Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין ספק, סרט חושב - זו קריאת השכמה להרבה משפחות שמתנהלות כמו בת יענה עם הראש עמוק בתוך החול. במקרה מכיר אישית משפחה כזו שהתעוררה רק עכשיו.

אני עצמי מקבל כמה פעמים בחודש טלפונים מחברת האשראי שלי שדוחקת בי לקחת הלוואה "התקשרנו להציע הצעה חד פעמית להלוואה" , "מה אכפת לך, לא צריך ערבים ואנחנו נותנים לך מיידית 50 אלף שקל" לא צריך , לכו לעזזל ועזבו אותי בשקט.

הם מחפשים עכשיו מתחת לאדמה איך לדחוף הלוואות בריבית של שוק אפור.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מכיר מס' אנשים כאלו.

הייתה תקופה שכל חודש התקשרו אלי מהבנק והציעו הלוואות שונות. "אתה לקוח מועדף, יש לך אפשרות לקבל 50 אלף שקל באישור מיידי".

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

לא בא לבנקים בטענות.

בנק אינו מוסד פילאנטרופי, בנק אינו אמור לחנך את לקוחותיו, סה"כ בנק הוא חברה להשכרת כסף, בדיוק כפי שאלדן וקל אוטו חברות להשכרת רכב.

רובם המוחלט של האנשים מאשימים את כל העולם ואחותו, חוץ מאשר את עצמם.

בפעם ה 1000 - שלא היה לי כסף, חייתי כמו אדם שאין לו כסף, וכשהייתי צריך לשפר את הכנסותי, יצאתי לעוד עבודה.

השנים הראשונות תמיד קשות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

צפיתי בזה בערב השידור, מדוייק מאוד ומשקף את המציאות.

עונה גם על השאלה הקבוע "מאיפה לעזאזל יש להם כסף לכל זה?".

סה"כ המצב די עגום, כי מניסיון בשביל לסגור את החודש כשיש ילדים באמת צריך לחיות כמו המשפחה שמחשבת כל שקל.

ולא יודע אם מישהו פה ניסה לחשב שקלים אבל זה מתסכל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

יושבת צעירה נשואה עם בייבי פייס,מצחקקת כמו בת 12, ואומרת שהיא קונה מה שהיא רוצה ובלי חשבון.

אם לאנשים מבוגרים יש חשיבה כלכלית של ילד, מגיע להם המינוס שלהם.

לבי עם אלו שעובדים קשה, לפעמים בשתי עבודות או יותר ולא מצליחים לגמור את החודש.

אין בי שום חמלה על אלו שמתנהלים כאילו אין מחר, ואחר כך מתפלאים מאיפה המינוס.

סלע

פורסם

מצטער שאני כותב את זה תוך כדי הצפייה, פשוט קשה לי להמשיך לראות את הטמטום של האנשים.

בחייאת, הבנאדם מראה את המינוס ,ב LG G3 שלו. זה בדיוק תמונה שווה 1000 מילים.

פורסם

אתמול דווקא הייה לי ויכוח עם דוד שלי על זה.

אמרתי לו שיקח חודש אחד ויראה כמה באמת הוא מוציא על דברםי שהוא צריך ומה באמת על שטויות.

ושיכניס את הסיגריות והאלכוהול והבגדים והבשמים לשטויות.

רועי

פורסם

הרגשתי חמלה דווקא עבור המשפחה שלא נמצאת באוברדראפט,

ההתנהלות הנכונה שלהם לצד חיים ב'מצב טיסה' צבטה אותי, במיוחד שהגבר עובד קבלן בהייטק שזה שוק עבדים עם פחד יומיומי

על המקום שלך,אם הוא מצליח למצוא עבודה במקום מסודר גם הבטחון הכלכלי גדל וכנראה שגם המשכורת עולה קצת.

בטווח הארוך חייהם ישתפרו אני מאמין, אבל באמת מה עם הדרך? וכאן לדעתי זה עיקר הדגל של יוקר המחיה, לאפשר למשפחה בישראל גם להיות בני אדם ולא רק רובוטים שמכסים הלוואות עשרות שנים עבור בית.

פורסם
בחייאת, הבנאדם מראה את המינוס ,ב LG G3 שלו. זה בדיוק תמונה שווה 1000 מילים.

^^ כל כך זה.

למרות שזה טיפה בים, זה מראה על אופי, על התנהלות מסוימת.

