Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו שמע על אירוע שנקרא holy land 1000 tour?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שמע. וגם בפורום אספנות שמעו.

הבעיה היא שהם עושים את האירוע למענם בלבד (לגיטימי), כלומר, אין תצוגה שהקהל הרחב יכול ללכת ולראות (בלינק הנ"ל תראה שמדובר באירוע סגור לחלוטין, ורק חברי מועדון החמש שנרשמו מראש יוכלו ללכת לראות).

אז הסיכוי היחידי שלך זה אם במקרה תנהג בכביש שעליו הם נוסעים באותו זמן.

אה, רגע- זה קרה לי (אתמול):

פורסם

נסעתי היום בצהריים מכרמיאל לכיוון חיפה , וראיתי את השיירה שלהם - פשוט מדהים חשבתי שאני בסרט. מכוניות שנראות שנלקחו מסרט לפני 40 שנה במצב מלוקק ואפילו אחד הנהגים נהג עם כובע ים ומשקף כמו נהגי המירוצים הראשונים. חוויה למי שראה.

• אחראי פורום
פורסם

הם הגיעו היום לכרמיאל לטובת אירוע התרמה ומלגות שהמשתתפים תרמו,

הרכבים מרשימים, נדירים ומשופצים לעילא אך מה שהיה יפה לראות זה שהרכבים המקומיים שהשתתפו -

לא פראיירים בכלל, לא נפלו מהזרים. צילמתי קצת אך אני כותב מהנייד וסיוט להעלות דרכו.

אבל כאמור, זה לא פורסם והיו גידור ואבטחה די מאסיביים. ובצדק.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ראיתי כמה תמונות בפייסבוק, של חברים שכנראה הוזמנו לארוע בכרמיאל.

אין ספק שזה אוסף מטורף לגמרי, גם אלו המקומיות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...