי גם להתחשב בתחזוקה השוטפת.

תודה רבה.

פורסם

חד משמעית עדיף רכב יותר חדש.

היתרון של הונדה בעיקר במרחב פנים ובגאז'. צריכת דלק קצת יותר טובה.

אמינות מעולה לשני הרכבים, תחזוקה יותר זולה לסיריון.

בקצרה - אם אתה מסתדר עם גודל הפנימי והבגאז' של סיריון, אין שום סיבה לקנות ג'אז יותר ישנה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לי המון אהבה והערכה לג'אז, רכשתי לאשתי אוטו כזה שנת 2008

למרות זאת אני בדילמה שלך הייתי בוחר בסיריון

היא יותר בטיחותית (שים לב שלג'אז אין בקרת יציבות ורוב הדגמים בעלי 2 כריות אוויר)

היא אמנם תיהיה פחות חסכונית מהג'אז אבל לא באחוזים ניכרים, אולי הפרש של 2-3 ק"מ לליטר בנסיעה רגועה

במרחב הפנים הסיריון קטנה יותר וגם בבגאז' אבל שוב לא בצורה ממש דרסטית, אלה פשרות שניתן לחיות איתן

אמינות צריכה להיות מעולה בשני הדגמים אם טופלו כיאות וכמובן שעלויות הטיפולים ותחזוקה שוטפת לסיריון יהיו מעט זולים יותר

רק תבדוק שאכן המפרט בסיריון הוא כזה שמציע לך בטיחות ושהרכב טופל כיאות וללא תאונות

Confidence In Motion

פורסם

ג'אז הוא הרבה יותר אוטו מהסיריון, הבעיה שבדומה ליאריס הוא מבוקש מאוד כרכב יד שנייה.

הביקוש גרם למחירון שלו לקפוץ לשמיים ביחס למכוניות אחרות בסגמנט וזה מה שהופך אותו ללא כדאי בתקציב של עד 40K.

• תוכן חדש...