אנחנו פשוט מדינה של מפגרים, אין כסף לקוטג' אבל אייפון 6 יש לכולם בכיס.

36 תשלומים, "שלא נרגיש".

פשוט מגעילים אותי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בעיקרון, צריכה היא לא דבר שלילי.

צריכה מכסף שאין או מכסף שאולי יהיה, זה כבר לא חכם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם (נערך)

השרשור מתחבר היטב (ובתרגום המוזר של העתונאים "מתכתב עם") לשרשור מקביל בפורום הכללי. פותח אותו שרשור שמעלה תהיות לגבי רכישת רכב יקר על ידי מי שעל פניו ידו אינה משגת לרכשו.

שימו לב - כל הזוגות בכתבה הם זוגות צעירים, בשלב בניית המשפחה והקריירה. ובכל זאת הבדלים עצומים:

מצד אחד - אותו זוג מחושב שבודק מתי יש מבצע על הנוטלה. כל עוד בני הזוג יהיו בריאים ויעבדו מצבם יהיה טוב, גם אם יקח להם מספר שנים להתבסס. נכון שיהיה עליהם לעבור עוד כמה שנים קשות, אבל זה המצב בגיל צעיר כאשר ההכנסות יחסית מצומצמות וההוצאות (בעקר על הקמת משפחה) גדולות. מודה ומתוודה, עם כל ההטפות שלי בפורום גם אני חייתי תקופות לא קצרות במינוס. אבל תמיד מבוקר, ופרט לתקופות בעייתות במיוחד (בעקר חודשיים שלושה אחרי מעברי דירה) תמיד המינוס נסגר ביום המשכורת, גם אם נפתח מחדש בחיוב כרטיס האשראי.

הצד השני, הקיצוני ביותר - אותו זוג של "נסיכה" ובעלה שמתנהלים בלי שום התיחסות ליכולתם. ארון הנעליים של האשה מגמד את זה של אימלדה מרקוס, ואוסף הגאדג'טים של הבעל בלתי נתפס. או אותו זוג שנטל הלואה כדי לממן את החתונה. וכדי להחמיר את המצב, מדובר באנשים שנישאו בגיל צעיר מאד והחלו להוליד ילדים בלי שהיה להם הבסיס הכלכלי לכך. כל הנראה שינוי התהליכים הכלכליים לא חלחל לתרבות אצל רבים והם ממהרים להקים משפחה כפי שהיה מקובל לפני שני דורות כאשר גיל תחילת הפרנסה היה יותר צעיר (הכשרה מקצועית הרבה יתר קצרה) וגם תוחלת החיים הרבה יותר קצרה מאשר היום. לא טוען שצריך לחכות לגיל 37 עם הילד הראשון, אבל שני ילדים בגיל 27 כאשר אין פרנסה? לא יכלו להמתין קצת? לא לשכוח - עלות גידול ילד עד ליציאתו לעצמאות (יחסית) מגיעה למיליון ש"ח, וצריך לחזוב על כך כאשר מתכננים הריון.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

user-online.png

"

וצריך לחזוב על כך כאשר מתכננים הריון"

כאשר הזין באמצע אין זמן לחשוב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

כנראה שבזמן ההקלדה פזלתי למטה :lol: (במקלדת, סוטים).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי לוקח את הכתבה עם גרגר של מלח. קודם כל היא מפחידה אותנו עם כל מיני מספרים. שמתם לב למשל שנאמר "מחירי הצריכה עלו ב-30% בעשור האחרון, אבל השכר במשק לא" - עובדתית זה לא נכון. אם תבדקו טבלאות של שכר ממוצע וחציוני, הוא בהחלט עלה. לצערנו לא ב-30% אלא בקצת פחות, אבל עלה.

אח"כ הכתבה מציגה מציאות חד צדדית בה הכל גרוע. רק המרואיינים שנמצאים במינוס נשמעים בה, כאילו זו המציאות היחידה. בקיצור - הפחדה.

בנוסף, הכתבה לוקחת זוגות קיצוניים. זאת עם הנעליים שנשואה לזה עם הגאדג'טים - מתנהלים כמו שני ילדים קטנים (וגם מדברים ככה - כמו טמבלים שמנסים בכוח להראות שהם בזבזנים). גם עם הזוגות הנורמליים היא מנסה בכוח להשרות אווירה של ייאוש.

חצי קשור, ג'ון אוליבר על הלוואות בשוק האפור:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...