Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום רכשתי מנורות T5 וגם T10 לצורך החלפת הנורה השרופה בפנים הלוח.

כשניסיתי לפתוח את הפאנל של הלוח שעונים נתקלתי במשהו נורא מציק,שזאת הנורה הקטנה של האזעקה.

ניסיתי לסובב את הנורה, לדחוף אותה פנימה, אך ללא הצלחה אין שום קונקטור מאחור שמנתק את הנורה

זה המצב שאני תקוע בו

10394603_1027164813979209_6939164974889781524_n.jpg11059251_1027165367312487_682352562606203637_n.jpg

1545622_1027165257312498_2005105711316210383_n.jpg

הגעתי למצב כזה אבל אני מסובב וזה פשוט מסתובב על ריק

11008525_1027164907312533_8689330478195169800_n.jpg

פורסם

כמו שאפשר לראות, המנורה יושבת בבית קונוס, שכנראה הוכנס בדיוק מהכיוון הזה.

פתח את החיפוי התחתון (כלומר זה שמעל איזור הדוושות) וחפש את החוט המחובר למנורה מהצד השני - רוב הסיכויים שמשהו חוסם אותו או שהוא פשוט מלופף וקשור סביב עצמו וצריך לשחרר אותו, ואז לוח השעונים יוכל להימשך בקלות יחד עם המנורה.

עריכה - אני מקווה שאתה לא מתכוון לשים שם לדים, כי יש לך כפתור עמעום והלדים לא מתאימים למשימה.

פורסם (נערך)
כמו שאפשר לראות, המנורה יושבת בבית קונוס, שכנראה הוכנס בדיוק מהכיוון הזה.

פתח את החיפוי התחתון (כלומר זה שמעל איזור הדוושות) וחפש את החוט המחובר למנורה מהצד השני - רוב הסיכויים שמשהו חוסם אותו או שהוא פשוט מלופף וקשור סביב עצמו וצריך לשחרר אותו, ואז לוח השעונים יוכל להימשך בקלות יחד עם המנורה.

עריכה - אני מקווה שאתה לא מתכוון לשים שם לדים, כי יש לך כפתור עמעום והלדים לא מתאימים למשימה.

איזה חיפוי תחתון ? אני עם הרכב אתה יכול בבקשה לעזור לי דרך תמונות בווטסאפ אני בפנים הרכב ולא נוח לי לחכות בין פוסט לפוסט , וזה לא לדים זאת נורה t5 או t10

עריכה אחרונה על ידי klasa
פורסם

מי שתקע שם את הלד אזעקה לא היה חכם במיוחד, לדעתי השחילו אותו מבחוץ לפנים הדשבורד ואז חיברו אותו למערכת אזעקה, מה שמגביל כעת , אם אכן כך, יש לאתר את אורכו מתחת להגה ולנסות לשחרר לו מרחב פעולה, יכול להיות שזה רק קונקטור שמתחבר לקופסת האזעקה שלבטח יושבת לך מתחת להגה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם (נערך)

טוב אני פרשתי. לא רוצה להסתכן עכשיו בגלל נורה

עריכה אחרונה על ידי klasa
פורסם

חביבי, בשביל לפרק חלקים באוטו אתה חייב להיות רגוע, ובעל סבלנות.

אין לי וואטסאפ, אז לא אוכל לעזור לך בזה...

ישנו חיפוי פלסטיק מתחת להגה, מפרקים אותו בקלות עם כמה ברגים משושים (מידה 10 אני חושב), ומגלים את כל החיווטים. מחפשים את הרלוונטי ומשחררים אותו כמו שכתבתי, זה הכל.

לגבי נורות - זה עדיף על לדים כדי שהכפתור של החלשת העוצמה ימשיך לעבוד.

פורסם
חביבי, בשביל לפרק חלקים באוטו אתה חייב להיות רגוע, ובעל סבלנות.

אין לי וואטסאפ, אז לא אוכל לעזור לך בזה...

ישנו חיפוי פלסטיק מתחת להגה, מפרקים אותו בקלות עם כמה ברגים משושים (מידה 10 אני חושב), ומגלים את כל החיווטים. מחפשים את הרלוונטי ומשחררים אותו כמו שכתבתי, זה הכל.

לגבי נורות - זה עדיף על לדים כדי שהכפתור של החלשת העוצמה ימשיך לעבוד.

אני לא רוצה לקחת סיכון , באמת שאני לא אגע באיזה חוט ואגרום לקצר או יותר גרוע מזה.

זאת מערכת אזעקה ואם אני אשחק אם זה אני יכול לגרום לצרות ואני לא רוצה בגלל נורה להיכנס לצרות

כמה בערך יעלה לי לסדר את כל העניין הזה?

פורסם

אני מרמלה

יש כאן מישהו שיכול לסדר לי את זה? מהאזור שלי? כמובן בתשלום

אני לא רוצה להיגרר עם זה לחשמלאי .

• תוכן חדש...