Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טוב,

אתם יודעים איך זה. מתחילים עם מחקר קצר בכל המפרטים היבשים, קוראיםסקירות בכל האתרים, מדברים עם חברים שיש להם אוטו כזה או אחר, מסתכלים קצת בכביש ומכינים "SHORT LIST".

ואז רושמים הודעה בפורום והכל משתנה...

כל השלושה הראשונים ירדו פחות או יותר מהרשימה.

למשך יומיים התלבטתי לשנות קונספט וללכת על קיה ספורטאג' או ניסאן ג'וק, אבל חזרתי לחושיי מהר מאוד.

כרגע המנצחת נראית הפיג'ו 308. רק נותר לראות שהמעסיק יסכים לבחירה ולראות שיש מלאי זמין.

למי ששואל מדוע, אסביר כי אני אוהב נוחות, רכות ואבזור. בד"כ אמריקאיות (יש לי בבית מאליבו פרטית).

הרכב הראשון שלי היה סיטרואן סקסו (לפני הרבה שנים) ואז כבר התאהבתי בנוחות הצרפתית. בהמשך החיים גם היתה לי 206 XS שגם אותה אהבתי(ברווקותי). הניסיונות האחרים שלי בחיים גם כללו גרמניות ויפניות.

במקום הראשון תמיד היו בשבילי האמריקאיות (למרות ההיגוי הזוועתי) ולאחריהם הצרפתיות. מאחר והאמריקאיות שבסגמנט הן לא באמת אמריקאיות, הן יורדות מהפרק. שקלתי לפני הרשימה הקצרה על רנו פלואנס אבל החלטתי שהיא לא מספיק אטרקטיבית.

אגב, כשרכשתי את המאליבו לפני הרבה שנים (2008) היא זכתה בתואר מכוניתהשנה של צפון אמריקה. היא לא אכזבה אותי אפילו יום אחד, היא מטופלת באדיקות ובאהבה במוסך מורשה עד היום ולא קרתה לי תקלה אחת ברכב מלבד סוללה מדי 3 שנים, צמיגים וטיפולים (עד עכשיו 120,000 ק"מ).

הפיג'ו, למרות שמאכזבת בעיצובה, נותנת תמורה מעולה למחיר, מאובזרת כמעט מלא, הזריזה מבין כולם, גם חסכונית (שהמעסיק יהיה מבסוט מעלויות הדלק...),זכתה בתואר מכונית השנה באירופה ובנוסף היא צ ר פ ת י ה . . .

תודה לכל אלו שהמליצו וכרגע נותר לאישור המעסיק (או שנחזור לנקודת ההתחלה).

עריכה אחרונה על ידי mikefur
  • תוכן חדש...