Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט אם לרכוש את הרכב. בתגובות של אנשים ישנה צריכת דלק בין 1 ל 10 לבין 1 ל 20.

יש פה אנשים עם הרכב בגרסה הידנית שיכול לומר כמה הוא צורך?

ההפרשים בין הנהגים השונים הזויים..

פורסם

ההפרשים שונים כי כל אחד נוהג אחרת ובתוואי נהיגה שונה. אי אפשר לנבא כמה דלק היא תצרוך.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
1/10 בטח זה יהיה בעליות של חיפה עם מזגן בקיץ.

1/20 כנראה יהיה בשיוט רגוע על 100 קמ"ש בכביש החוף.

1/20 שכחת לציין, ללא מזגן, וללא נוסעים. רק נהג.[רזה}.:-D

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צריכת הדלק משתנה לפי מה שאתה מצפה מהרכב, אנשים שינסו לדחוף את המנוע ולעקוף את כולם על הכביש כמו שהם רגילים מהמשפחתית יקבלו צריכת דלק של משפחתית ואפילו גרוע מזה, מי שיודע שמדובר ברכב שעושה 1 ל100 ב15 שניות ונוהג בהתאם יקבל צריכת דלק סבירה של 1 ל16-17-18 בבינעירוני.

אני חושב שכמ שאמרו פה, אתה יכול לקנות פנדה או מיי ולקבל צריכת דלק יותר מוצלחת (גם אם אומרים שרמת האיכות ברכבים פחות טובה, לא יצא לי לנהוג בהם, רק בפיקנטו).

פורסם

לאישתי יש את הפיקנטו, היא נוסעת חצי מהזמן עירוני וחצי בינעירוני. הצריכה היא בסביבות ה18-17. בגדול היא לא מעמיסה על הרכב אבל היא לא נוסעת כמו סבתא :-) ואם כבר דיברו על הפנדה, אז לדעתי הפיקנטו עדיפה מבחינת נוחות.

פורסם

לפיקנטו עדיפות ברורה ומובהקת במוניטין וכתוצאה בשוק יד שניה. בכל הנוגע לשימושיות, מרחב פנים ונוחות קשה מאוד לומר שהיא עדיפה על הפנדה.

פורסם
לאישתי יש את הפיקנטו, היא נוסעת חצי מהזמן עירוני וחצי בינעירוני. הצריכה היא בסביבות ה18-17. בגדול היא לא מעמיסה על הרכב אבל היא לא נוסעת כמו סבתא :-) ואם כבר דיברו על הפנדה, אז לדעתי הפיקנטו עדיפה מבחינת נוחות.

אתה מחשב ידנית או לפי המחשב?

זאת אומרת בין עירוני תקבל בערך 1/20-21?

ושיוט 1/22-23?

אני לא שמעתי על אף פיקנטו שעושה כזאת צריכה,גם הפנדה שלי לא הייתה עושה כזאת צריכה והיא עוד נחשבת לחיסכונית.

וגם לא הפיגו 107 של אבא שלי נחשב גם למאוד חיסכונית בקטגוריה לא עושה דבר כזה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בבין עירוני או עירוני או משולב?

איזה מנוע וגיר יש לך?

פורסם

מה המסלול שלך?

• תוכן חדש...