Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפוש בפורום יניב שלל מידע.

אז אפשר לחזור עם שאלות ספיציפיות יותר, ואולי גם לקבל תגובות (קשה לענות "בכללי").

כמו כן, לציין תקציב והעדפות גם חשוב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

הי

בגדול לא היה לי בעבר רכב ספורטיבי או מיוחד ואני כרגע לא נעול על משהוא ספציפי פשוט אהבתי את המראה והנתונים. אולי יש עוד מכניות קצת מיוחדות ולא סטנדרטיות שאני פשוט מפספס שהן מגניבות וכיפיות שלא הייתי פוסל.

התקציב הוא עד 160K

עריכה אחרונה על ידי Lenya
פורסם

היא אוטומטית בלבד, רק לידיעה.

אם ידני בא בחשבון, עוד חודשיים תגיע הפולו GTI בגרסה ידנית ואוטומטית, בסוף השנה תגיע אופל קורסה OPC שגם נחשבת לרכב מוצלח מאוד ויפה.

כבר עכשיו יש לך את הפיג'ו 208GTI ידנית במחיר של 145K ש"ח, ויש 3 מכוניות באוטודיל עם מחירים נמוכים יותר ככל הנראה.

אפשר גם סיאט איביזה קופרה במשהו כמו 150K בדגם אוטומטי בלבד.

לגבי המכוניות שיש כבר בארץ תעשה סיבוב בסוכנויות ותחליט. לגבי מי שעדיין לא בארץ, תריץ חיפוש פה ובגוגל.

פורסם

בהמשך לדברים של falou. אתה מכוון לרכב חדש לפי מה שאני מבין, לכן יש לך את הלגיטימציה להתנסות בכל הרכבים בתקציב.

גש והזמן נסיעות מבחן למיטו ל208GTI, ולכל רכב אחר העונה על הצרכים שלך.

לאחר מכן תחלוק איתנו את הרשמים שלך מהרכבים השונים, ותוכל לקבל דעות נוספות.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

היתה לי מיטו במשך שנתיים (לא התלתן אלה ה-155) - נהנתי מכל רגע !

לגבי הגיר האוטומטי, יש לי אותו בגיוליטה והוא בהחלט גיר מהיר. הביצועים של הדגמים האוטומטים מהירים יותר מהידנים וחסכונים יותר.

בנוסף אתה תהנה עד הגג מהרכישה וגם מהיבואן - תקבל יחס מיוחד לאורך כל השנים הבאות - מה שלא בטוח שיקרה בפיג'יו.

פורסם

תודה לעונים, הכיוון הוא רק לרכבים אוטומטיים בלבד מה גם הרכב ישמש ביום יום את אישתי אתם יודעים לפזר את הילדים גנים בית ספר......מבחינת גודל היום יש לנו את ה I20 והגודל בהחלט מספיק.

מחר קבענו נסיעת מבחן על אלפא נירא מה יהיה :)

מה גם אתם חושבים על הקליו RS או שהיא מחוץ לתקציב?

פורסם

הרנו RS מאוד אגרסיבית ביחס למיטו.

אגרסיבית ומפגרת מבחינת תא הנוסעים אם זה לא מפריע לך.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

Leon Fr 1.8 אוטומטית נכנסת לך בתקציב, מה דעתך ?

ישלי את הרכב חודשיים, ואני נהנה מכל רגע, גם חזק, גם מאובזר, גם יחסית חסכוני, וגם ספורטיבי (ופוטנציאל להיות יותר עם שיפור אחד או 2).

ומה שיפה שיש גם אפשרות ל 5 דלתות.

פורסם

*1 ל SmartCupe לא רכב אגרסיבי ממש לא זה לא הכיוון.

*2 Daniel תמיד השמח לשמוע עוד רעיון.

*3 Ido את האמת לא יודע וגם ממש חושש מהגירים שלהם.

פורסם

טוב היום בוצע נסיעת מבחן בתילתן מה אני אגיד לכם במילה אחת היה כיף,רצינו גם לראות אך האוטו יכול לשמש אותנו כרכב משפחתי אז הכנסו שני בוסטרים עם הילדים הכנסנו עגלה בבגז ואז הסוכן אומר אתם רוצים לנסוע בלעדיי התשובה היתה ברורה ונסענו. תשמעו היה כיף מהיר וחזק!

פורסם
טוב היום בוצע נסיעת מבחן בתילתן מה אני אגיד לכם במילה אחת היה כיף,רצינו גם לראות אך האוטו יכול לשמש אותנו כרכב משפחתי אז הכנסו שני בוסטרים עם הילדים הכנסנו עגלה בבגז ואז הסוכן אומר אתם רוצים לנסוע בלעדיי התשובה היתה ברורה ונסענו. תשמעו היה כיף מהיר וחזק!

זאת אלפא :) וזאת סמל"ת :)

פורסם

האלפא ללא ספק ( במיוחד אם גם מתאימה בגודל ) ממכרת ומושכת .

ב160K כדאי לבחון גם את 1 של במוו, למרות שב 160K לא מקבלים את הזריזות והעוצמה של המיטו, אולי במו"מ ממוקד ניתן תמורת תוספת לא גדולה לקבל גם את החזקה יותר.

• תוכן חדש...