Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חבל שלדאציה אין רכבים עם גיר אוטומט. היצרן לא מייצר בכלל או שהיבואן לא מייבא?

היצרן לא מייצר.

פורסם

אחלה סקירה!

הסוויפט נמכר גם כי רוב הקונים כנראה לא צריכים את המושב האחורי והבגאז' הגדול, וכשזה יורד מהשיקול אז

בחישוב של צריכת דלק (מינימום 1:15.5 בעירוני, 1:19 בין-עירוני, והנהג פסיכופט)- אמינות- ביצועים (94 כ"ס)- עלות (בימי מכירות וכאלה 78K על הכביש עם קודן וצבע מטאלי) הוא מאוד משתלם. גם טיפוילם שלו לא יקרים במיוחד, 450 ש"ח לטיפול קטן במוסך המרכזי (במיצובישי הקודמת עלה לי באזור ה-700)

בפנים משעמם ולא הכי מאובזר, והפלסטיק מרגיש מאא, אבל זה כבר פונקציה של כמה שומרים על הרכב- לעיצוב מתרגלים (כמה כבר מסתכלים על זה? העיקר שיש USB ושליטה מההגה), כשאין ילדים וכשעושים תדריך לנוסעים חדשים הכול שורד מצויין.

ולגבי המקום במושב האחורי- אני לוקח מידי פעם טרמפיסטים (גג 2 מאחור) עם תיקים וגם חבר'ה גדולים נכנסים. סובלים אבל עדין אף אחד לא הגיע לדמעות.

אני קניתי לפני שנתיים, לפני שהרנו יצא. היום הייתי חושב על זה עוד. סיכוי טוב שהייתי לוקח את הרנו עם המנוע הגדול יותר (נראה לי שיש 1.2 או 1.2 טורבו?)

איביזה יש כמו זבל בכביש והמיעוט הרועש (אני מקווה שמיעוט) זה ערסים שמתלהבים מהמדבקת FR ועושים שטויות

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
חבל שלדאציה אין רכבים עם גיר אוטומט. היצרן לא מייצר בכלל או שהיבואן לא מייבא?

הדגם היחידי של דאצ'יה עם גיר אוטו' הוא הדאסטר לשוק הברזילאי, שם הוא משווק בכלל עם כרנו דאסטר, עם המנועים הוותיקים של רנו (1.6 רו 2.0) שהוסבו למתנול ותיבת 4 הילוכים מיושנת.

פורסם

תודה על הפירגון!

לגבי הדאצ'יה,גם אם הייתה אוטומטית,כנראה שהייתה נמכרת בלפחות 10K יותר מהידינית,כנהוג בקטגוריה ואז הייתה עוד פחות רלוונטית.

פורסם

היחידה שבאמת נסעתי עליה היא הפיג'ו208. מסכים לגבי המנוע החלש. לגבי הקלאץ' אין לי מושג כי נסעתי על אוטומאט, אבל זה לא מפתיע אותי

פורסם
הדגם היחידי של דאצ'יה עם גיר אוטו' הוא הדאסטר לשוק הברזילאי, שם הוא משווק בכלל עם כרנו דאסטר, עם המנועים הוותיקים של רנו (1.6 רו 2.0) שהוסבו למתנול ותיבת 4 הילוכים מיושנת.

גם ברוסיה. עם מנוע בנזין רגיל.

...Our necessities are few but our wants are endless

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם,חזרתי לעדכן

לאחר שבועיים של ציפייה וטיפוס על הקירות הגיעה הכלה(ב26.3 אספתי אותה).

ההתרגשות עדיין בשיאה והחיוך לא יורד מהפנים.

מהתרשמות קצרה וממש לא אובייקטיבית עד כה:

אספתי את הרכב מהרצליה עם 5 ק"מ על מד הקילומטראג' וטנק דלק כמעט ריק.בדקתי את הרכב לפי הטופס הבא:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?321541-%D7%98%D7%95%D7%A4%D7%A1-%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%91%D7%A7%D7%91%D7%9C%D7%94 מאוד מומלץ לעבור לפני החתימה.

בת"א תדלקתי את הרכב טנק מלא (נכנסו 39 ליטרים,כלומר הרכב הגיע עם5-6 ליטרים פחות או יותר ) ואיפסתי את המונה ולאחר תדלוק נוסף שגם בו נכנסו 39 ליטרים ו531KM נסועה עם הרבה פקקים בהלוך(ת"א-ק"ש) ורכב מלא ומועמס בחזור. צריכת הדלק עומדת על 1ל13.6 ק"מ .מאוד סביר בהתייחס לדרך ולעובדה שהמנוע עוד בהרצה.

הנסיעה בחלק הבינעירוני מאוד חלקה ונעימה והתיבה עובדת פשוט מצויין!הכיול שלה במצב D הוא לחיסכון והיא מעלה מהר מאוד להילוך הגבוהה ביותר.כמה מהר?ב60-70 קמ"ש הרכב כבר על הילוך שביעי.

במצב S,שבו התיבה מושכת הילוך הרבה יותר עוד לא יצא לי להשתמש יותר מידי בגלל ההרצה והרצון להמנע מסיבובי מנוע במהירות גבוהה ,אך כן יצא לי להשתמש בפקקים בשביל למנוע מעברים מיותרים בין הילוכים(2-3-4) בזחילה. זה טיפ שלקחתי מאחד השרשורים כאן בנוגע לDSG ואני חייב לציין שהוא מעולה ושמעבר לשמירה על התיבה,הנסיעה בפקקים יותר חלקה ונעימה.

אני עוד לומד את הרכב ואת אופי הפעולה של התיבה ויצא לי להתקל כבר בחוסר הבנה ובלבול שלה-לא נעים. אם המחשב צופה הילוך כלשהו ואתה,עם גז ברקס לא החלטי גורם להילוך אחר בפועל,התוצאה היא טלטול לא נעים בכלל.

באופן כללי,התיבה עובדת פחות חלק בחלק העירוני והפקוק אבל אני בטוח שעם הזמן אני אתרגל וזה ישתפר.

מבחינת הרצה,קראתי הרבה דעות:חלק אומרים כן,חלק אומרים לא וחלק אולי.בשורה התחתונה בספר הרכב רשום במפורש שצריך הרצה ב1500 הק"מ הראשונים ומבחינתי זה סוף פסוק .

לסיכום,למרות שאני לא אובייקטיבי ועוד מרחף מהתרגשות,אני מאוד מרוצה מהרכב ומרוצה מהבחירה.לא מפסיק לחייך כשאני מגיע אליו.

אם למישהו יש שאלות אשמח לענות.

שבוע טוב!

IMAG1054.jpg

פורסם

תתחדש ! מגניב.

אין מספר אמיתי שמבטא סוף של הרצה, 1,500 טוב לפעמים כמו 1,000 וכמו 2,000,

וזה לא ששנייה אחרי שהגעת למספר הזה אתה מתחיל למשוך לקו אדום.

כמו בכל דבר בתולי, לצערי לא עולה לי לראש דוגמא, פשוט עדינים בהתחלה.

The first one to get angry loses

פורסם

תתחדש , רכב מצויין בתמורה למחירו לדעתי , סע בדרכים טובות .

הסקירה בבחירת הרכב גם הייתה אחלה , נהניתי לקרוא .

את הג'אנטים שעל האיביזה שלך , זה בתוספת תשלום מהיבואן , או שהאיביזה בא איתם , או שהתקנת לבד ממקום אחר ? , סתם שואל מסקרנות :-D

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

• תוכן חדש...