Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

http://www.ebay.com/itm/160878336116?rmvSB=true

זה הדאבל דין היחידי שמצאתי במחיר נורמלי בארץ הכל אלף שקל אני

מוכן להגיע ל 700-800 שקל.

למאזדה 3 2005 אני רוצה להביא MOREL MAXIMO 6.5.

לא הבנתי תקטע של הגבהה , והאם הרמקולים האלה ו הדאבל דין הזה ישבו טוב ביחד. אני בסך הכל רוצה לחבר את הפלאפון למערכת , ולשמוע ולקבל באסים ועוצמה.

עוד שאלה ראיתי משהו עם תדרים בעיה להתקין לבד?

עריכה אחרונה על ידי Omer Altshtein
פורסם

- חבל לרכוש מוצר חסר שם.

- תצטרך לקנות גם מסגרת רדיו עבור התקנה שלו.

- אם אלו הצרכים שלך, אני לא רואה סיבה לרכוש דאבל דין. רכוש מסגרת בארץ תמורת כ-250 ש"ח (או חצי מחו"ל) ור"ד סינגל דין מחברה מוכרת בארץ תמורת פחות מ-600 ש"ח.

- במאזדה 3 הרמקולים הם בגודל 5X7 אאל"ט. ולכן נדרשים מתאמים/הגבהה.

- מורל טמפו יהיו עדיפים ולא נמכרים במחיר גבוה בהרבה.

פורסם
- חבל לרכוש מוצר חסר שם.

- תצטרך לקנות גם מסגרת רדיו עבור התקנה שלו.

- אם אלו הצרכים שלך, אני לא רואה סיבה לרכוש דאבל דין. רכוש מסגרת בארץ תמורת כ-250 ש"ח (או חצי מחו"ל) ור"ד סינגל דין מחברה מוכרת בארץ תמורת פחות מ-600 ש"ח.

- במאזדה 3 הרמקולים הם בגודל 5X7 אאל"ט. ולכן נדרשים מתאמים/הגבהה.

- מורל טמפו יהיו עדיפים ולא נמכרים במחיר גבוה בהרבה.

סינגל דין יהרוס את העיצוב של הרכב לכן אני מתעקש על דאבל דין . יש קומפננט מוכר במחיר של 400-500 שקל בגודל שציינת אני מעוניין שהכל יהיה מתאים

• תוכן חדש...