Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

 

מחפש המלצה לצמיגי 205/40/17.

עד היום היו לי את הTOYO T1R.

הסדרי עדיפויות שלי הם: אחיזה בראש ובראשונה ובעדיפות הבאה אחריה אורך חיים - לא מפריע לי שיהיו רועשים, נוקשים ולא נוחים,להיפך, לדעתי זה אפילו מוסיף לכיף :)

אהבתי את הTOYO באחיזה אבל הם נגמרו לי מהר מידי.

 

אשמח גם לדעת אומדן מחירים לצמיג שאתם מציעים.

תודה,

ניר.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

זה תלוי - כי אם זה צמיג שמחזיק שנתיים מקסימום אז לא יותר מ500 לצמיג אבל בשביל צמיג שיחזיק יותר שווה לי לשים עוד... ואני אומר את זה כי הטויו החזיקו פחות משנתיים.

הלינק שנתת לא רלוונטי כי הבחור בפוסט שם מחפש שקט וזה הדבר האחרון שמעניין אותי בצמיג - מבחינתי שיעשה רעש של מטחנת בשר צ'צ'נית שמאכילים אותה בשרשראות ברזל...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אחיזה ואורך חיים הם נתונים שבדר"כ סותרים זה את זה כשזה מגיע לצמיגים.

 

בלינק לשרשור שנתתי יש גם לינק לאתר Tires4U החדש, עם צמיגים נוספים בעלויות גבוהות יותר כמו - יוקוהמה S.Drive, ניטו Neogen, פירלי P-Zero, קונטיננטל ספורט-קונטקט 5 ומישלין PS3 (קיבל המלצות טובות בפורום).

עוד צמיגים שאמורים להיות זמינים במידה אך לא מופיעים שם ועשויים להיות רלוונטיים - גודייר אסימטריק 2 (גם בעל המלצות טובות בפורום), דנלופ Sport Maxx, הנקוק K107 או K120.

 

אני לא יודע כמה זמן הם יחזיקו לך, כי זה תלוי באופי הנהיגה שלך.

יחד עם זאת, הטויו T1R ידוע כבעל אורך חיים מוגבל למדי.

פורסם

לפותח האשכול

פתחתי אשכול בנושא דומה (כמו שטום הראה לך), רק שתדע שדיברתי עם הרבה פנצ'ריות

מסתבר שבעלי איביזות כמונו לא חשובים מספיק לתחום הצמיגים בארץ כי אין לאף פנצ'ריה יותר מ2 סוגים להציע לך, מאוד מעניין שלא נשארו צמיגים בארץ ישראל במידה שלנו.

TOYO T1R זה הדבר הכי קל להשיג, ומה אם אני לא רוצה? אני כרגע נוסע עליהם ולא מרוצה, למה אני צריך להפוך עולמות בשביל להשיג צמיגים? בושה.

 

נ.ב - תיידע אותי מה קנית ובאיזה מחיר אם אתה יכול.

פורסם

הצמיג הכי טוב שתוכל למצוא במידה ,מישלין PS3 (יש לי) .הS.

Drive היה לי קודם ממש סתם צמיגים , אסימטריק 2 אין במידה,P-Zero ממש לא מוצלחים (לטעמי).קונטיננטל ספורט-קונטקט 5 חיפשתי אין בארץ. הבאתי 4 צמיגי PS3 ביבוא מקביל טריים בחצי מחיר מהיבואן בארץ.

×
×
  • תוכן חדש...